SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bu iki araba arasında sınıf olarak bir fark var mı ? özellik olarak ikisinin birbirine karsı artısı eksisi nedir? ikisinin de fiyatları aşağı yukarı aynı. tasarım olarak c5 gerçekten çok hoş bir araba ama detaylarını bilmiyorum. superbin de mercedes c class kadar hatta daha kaliteli olduğunu duyduydum falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 jeremy clarkson lafiyla anything with a skoda badge is uncool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 superb kendi fiyatinda en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ne fransız al ne fransız kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 SoulCube said: superbin de mercedes c class kadar hatta daha kaliteli olduğunu duyduydum falan... duydugun adami sen mi vurursun ben mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yVG_PEAHrLs al sen öldür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ikiside güzel araba. suberb daha çekici geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 C5'tense direkt Superb alırdım ben, ama Superb niye alıyorum ki, Skoda da sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 superb güzel araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 superb var bizde.1.6 tdi elegance donanımlı.gayet iyi araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Selam, SuperB! Veya C6 olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 PSA ya karşıyım. Skoda Superb derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 suberb fiyatina gore super ozellikler iceren bi araba. Superb Elegance 2.0 TDI CR 170 HP DSG Tipt. 84.970 C5 2.0 HDI 163HP EXCLUSIVE BVA 92.450 TL C 180 Kompressor Luxury 83.000 TL ne kadar dandik olursa olsun, merso > citroen - skoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 superb döver. ama öküz gibi araba, kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Selam, Fuarda nasıl doluşmuştuk araca :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bizim pederde var c5 dizel exclusive sanırım.Baya güzel bir araç tanktan farksız şahsen.120 bg dizel olunca biraz ağır kalıyor Superb'ler hakkında pek bilgim yok VW grubu sonucta.Fakat arabanın arka gorunumu rezalet kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 suberb e ön çaprazdan bakınca bi dizayn hatası var gibi bi skoda duruşu falan ama genel iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Başka bir konuda da volvo ve superB önermiştik. Hertürlü SuperB derim. Uzak duracaksın fransızdan... Her ne kadar c5 çok iyi düzeltilmiş olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 paramecium said: Selam, Fuarda nasıl doluşmuştuk araca :P Saygılar. 1,84 boyla arkada bacak bacak üstüne atıp ön koltuğa değmeden oturuyodum be ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 superb iyidir , malzeme kalitesi de oldukça doyurucu. mercedes c 'den iyi denmiş malzeme kalitesinde. valla ben superb'e bindiğimde baya şaşırmıştım kalitesine. binmeden önce de skoda lan nasıl iyi olur ki filan demiştim. yani c'den iyi olma ihtimali de az değil bence. motor olarak da güzel araba superb. bence c5'i düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Superb hakkında çok iyi şeyler söyleniyor. Birçok marka araca sahip olmuş bir arkadaşım vardı (audi , mercedes , SUV'ler falan) , Superb'nin çok kaliteli olduğunu , hatta sürdüğü en konforlu/keyifli araç olduğunu söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ismi çok iyi ya superb ama tasarım kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar