vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: valla işin doğrusu sohbet iyi izlenimi veriyor. çok çok az var öle sohbeti iyi adam. burada gene bol ortalamaya göre ama yine de totale oranlarsan nadir. gururlandim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Her neyse, velhasıl kelam (ne demek olduğunu hep merak etmişimdir) çok büyük zorluklar ve ısrarlarla devam ettirdiğimiz "yalan olmayan almanya buluşması" yine yalan olmuş bulunmakta sdfkjllsdf. Mulgear'den gelecek açıklamayı bekleyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 insan manasında orada adam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 allahın inşaatçısı, kıza adam denir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 biliyorum hosuma gitti, oldum olasi sevmisimdir. bana cok KRAL BI ADAMSIN desene dasaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hızlı yazarken adm bile diyebilirim.. sonra niye gelmedi diyorsun. yahu prim peşinde koşanı neylesin mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahhahaha yaram büyük üstüme gelmeyin foreveralone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ekildin tabi, hem de mulgear tarafindan.... kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: biliyorum hosuma gitti, oldum olasi sevmisimdir. bana cok KRAL BI ADAMSIN desene dasaaa! gönlümün sultanısın vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_gXLJq-z63k8/TVsEJqDg1OI/AAAAAAAAC-U/xddJ9dE2GKM/s800/forever-alone-1.jpg Bunu çekip gönderdim whatsappten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 rahatladin mi caner dsfdh dasaaa said: vaniLLe said: biliyorum hosuma gitti, oldum olasi sevmisimdir. bana cok KRAL BI ADAMSIN desene dasaaa! gönlümün sultanısın vanille olmadi. kanka insaniyim ben, kral adamsin de sen... nasolsa kanka ayagi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben seni bir arkadaştan fazlası olarak görüyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kanka arkadastan bi level fazla oluo iste eki eki. hem kanka ayagi sakat bisi dedim bak, umut var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hayıııırr meriç dediğin jahrein.. bunu bana yapamazsın. daha fazlasına ihtiyacım var benim! boğazlardan geçen gemilerin denetim hakkı ve ruhban okullarının kapatılmasını da kabul et. anlaşmayı imzalayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hayatimda gördügüm en yaratici bahane. umarim bozuk nürnberger'leri yiyip circir olursun. hakli davanda yanindayim roket kardesim! http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/ofberk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya şöyle oldu. alarm çalıcak olan telefonum açık roketten mesaj gelir diye. gelmiş ve wireless açık oldugu için okunmuş görünmüş. ve yine wireless açık oldugu için pili bitmiş aletin ve kapanmış dolayısıyla alarm çalamamış alet true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ne diyeyim ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 nasılsa istanbula gidicez bi gün mutlaka olmadı orda artık bi gün dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 "roket adam" said: Bu arada Cystein epik ayardan sonra ortada görünmüyor ahahahhahaya evde netim yok ondan giremiyorum. şu an arkadaştayım :D evet bende para bok atlar gelirim de bi gün öncesinden "hocu yarın buluşuyoz" diyince götümü kaldırıp plan kurup hazırlanıp gelemem vallahi :D nil gelse de gelmezdim. hatta nili gazlamaya çalıştım. yalandan "BEN DE GİDİOM GEL LAN" dedim hiç değerim yokmuş redetti beni -_- artık mericin değilim! boş ol fotze. haftaya gelebilirim mesela ama 6sında lab başlıyo dünyanın tüm parası bende olsa gelemem. vakıt yoh vakıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bir satışa daha kalbim dayanmaz artık. Belki Ultraslan ve sen aynı anda gelebilirseniz olabilir Stuttgart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aga ben şututgarta gelirsem para çıkarıp cebimden hostel falan ayarlamışsam ve kimse gelmezse zaten evinizi basam bombalar patlatırım mınıha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi kilit nokta nil aslında! nili bi ayarlasam tüm almanya gelcek. üstüne şenen vizesi mi ne onu alan fakirler ve çevre ülkelerden de katılım olur asdfasahaha KAYA GİBİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Cystein said: aga ben şututgarta gelirsem para çıkarıp cebimden hostel falan ayarlamışsam ve kimse gelmezse zaten evinizi basam bombalar patlatırım mınıha ahahahhahhahah ben sabitim burada. mesela bu hafta perşembe cuma cumartesi pazar tatil bende, gelen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Cystein said: abi kilit nokta nil aslında! nili bi ayarlasam tüm almanya gelcek. üstüne şenen vizesi mi ne onu alan fakirler ve çevre ülkelerden de katılım olur asdfasahaha KAYA GİBİN he muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ayrica ben temmuz diyom, temmuzda da kimse olmaz burda ''izne'' giderler :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar