huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 escape said: http://www.sondakika.com/haber-zeynep-e-bakanlik-sahip-cikti-2623565/ dfssdffgfdgdfg al işte tüm zamanların en saçma sebebini bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Klapaucius said: Ben kadınların en çok şey lafına hastayım. "erkekler çok basit yeaa hepsini anlamak çok kolay". lan sen bunu diyosun da acaba sen bunu derken adam arkandan ne işler çeviriyor haberin var mı bence asil kadinlarin erkeklerin arkasindan ne cok is cevirdiklerine dair haberin var mi ?? valla kadin - erkek iliskileri olarak degilde arkadaslik vs. oalrak erkeklere daha cok guvenirim ben. ne diim her turlu kurnazlik kadinalrdan cikio genelde bence. Sadece sorun kadinalrin daha duygusal olup, erkegin yaptilarina goz yummasindan kaynakli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kadınların daha duygusal olduğu bir yalan. aşk acısından kendini rakıya vuran kadın gördünüz mü? görmediniz. demek ki haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 çikolata abanıyor onlarda. erkek sert oldugu için rakı takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 huun said: kadınların daha duygusal olduğu bir yalan. aşk acısından kendini rakıya vuran kadın gördünüz mü? görmediniz. demek ki haklıyım. A.H.B. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ağlarken çikolata yiyen kadınlar çok seksi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 evet tam o anda seks yapcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 huun said: kadınların daha duygusal olduğu bir yalan. aşk acısından kendini rakıya vuran kadın gördünüz mü? görmediniz. demek ki haklıyım. adam özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Napolyonn said: klapacius kadın ı küçümsemen senin küçük bi adam olduğunu gösteriyo dostum. kadın gayet akıllıdır ama sevdiği adama karşı çok hassastır bu hassaslığı da böyle düşünüyosan yanlış düşünüyosun. ben kadını küçümsemiyorum kadının erkeği küçümsemesine laf ediyorum. Horrible said: bence asil kadinlarin erkeklerin arkasindan ne cok is cevirdiklerine dair haberin var mi ?? ) ben erkek bilir kadını demiyorum kadının erkeği bilirim demesine laf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar