iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Neyse işin şakası bir yana, bizim oğlan erkek olmuş dişi kedi aranıyor. Pencere kenarlarında efkarlı efkarlı dışarıyı izlemesinden bi sıkıntı olduğunu farketmiştik kuyruğu dikip ortalıkta naralar ata ata dolaşmaya başlayınca anladık ki zamanı geldi. :D Uploaded with ImageShack.us Tabi önceliğimiz kendi cinsi ama olmazsa iran da kabulümüz. Veterinere farklı cins diye sorduğumda bizimkinin koca kafalı olmasından dolayı diğer cinslerde anneye problem yarattığı cevabını aldık dolayısıyla başka cins düşünmüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Oğlumuzun sofra adabı da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ahahah tip mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bizim kızımız talip efenim, gelin görüşelim http://i.imgur.com/HjxOb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Irkçısınız. Hepiniz ırkçısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 oha bizim kedinin c/p si, sizinkininde kulakları kocaman ve arkasından tüyler fışkırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Quel valla kusura bakma kızın çok korkunç bakıyor korktum ben. Bizim oğlanı yer o :D @Xunn Valla ırkçılık yok ortada veteriner dedi, hem kırmayın türünü yazık günah hemde diğer türlerde doğum çok sıkıntılı oluyor bu kocakafaların diye :D @Norak: Evet. Kulakları kepçe gibi olmasa da tüylerin içinden dışından fışkırdığı bi gerçek :D @di: Bakma azcık yüzünü gözünü yoğurt yapsa da yemekten sonra güzelce siliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bizim kedide yeni çıktı seksli günlerden seninkide dişi olsaydı himalayanlarımız olurdu satardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sana sorucaktım ben eşi nerden buldunuz? Nerdeyse hiç bi bilgimiz yok bu konuda google'dan gördüğüm bir iki yer var. Yok mu bu kedilerin feysbuku,yonjası,siberalemi bişeysi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xunn said: Irkçısınız. Hepiniz ırkçısınız. Aghaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Yakışıklı,endamlı,boylu posluyu gorunce benim hakkimda bisey sandim, sonra chincilla nerem acaba diye dusunurken konuya girince kediymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar