KillJoy Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Samsung 22230 model ekranım var hdmi ile laptop'a bağlı. ve böyle parlamalar oluyor nasıl üstesinden gelebilirim? sadece yuvarlak aldığım yerler değil bissürü var. mesela ID yazan yerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 normal gözüküyo yahu. nasıl bi parlama onu da anlamadım ayrıca şu fotonun yuvarlak içne alınmamış halini de koysana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 escape dikkatli bakınca gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hea tamam lan gördüm monitörü ve garantiye hiç uğraşma. böle böle var de. diğer siteler de de aynı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bişi dicem mazur göründe, bu screenshot'a benziyor, monitordeki bir hatayı screenshottan nasıl görmeyi umuyoruz? Yoksa harbiden foto çekimide benim uykum mu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 gözüküyor. screenshot monitördeki görüntüyü alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Monitör kapalıyken ss alınca da simsiyah mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 adsvfasfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 barnacle said: gözüküyor. screenshot monitördeki görüntüyü alıyor. Diyorsun ki benim monitorde ölü nokta varsa, ss alsam gözükür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 evet. inanmıyorsanız deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 birileri birilerini trollüyor ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Tamam. Bu arada sorun firefox4'teki cleartype yüzünden olabilir gibi geldi. Options'dan kapatmayı dene. Birde klasik olcak ama, sürücü güncelle, kablolar ile oyna. Dvi'dan tak dene, aynı sorun olucak mı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 sorunun kablodan olduğunu sanmıyorum.. bu monitörde oluyor laptop un ekranında böle bi problem olmuyor zaten çözünürlükleri de farklı çözünürlük ile de ilgili değil problem. cleartype ile de ilgili değil kapatıp açtm değişmedi firefoxla da ilgili değil bütün bilgisayarda genel olarak böyle.. ekran ile alakalı fakat donanımsal olduğunu düşünmüyorum.. yazıları büyütünce problem olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 öncelikle bi ADFGAHGKHADGSKDFAS diyerek başlıyorum. birader senin ekran muhtemelen alingment hedelerini falan tam yapamamış hep text ve yüksek kontrastlı noktaları göstermişsin. bu olduğunda konstrastlı noktalarda beyaz bi gölge olabiliyo. ekranın posizyonlama ayarlarıyla falan uğraş bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahahaha sağ üstte arama yerinde yazana bakın aajajajjaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mr_Hand said: öncelikle bi ADFGAHGKHADGSKDFAS diyerek başlıyorum. birader senin ekran muhtemelen alingment hedelerini falan tam yapamamış hep text ve yüksek kontrastlı noktaları göstermişsin. bu olduğunda konstrastlı noktalarda beyaz bi gölge olabiliyo. ekranın posizyonlama ayarlarıyla falan uğraş bi. yani sağa sola falan mı kaydırayım.. anlamadm.. zaten sadece textte problem yaratıyor. genel olarak her yerde sadece net sayfalarında da değil. Zaybird said: ahahaha sağ üstte arama yerinde yazana bakın aajajajjaj güzel reklam yaparım.. ah bide özlem..ne zaman açılcak acaba yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 firefox tan kaynaklı o sorun. about:config e giriyosun gfx.direct2d.disable değerini true yapıyosun. kapatıp açıyosun sonra firefoxu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 astigmat ba$langici =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yok yine de değiştirdim fakat bişi değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Screen shot ile monitör bozuk mu değil mi demek de iyimiş. ahasgasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 troller havada uçuşmuş burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ya güzelim konuyu kaçırdık :D iyimiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar