Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/7247-levela-abone-ol-crysis-2yi-kap çok ikilemdeyim şimdi, bir tarafta nefret ettiğim bir yayına 1 yıl abone olmak var bir tarafta da kargoyla beraber 70tl'ye alacağım crysis2'ye 10tl daha ekleyerek 12 ay bir yayına abone olma şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 12 ay abonelik iimis. wc de okuycak biseyler olur işte .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kampanya bugun bitiyormus, bence ikilem yasatmayacak kadar iyi teklif. kutusuyla da geliyor oyun, negzel. gerci muhtemelen mayista ulasacakmis abonelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 mayıs olayı nerede yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yorumlarda biri aradığını söylemiş. abi oyun ne kadara geliyor dergiyi kaçtan satmış oluyorlar nasıl iş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Dergiyi aldım, şimdi yüklüyorum oyunları. Sanitarium zaten gog versiyonuymuş, DRM free yani. Direkt gog installer yüklüyo zaten oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 oha crysis 2 olayı baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 10. yıl mı, 100. sayı mıydı hatırlamıyorum tam, blood rayne vermişlerdi. bi de çekiliş yapmışlardı aynı sayıda, telefon kazanmıştım. çekilişle kazandığım ilk ve tek şey o oldu sanırım. sanitarium için alabilirm belki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gog versiyonu mu :o çaldılar mı acaba aral'ın şöyle çakma goglu retaili vardı bi de, gog yetkilileri sallamamıştı beni http://www.gog.com/en/forum/general/gog_com_installer_in_a_legit_retail_copy_wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bone said: son zamanlarda kapakları iyiydi de, bu kapağı beğenmedim. o değil de 15 yıl oldu mu, vay anasını kapağı bu değilmiş zaten, büyük bi kartonun içerisinde geliyor. ama markete gittiğimde hepsi açılmış sağa sola saçılmıştı. etraftan toparlayarak 1 taneyi tamamladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Aldım ben de bugün Machinarium <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 El-Barto said: Dergiyi aldım, şimdi yüklüyorum oyunları. Sanitarium zaten gog versiyonuymuş, DRM free yani. Direkt gog installer yüklüyo zaten oyunu. hacı anlamadım ben olayı ya sdfsdf bedava mı şimdi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 al bu işte 9.99 http://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gog ne yahu? bir de windows 7 de calisir mi sanitarium? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ahaha! Yakında ev, araba filan da vermeye başlayacaklar derginin satın alınması için, cağğnım Oyungezer sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 crysis için abone olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yanniz crysis kampanysi supermis, aydin dogan dergileri ve gazeteleri elinden cikarmaya calisiyor sattigi tv kanallarinin yaninda kakaliyarak, kimse kabul etmiyor haliyle zarar eden bu dergi coplugu ile ugrasmayi, adamalrda iste alabildikleri maksimum aboneligi zararina kakalamaya calisiyorlar BAKIN SU KADAR ABONESI VAR BU YAYININ EKI EKI diye satilrisa zaten level bole kapatilicak ilk dergilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam biliyo işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sanitarium iyiydi ama son bölüm tırttı sanki biraz ben bazen böyle durumlarda level alıyorum cdleri ayırıp dergiyi atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sanitariuma laf eden taş olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 laf ediyorum çünkü 64bit win7 sistemde çalışmadı. patchi falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 win7 64bit'te çalışıyor bende gog sürümü var, level'daki de aynı gog ise çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 zaidral said: windows 7'de falan calisir mi ki sanitarium? sorunsuz calisiyorsa sirf onun icin alirim. SANITARYUMU GÖRDÜM! aynen bende böyle dedim calısırmı win7 de? gerçi ne olursa olsun DVD kapagındaysa alırım her şekil.Carefouure da bir sürü 3-5 tl ye oyunlar satılıo alırım sürekli.Cult vardı bi ara onu kacırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla gog dakiler benim bildiğim her türlü yeni sistemde çalışacak şekilde ayarlanıyor yoksa zaten o kadar eski oyuna 5-10 dolar vermenin anlamı kalmaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hacıt darksun diye korkunç bi oyun vardı ordan mı gelior isim? adam ilaç içmeyince falan ölüyor ne korkmuştum o oyundan be. editto http://www.abandonia.com/en/games/420/Dark+Seed.html buYmus za ne tırsardım lan sundan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar