Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bella'ya katılıyorum burada. Sokakda, otobüste filan her cümle içine bir küfür koyan tipleri görünce geriliyorum. Otobüste kalkıp başka yere oturuyorum, kampüsde yaklaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 halbuki dirty talk iyi bişi.. ama sokak değil. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bunların hepsi akp döneminde olducular birinci sayfaya yerleşemedi . üzüldüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: halbuki dirty talk iyi bişi.. ama sokak değil. evet O da kötü abi. Çok daha kötü sokaktan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kafam güzelken çok küfürlü konuşuyorum ben her daim koyma vaziyetindeyim sokaktada yasak olursa yandım ben önce içki yasaklansın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bella said: küfür çirkin birşey çünkü. rahatsız oluyorum ben mesela duyunca. hoşuma gitmiyor. küfür duyup rahatsız olan insanları anlamıyorum cidden. çirkin diyosun. çirkin olan insanları da sınır dışı mı edelim o zaman? küfür duyup moda giren, yüzünü asan insan daha çirkin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Toplum içinde yaşamak denen bir kavram var. Hele bir de küfürden sonra yere tükürüyorlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 krusty said: çirkin diyosun. çirkin olan insanları da sınır dışı mı edelim o zaman? bu çok ilginç bir çıkarım olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu alkol kısımına takılanlara bayıldım.Sanırım bunlar İngilterede maç izliyorlar.Yada ne deplasmana gitmişler nede tam taraftar kavgalarının olaylarının içinde yer almışlar.Türkiye'de alkol alanlar genelde üstünü çıkarıp tellerin üstünden polise el kol sallar eline geçen ilk çismi hakeme atar,sonrada çıkışta takımı yenilmiş ise sağa sola saldırır.İstisnalar zaten Vib tribününde oturuyor.Gerisi kafayı bulup saldırmayı seven genç kitle. Ama yok ingilterede falan yaşıyorsanız doğru alkollu taraftar yasaklanmamalı hatta tribünlerde alkol satılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bella said: küfür çirkin birşey çünkü. rahatsız oluyorum ben mesela duyunca. hoşuma gitmiyor. napalım peki? herkes senin gibi mi yetişiyor(aile) ya da senin gibi bir ortamda mı yetişiyor bu ülkede? ne bu şekiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kadıköydeyim, uzun süre tribünlerde yeraldım, hâlâ stada yakınım said: .Türkiye'de alkol alanlar genelde üstünü çıkarıp tellerin üstünden polise el kol sallar eline geçen ilk çismi hakeme atar,sonrada çıkışta takımı yenilmiş ise sağa sola saldırır şu cümlede "genelde" kısmı hatalı abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 escape sen yakınlarına küfür edilmesinden rahatsız olmazmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bella said: krusty said: çirkin diyosun. çirkin olan insanları da sınır dışı mı edelim o zaman? bu çok ilginç bir çıkarım olmuş yalnız. aynı mantık. faşist, yasakçı ziynetin sonu. gayet olası senin mantığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 stadda da küfretmiceksem nerde edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 pentagram reyize katıldım. alkol kullanmadan da yeteri kadar leş bir taraftar kitlemiz var. yetinmesini bilin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: kadıköydeyim, uzun süre tribünlerde yeraldım, hâlâ stada yakınım said: .Türkiye'de alkol alanlar genelde üstünü çıkarıp tellerin üstünden polise el kol sallar eline geçen ilk çismi hakeme atar,sonrada çıkışta takımı yenilmiş ise sağa sola saldırır şu cümlede "genelde" kısmı hatalı abi.. Çoğunluk diyelim abi ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 2 sene önce 2 kupayı alınca çıplak gezdim izmirde yeminlen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 alkol yoktu hele bide izmir atatürk stadında kaldırınca takımız o kupayı yeminlen üst baş yoktu üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fede said: stadda da küfretmiceksem nerde edicem çok ağır küfür olmadığı sürece bişi olmaz zaten. dert etmeyin. alkol de şüphe üstüne yapılır. ama kontrollü olur yani tribünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 TD)Pentagram said: escape sen yakınlarına küfür edilmesinden rahatsız olmazmısın ne alakası var kardeşim? yakınlarım eğer küfür edilecek bir şey yapmışsa(annem hariç) o küfürü haketmiştir derim bişi demem daha. anladınmı? ayrıca bella sana haksız bir küfür edildiğinde buyur mahkeme orda polis orda şikayet et falan of bi türlü oturtamadım su postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Krusty said: Bella said: krusty said: çirkin diyosun. çirkin olan insanları da sınır dışı mı edelim o zaman? bu çok ilginç bir çıkarım olmuş yalnız. aynı mantık. faşist, yasakçı ziynetin sonu. gayet olası senin mantığına göre. insanların elinde olmayan şeyler yüzünden yargılanması manasız. fakat sanıyorum diline sahip olabilirsin rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tribünde küfürün bittiği gün futbolun öldüğü gündür herhalde ahha hani bunun lord soyundan geleni varoşu diye bi ayrımıda yok.küfür evrenseldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 görüşe katılıyorum tuşu gibi bi şey olsa keşke. bellanın postlara da basardım 3'er 5'er :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar