küheylan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Deacon said: su bana yapilmis bir haksizlik ya. bu last.fm'in karsilastirma algoritmasi bayaaa bayaa fail. allah belasini versin. Benim müzik yelpazem geniş, last fm e suç bulma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yes'i ilk defa duydum ilk defa duydum dedim de last.fm haksız çıkarttı beni. Owner Of A Lonely Heart bunu favorite'e eklemişim. unutkanlık sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Guns N' Roses (1,267 plays) Pink Floyd (1,049 plays) Whitesnake (931 plays) KISS (876 plays) Def Leppard (857 plays) deacon bu ne ya? liseli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Aylardır bakmıyorum nerdeyse bi bakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 En son 11 Kasım'da çılgın gibi Beyoncé- Why Don't You Love Me dinlemişim hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yes dinlerdim bir zamanlar ben roundabout, owner of a lonely heart felan güzeldir de şarkıları yok bende sanırım artık çünkü shuffle'dan gelmiyorlar hiç. Noldu acaba dsf gönderirseniz dinleriz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Tyrannus said: Guns N' Roses (1,267 plays) Pink Floyd (1,049 plays) Whitesnake (931 plays) KISS (876 plays) Def Leppard (857 plays) deacon bu ne ya? liseli misin? Basarisiz trolleme cabalarini takdir ediyorum ama carpilirsin dikkat et. TYRANNUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 country dinleyen yokmu şimdi hiç ? hepinizmi metalcisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 EN METALİKACI BENİM sdgsadgsdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 en sevdiğim grup nothing else matters esprisi yapılmadıysa yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bende 2424 ile 2.sırada metallica. Aşağılara insin istiyorum ama mümkün değil maalesef :D bu arada sidik yarıştıran var mı 78862.şarkımdaymışım ben. Nette en uzun süre kullandığım 2-3 siteden birisi heralde bu last.fm hahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ayrıca Sting > all bunu dinlemeyen varsa koymasın lastfm linkini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sting 257.sırdaymış bende 40 şarkı ile das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 stingin sesi iyiydi ama çevresi kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Owner of a Lonely Heart ve onun bulunduğu albüm Yes'in asıl tarzından çok farklı ya. Normalde en kralından symphonic progressive rock yapıyo babalar. O albüm direk new wave falan sdfds Grubun last.fm sayfasında OOAH hariç geri kalan top tracks genel olarak en sağlam şarkıları, merak eden varsa ordan girişsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bende aranızdayım tatile falan giderken playlisti açıp makroya bırakıcamki en fazla şarkı dinleyen ben olayım maksat http://www.lastfm.com.tr/user/okuyombenya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.last.fm/user/Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.lastfm.com.tr/user/moriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yav said: bu arada sidik yarıştıran var mı 78862.şarkımdaymışım ben. Nette en uzun süre kullandığım 2-3 siteden birisi heralde bu last.fm hahe 81k>:D< http://www.lastfm.com.tr/user/yavuzkbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 vah vah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Last.fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.last.fm/user/vanilleaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kimseye vermiyim diye farklı isimle last fm hesabı açtım ama veriyorum linki. bu arada son verilen hesaplarla hep yüksek çıktı güzel. http://www.lastfm.com.tr/user/cinebes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ne sacma ya last.fm tr oldugu zaman tekrar login olmami istiyo, hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar