saturn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17407746.asp
Overseer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahahahah ibrahim missile SWOOOSSHHH...>|IBRAHIM|>
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 nato dan çıkıp napmayı öneriyor beyfendi onuda yazsa. şey muhabbeti yapalım olmadı BİZ BİZE YETERİZ,SINIRLARI KAPATAALIM yok yani şu açıdan diyorum bu adamlar bir karar aldımı sende nato üyesiysen bi şekilde olacaksın.en azından türkiye şuan kıyısında köşesinde duruyor.oradan gelen tüm türk gazetecilerinde türkiyenin kulis olarak uğraş verdiğini belirtiyor zaten.saçma salak ulusalcı ağızları kime yapacaksın ağa.yaparsın yaparsın adam sen demene rağmen yapar ozaman daha ağarına gider
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bu adam ne gerizekalı bi adam ya yazılarını okumaya 6 sn dayanabiliyorum. oturup okuyanlar var bide sevenler var bu adamı
Joker Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 her topal satıcının bir kör alıcısı vardır
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tabi vatanını seven ve tarihi bilen herkes gibi bu adamda mal ve öküz ve vatanhaini sayılıyor patide :) Ben okuyorum bilader..ayrıca saygıda duyuyorum herife..adam her yazdıgı olmasada cogunda haklı.. Her satıcının bi alıcısı vardır..en azından ne aldıgımı biliyorum..
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 salakca bi tarzı olabilir ama akpfanboylara nazaran agzından cıkan lafların dogruluk oranı bi hayli daha fazla
Wispy Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Marifetmiş gibi de Facebookta da spamlıyorlar ya bunu. Adamlar hide Yılmaz Özdil butonu koysun da rahatlayalım
eski Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 koysunlar walla , zaten kimsenin(pati ahalisini dışında bırakıyorum çünkü bizim forumumuz acaip entellektüel bir gelişime ve yapıya sahip) doğru düzgün ne okuduğu ne de dinlediği var.en azından bu adam ters gelirse gider belki doğrusu neymiş diye falan arastırır. bi şekilde herkes kendi doğrusunu savunduğuna göre en azından cahilce savunmamış olur(Uz-lar)
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gayet guzel yazi, ben zaten 2003 den beri patide hep yazdim bu komik jupiter olayini ama nato konusunda yozdilden ayriliyor goruslerim, bir ittifakin parcasiyiz gayette super bisi bu ha konu amerikan karsitligi ise onun savasmadan cozumu var zaten, sabredin 20 seneye amerika gumbur gumbur inicek amerikadan bosalan rolu nato doldurucak, amerikada benim borazanim natodan once oter israrindan vazgecicek, natoda askeri guc olarak abd den sonrada biz oldugumuz icin cokda rullaz bi konuma gelicez tabi moral faggotrye vurup HADI FAKIRLIGI PAYLASALIM, NEO OSMANLI OLALIM, TURANI OLUSTURALIM KIBRISTA GOTU OLSUN GOGO gibi cocukca hayallerin icine girmessek
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 herif profilden şahin k ya benziyor yazdıkları da paralellik göstermiş embesilin
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 güzel bi yazı bence de. Viktor'a katılıyorum ben de. adamın genel olarak üslupta biraz problemi var, bazen de fikirlerinde aşırıya kaçıyor, abartıyor ama genelde kafası çalışan okuyucu için çok şey söylüyor. Tabii herkes anlayabilecek diye bir şey yok. Adamın yazılarını beğenmek/beğenmemek görüşüne katılmak ya da katılmamak ayrı. Ama sunduğu kanıt ve tezleri çürütecek yeterliliğe sahip olamamak, kapasiteye sahip olamamak, adamın destekleyerek sunduğu tezlerle ağzının payını almak, bu yüzden de sinirden kudurup adama hakaret etmek ayrı.
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 şu 3 çocuğu öldüren sapıkla ilgili yazısı çok efsane yanlız. özellikle son cümle. Sayın sapık Sapık yakalandı. Türkan'a tecavüz etmiş. Türkan henüz bebe. Bıçaklaya bıçaklaya öldürmüş. 8 yaşındaki Ahmet'i boğmuş. 6 yaşındaki Dilruba'yı da. Dilburacık çok çırpınmış. Öyle anlatıyor. * Adı ne bu sapığın? U.V.G. * U'ğursuz V'icdansız G'eberesice sanırım. * Kodlayarak veriyoruz. Ki, rencide olmasın. Toplum içindeki saygınlığı zedelenmesin, aman diim... Ele güne mahcup olmasın. * “Sayın” çünkü sapık. * Dilruba'yı Dilruba diye yazıyoruz. Türkan'ı T. diye kodlamıyoruz. Annesini-babasını... Adıyla soyadıyla yazıyoruz. Evlerinden canlı yayın yapıyoruz. Duyduk duymadık demeyin... Aha işte burda oturuyorlar! * Sapığı kolluyoruz bu arada. Ki, insan hakları var sapığın. * (Televizyonlardaki sigara sansürü gibi bi şeydir bu... Dizilerde, filmlerde tecavüz sahnesi serbest, cinayet sahnesi serbest, tecavüz ve cinayetten sonra sigara tüttürürken buzlama konuluyor!) * Ha denebilir ki, sapığın sapık olduğu mahkeme kararından sonra sabit olur... Peki o halde niye, şöyle tecavüz etti, böyle bıçakladı, şu şekilde bavula koydu, buraya gömdü diyoruz? Hani mahkeme kararı? * Madem, açık açık itiraf eden sapık bile mahkeme kararıyla mahkûm ilan edilmeden suçsuzdur... Niye o zaman, iddianamesi bile olmayan gazetecilerin evini basarken kamera çağırıyoruz? Şeref madalyalı subayların, uluslararası ödüllü profesörlerin, suçlu olup olmadıkları belirsizken... Neden “terörist, darbeci, vatan haini” diye manşetlere asıyoruz? * Hukuki haklarından faydalanmak için illa sapık mı olmaları gerekiyor? * İnsanları domuz bağıyla öldürüp, oturma odasına gömen şeriatçıları sokağa sal. Bölücüye halay çektir. Keriz Feneri'ni ört. Sapığı koru. Namuslu insanları infaz et. * Adalet'in A'sı bu kardeşim... K'sını zaten biliyorsunuz.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Rewendor said: Tabii herkes anlayabilecek diye bir şey yok. Adamın yazılarını beğenmek/beğenmemek görüşüne katılmak ya da katılmamak ayrı. Ama sunduğu kanıt ve tezleri çürütecek yeterliliğe sahip olamamak, kapasiteye sahip olamamak, adamın destekleyerek sunduğu tezlerle ağzının payını almak, bu yüzden de sinirden kudurup adama hakaret etmek ayrı. bu ne terbiyesizlik ya insanlar sizin gibi düşünmeyince, düşündüklerini paragraflarca yazmayınca yetersiz kapasitesiz mi oluyor sadece gelip katılmadığını söyliyemiyormu
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hahaha peki sen niye embesil dedin yılmaz özdil'e ?
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yarım akıllı fikirlerinden siyah beyaz görüşlerinden saçma sapan yazı stilinden uygunsuz üslubundan ve bunların hepsini bir gazetede köşe yazarlığı ile yaptığından dolayı. hesap mı vericem sana ?
Pipet Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kermit said: bu adam ne gerizekalı bi adam ya yazılarını okumaya 6 sn dayanabiliyorum. oturup okuyanlar var bide sevenler var bu adamı ironinin dibine vurmuşsun (tu)
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Kaede said: bu ne terbiyesizlik ya insanlar sizin gibi düşünmeyince, düşündüklerini paragraflarca yazmayınca yetersiz kapasitesiz mi oluyor sadece gelip katılmadığını söyliyemiyormu sen birine açık açık embesil diyip hakareti saydırırken bir şey yok, başkası sana "anlamaya yetememişsin" diyince "bu ne terbiyesizlik". Lol, bi yüzünü yıka gel :) İnsanlar bizim gibi düşünmeyince değil, ortadaki herhangi bir görüşe cevap vermeye "yetersiz kalıp" hakaretlere girişince kapasitesiz oluyor. Kapasitesi yeten adam kendini ifade edip de karşıt görüşünü bildirebilecek düzeydedir, cevap vermekten aciz kalıp hakaretlere sarılmaz.
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 e başkası gelip sana hakaret ettiğinde tepki göstermeyeceksin ozaman aynısını sen yapıyorsan başkasının fikrine, üslubuna katılmadığın için. Hesap sormak haddime değil, ağzından çıkanla, tepkin arasında tutarsızlık çok açık ortada sadece buna değindim.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yukarda söyledim sebeplerini. oturup açıklıyacak değilim hepsini de tek tek burda herkesin herşeyi tek tek açıklamasını, uzun uzun tartışmasını, aksi taktirde yetersiz kapasitesiz olduğunu söylüyorsan +1 cilerin hepsine çok ağır hakaret de etmiş oluyorsun. kimler ne demiş aca- OH WAIT
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ortada tutarsızlık varsa, hakaretle küfürle saldıran adamın kendisine sadece "anlamıyo" denince "terbiyesizlik bu" diye ağlamasıdır mani. Aynı şekilde kendi kullandığı sözcüklerle kendisine embesil dense kim bilir nasıl delirecek demek ki. Kaede said: yukarda söyledim sebeplerini. oturup açıklıyacak değilim hepsini de tek tek burda herkesin herşeyi tek tek açıklamasını, uzun uzun tartışmasını, aksi taktirde yetersiz kapasitesiz olduğunu söylüyorsan +1 cilerin hepsine çok ağır hakaret de etmiş oluyorsun. kimler ne demiş aca- OH WAIT Hala çarpıtıyosun konuyu. Karşıt görüşte olana değil, söyleyecek sözü olmayıp, sözün altında ezilip hakaret edene dedim diyorum. İlla açıklamak istemiyosan önünde örnekleri de var "adam saçmalamış" dersin, diyen çok var. Ama "adam embesil" dersen bu açıklamak istemediğinden değil açıklamaya yetemediğinden dolayı sinirlenip hakaret etttiğinden dolayı olarak anlaşılır.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 konuyu çarpıttığım falan yok sen kafana göre kıstas koyuyorsun, bir kelimeden analiz yapıyorsun peki o zaman bende "birine katıldığını sadece +1 veya adama katılıyorum diyerek gösteremezsin. gösterirsen bu senin yazılanları anlıyacak kapasitede olmadığını ve sadece zeki görünmek ve mainstream olmak için yazdığını gösterir" desem sen ne dersin ? hayır eminim böyle değilsindir ama sen anladın hayır insanlar copy/paste değildir ve farklı şekilde tepkilerini gösterir. eğer yaptığım forum kurallarına aykırıysa gereken yapılır bende benimle beraber bi dünya post gösteriririm ha aynısını burda bana söylersen DİREK ŞİKAYET EDERİM
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hala bir görüşe katılmak ya da katılmamakla hatta kendi görüşünü bildirmek ya da bildirmemekle hakaret arasındaki farkı atlıyorsun. E bu ikisi arasındaki farkı göremiyorsan sonra başkası "bunu göremiyo" diyince niye hakaret olarak algılıyosun :) bi dakka, senin başkasına kullandığın kelimeleri biri sana kullanınca şikayet edilecek şeyler olduğunu söylüyorsun yani. Üstüne bu tavrında hiçbir mantıksızlık ya da çelişki gör(e)miyorsun yani? Lol :) Böyle devam aferin
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sende hala birine embesil demekle kapasitesiz, yetersiz demenin farklı şeyler olduğunu düşünüyorsun hala bir fikire +1 ile katılınabileceğini ama -1 ile karşı çıkılamayacığını söylüyorsun normal bir yazı ile capslock arasındaki farkı göremiyorsun neyse haklısınız iyi günler size
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: adamın destekleyerek sunduğu tezlerle ağzının payını almak, bu yüzden de sinirden kudurup adama hakaret etmek ayrı. şahsi görüşüm: (tu) bölümde olay çıkmasını engellemek için yaklaştığım görüşüm ise : girmeyin lan birbirinize. şeklinde
Öne çıkan mesajlar