vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ardeth said: ekimde buluşalım bence sdf mantikli o da, oktoberfestte falan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "roket adam" said: Konuştuk ya olm. Herkes duysun yane. 2 si ile 5 i seçeneğimiz var. İkisinden birinde kesin buluşuyoruz. En kötü ihtimal malciyır ile roket adam orada olacak. Vanille satıyor sürekli. Başka kim vardı ses edin. satmadim yea, kesin bisi söyleyemiyorum sadece. mulgear da türkiyeye döncekmis, orda anlasamadik. simdi 5i desem benim yüzümden 3 gün beklemis olcak. ama gelememe ihtimali de var, verstehst du kollege?!
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "roket adam" said: Başka kim vardı ses edin. seneye ekim gibi ordayım ya bonn, ya leipzig, ya berlin ya da munichte olacağım.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 okumak için (doktora veya yüksek lisans duruma göre)
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi gitsene amerikaya falan almanyada ömrünü bi güzel törpülerler eline verirler valla.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 İyiymiş. Değil önümüzdeki yılı, 3 hafta sonrasını hesaplayamıyor öngöremiyorum ben. Edit: Ayrıca zep cidden haklı. Vanille, bekler o bişicik olmaz, konuş işte ayarla bi şekil hakiki buluşma olsun.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu is yatar demeye gelmistim yatmis bile
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vaniLLe said: Ardeth said: ekimde buluşalım bence sdf mantikli o da, oktoberfestte falan. oo oktoberfest olursa bende gelirim kaç yıl oldu bi gidemedim lan
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bişi yatmadı haziran başında buluşuyoruz işte.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 nerde bulusuyorsunuz bende gelirim belki stuttgart fln olursa
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Zep said: abi gitsene amerikaya falan almanyada ömrünü bi güzel törpülerler eline verirler valla. yavaş törpülesinler
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ultrAslan said: nerde bulusuyorsunuz bende gelirim belki stuttgart fln olursa biz stuttgart diye konustuk iste bahnhofta falan bulusup takiliriz dediydik. @roket, simdiden kesin bisi söyleyemem bana bakmayin siz o yüzden. 1 hafta kala söylerim anca dsf. ayrica oktoberfest güzel olur evet.
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ardeth said: Zep said: abi gitsene amerikaya falan almanyada ömrünü bi güzel törpülerler eline verirler valla. yavaş törpülesinler :/
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 peki açıklayayım o zaman. başvurularımın çoğu araştırma enstitüsü zaten dersten ziyade araştırma ağırlıklı. kendi başıma kitap okuyup araştırma yapacağım hali hazırda yaptığım bişey. okulvari programa sahip tek yer (ve doktora değil de master olan tek yer) LMU-TUM elite master program in mathematical physics diye bir program ama programi hem ingilizce hem de müfredattaki her derse yüksek derecede ilgim var çalışırken ağzımın salyasını akıtacak dersler.
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yok abi yaparsın sen zaten ben yeto gamerlardan biri gidiyo sandım :P
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sina'nin daha cozemedigi problem yokmus sdfsdf
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sana Fraunhofer Institut yakışır reyiz, bok gibi para veriyorlarmış diyolla. Üniversiteleri falan salla sdf
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Doktorada yeni mühendis maaşı alıyorsun neredeyse. 1900 euroya (net) tekabul ediyor Bu fiyatlar oynayabiliyor tabi 300 400 yukarıya doğru. Yerine göre falan değişir. Karlsruhe institut teknolojide fizikde doktora yapan bir eleman vardı trde yüksek lisans sonrası gelmişti şimdi Cern de çalışıyor yamulmuyorsam.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Peki doktorayı bir şirkette yapmayı düşündün mü hiç? Bosch'ta yöneticilerden biri doktora yapıyordu, 2200 euro ek maaş alıyordu aylık sırf doktorayı Bosch'taki bir projede yaptığı için.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben de max planck'a girdim zaten, Fraunhofer Institut'e ve Karlsruhe baktım çok mühendis ya da uygulamak. max planck daha bi temel bilimler daha bi matematik daha bi teorik (en azından bunlar da var, uygulamalı mühendisliklerin falan yanında)
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Gençler ne oldu yalan mı olduk? aloo. allllooooooo
Öne çıkan mesajlar