Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanyayı içten fethetme buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

valla işin doğrusu sohbet iyi izlenimi veriyor.

çok çok az var öle sohbeti iyi adam. burada gene bol ortalamaya göre ama yine de totale oranlarsan nadir.

gururlandim!
Mesaj tarihi:
Her neyse, velhasıl kelam (ne demek olduğunu hep merak etmişimdir) çok büyük zorluklar ve ısrarlarla devam ettirdiğimiz "yalan olmayan almanya buluşması" yine yalan olmuş bulunmakta sdfkjllsdf. Mulgear'den gelecek açıklamayı bekleyelim bence.
Mesaj tarihi:
rahatladin mi caner dsfdh

dasaaa said:

vaniLLe said:

biliyorum hosuma gitti, oldum olasi sevmisimdir.

bana cok KRAL BI ADAMSIN desene dasaaa!

gönlümün sultanısın vanille

olmadi. kanka insaniyim ben, kral adamsin de sen... nasolsa kanka ayagi...
Mesaj tarihi:
hayıııırr meriç dediğin jahrein.. bunu bana yapamazsın. daha fazlasına ihtiyacım var benim!

boğazlardan geçen gemilerin denetim hakkı ve ruhban okullarının kapatılmasını da kabul et. anlaşmayı imzalayalım.
Mesaj tarihi:
hayatimda gördügüm en yaratici bahane. umarim bozuk nürnberger'leri yiyip circir olursun. hakli davanda yanindayim roket kardesim!
http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/ofberk.jpg
Mesaj tarihi:
ya şöyle oldu. alarm çalıcak olan telefonum açık roketten mesaj gelir diye. gelmiş ve wireless açık oldugu için okunmuş görünmüş. ve yine wireless açık oldugu için pili bitmiş aletin ve kapanmış
dolayısıyla alarm çalamamış alet
true story
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Bu arada Cystein epik ayardan sonra ortada görünmüyor ahahahhaha
ya evde netim yok ondan giremiyorum. şu an arkadaştayım :D
evet bende para bok atlar gelirim de bi gün öncesinden "hocu yarın buluşuyoz" diyince götümü kaldırıp plan kurup hazırlanıp gelemem vallahi :D
nil gelse de gelmezdim.
hatta nili gazlamaya çalıştım. yalandan "BEN DE GİDİOM GEL LAN" dedim hiç değerim yokmuş redetti beni -_-

artık mericin değilim! boş ol fotze.

haftaya gelebilirim mesela ama 6sında lab başlıyo dünyanın tüm parası bende olsa gelemem. vakıt yoh vakıt
Mesaj tarihi:
abi kilit nokta nil aslında! nili bi ayarlasam tüm almanya gelcek. üstüne şenen vizesi mi ne onu alan fakirler ve çevre ülkelerden de katılım olur asdfasahaha

KAYA GİBİN
Mesaj tarihi:
Cystein said:

aga ben şututgarta gelirsem para çıkarıp cebimden hostel falan ayarlamışsam ve kimse gelmezse zaten evinizi basam bombalar patlatırım mınıha

ahahahhahhahah ben sabitim burada.
mesela bu hafta perşembe cuma cumartesi pazar tatil bende, gelen gelsin.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

abi kilit nokta nil aslında! nili bi ayarlasam tüm almanya gelcek. üstüne şenen vizesi mi ne onu alan fakirler ve çevre ülkelerden de katılım olur asdfasahaha

KAYA GİBİN

he muhakkak.
  • Yeni Oluştur...