roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Evet böyle bişi olamaz abi. Ya da hangi köyün rathaus'u ise herifler "ulan verelim gitsin işte zorlamayalım" demiş resmen.
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "roket adam" said: Teşekkür ederim. Bosch'takilerle konuştum, IK'yı ara, onlar hallederler dedi yönetici. Muhtemelen bu fiktionsbescheinigung denilen almanya'ya özgü saçma vizeden alacağım gibi. Cystein, çok ani oldu abi, de, geçen gün nil stuttgart'a gelirim deyince "olsun bende para çok, atlar gelirim" dememiş miydin ahahhahahha dsfivhcvxcvvcxvcx
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 pazar günü stuttgart ekmeyin döverim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 said: de, geçen gün nil stuttgart'a gelirim deyince "olsun bende para çok, atlar gelirim" dememiş miydin ahahhahahha adskjdashads beni kardesi gibi sevdiginden diyo ya trollenmeyin ^_^ berk, ben gelmiyorum ayrica gelebilseydim de 5ine falan ayarlamaya caliscaktim ama o da ütopik olurdu. neyseh artik. baska bi zaman! seneye büyük ihtimalle münihte olacagim zaten, tasiniyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 e erteleyin temmuz basina falan o zaman =P
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 O diil de malciyır'la yarın flinkster'a atlayıp çevre illere gidebiliriz aslında, var mıydı senin dışında 90-100 km çevrede birileri aksiyon olsun.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 gidin bodensee'ye iste ne güzel. khanx vardi o döndü galiba, ged var iste bi de karlsruhede ama adam sizin gibi veledlerle ugrasmaz mezuniyetle ugrasiyo su an galiba -.- sdfh
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 GEd said: oyle 8 saat sonra terk die bisi yok. Randevun varsa sana fiktionbescheinigung die bisi verir red durumunda. O bitene kadar takilabiliyorsun abi bu nasıl bir kelime öyle, oha.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bisi yok fik-tsiyonS be$aynigung die okunuyo. orda bir de S var.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 @roket adam mesaj kutun dolmus cvp veremiyorum hastayim 2 gündür yatak dösek yatiorum yarin gelemem büyük ihtimalle :( baska ne zmn bulusmayi düsünüorsunuz
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mulgear bir tek bu hafta buradaymış, başka zaman da buluşurum benim için sorun değil de benden başka kimse yok :)
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mulgear mannheim da okumayacak mi daha? sonra bulusuruz??
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yok o dönüyor galiba temelli. Ben buralardayım, müsait olduğun bir hafta sonu mesaj atabilirsin ozman.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu arada Cystein epik ayardan sonra ortada görünmüyor ahahahhaha
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: gidin bodensee'ye iste ne güzel. khanx vardi o döndü galiba, ged var iste bi de karlsruhede ama adam sizin gibi veledlerle ugrasmaz mezuniyetle ugrasiyo su an galiba -.- sdfh ahahah adam kalmama derdinde döndü o da nisanda benimle aynı zamanlarda koça gitçekti
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahahha epik satış gerçekleşiyor, whatsapp'te online olan malciyır hop yeğen nerdesin yazdıktan sonra ÇIKTI sdklfjsdflşs
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi aahahahah aynisini khanx da mulgear'a yapmisti yamulmuyorsam. ya da birazcik yandan yemisini =P taktik gelistirmis iste! ben olsam yapmazdim öle, bi de bana satici diosun fdhdfsh.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vanille geliyor olsa ben de alırdım uçak biletimi.. ıfıfıfıfı
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahahahha hayır yani bi mesaj atıp çok yorgunum ak gelemicem demek çok mu zor, sanki adam kesiyoruz gelmeyince sdf LÖLLZ http://i.imgur.com/ThKxd.png ahahahha
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: vanille geliyor olsa ben de alırdım uçak biletimi.. ıfıfıfıfı abi zaten sorun orada. herkes vanille geliyor diye gelicem diyo, sonra kız gelmiyorum deyince herkes cayıyo sdfkls. Hayır cidden nasıl bir prestiji var kızın, Baluu'nın "karı beton" olayındaki 2 resmi dışında hiç bir bilgi olmamasına rağmen dağlar deliniyor uğruna ahahahah
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi hayir. yok öle bisi. hepsi geyik onlarin.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 valla işin doğrusu sohbet iyi izlenimi veriyor. çok çok az var öle sohbeti iyi adam. burada gene bol ortalamaya göre ama yine de totale oranlarsan nadir.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: abi hayir. yok öle bisi. hepsi geyik onlarin. öyle değil bi kere tamam mı!
Öne çıkan mesajlar