quuq Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 e-devlet şifresi belirlerken ne gibi kriterlere uymamız gerekiyor,bunu öğrenmek istiyorum.kısacası şifremi unuttum. şifrenin uzunluğu,harf ve karakter kullanımı gibi bilgileri bilirsem daha kolay hatırlayabileceğimi düşünüyorum.10 lira vermiyim şimdi havaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Şifreniz en az 8 karakter olmalıdır. Şifreniz en az bir adet harf ve en az bir adet rakam içermelidir. Şifreniz son kullanmış olduğunuz son 3 şifrelerden farklı olmalıdır. Şifreniz T.C. kimlik numaranızı ve doğum yılınızı içeremez. Şifre içinde geçebilecek karakterler şunlardır: abcçdefgğhıijklmnoöpqrsştuüvwxyzABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ0123456789.:,;-_*?="!'^+%&/()>#$}{][~ turkiye.gov.trden aldım bunlar gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Alali 2 hafta olmasina ragmen unuttum ben usta onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bi key password ile verilen site adını da kullanarak dilenen karakter sayısında pass generate edicek bi app kullanmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 isimsoyaddoğumtarihi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dasaaa said: bi key password ile verilen site adını da kullanarak dilenen karakter sayısında pass generate edicek bi app kullanmak lazım aslında usta guzel fikir, bi iphone app i yap ilk 1 dolar benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 windows default settings tir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 nadiren kullandığınız şifreleri keePass te tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 3 ayda bir yeni şifre istiyor senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Lütfen şifrenizi başbakan dahil kimseyle paylaşmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 import said: Lütfen şifrenizi başbakan dahil kimseyle paylaşmayınız. Ahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 said: usta guzel fikir, bi iphone app i yap ilk 1 dolar benden. abi bende fikir bol da yapıcak ortaklara ihtiyacım var. :P birileri el atıverse haftada 1 app fikri ile ve dizaynları ile vs geliveririrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 mantığı kendin oturt. misal: sitenin adının 1 3 ve 5. karakteri + belirli bi rakam + ! falan. bu şekilde sitelerdeki şifreleri unutmamış olursun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 1 aydan fazla zamandır sisteme girmeyip şu an girebilen kimse var mı? Şifrenin doğru olmadığını söylüyor, doğru diye iddia edemiyorum ama tutması lazım bir şeylerin.. İnternette bir çok kişi emin olduğu halde yanlış dediğini söylüyor, 1 ay kullanmayınca iptal olduğunu söyleyenler var. Şifreyi başta almak ucuz ama 2. kez almak daha pahalı diyorlar ve devlet 20 milyon kazandı bu işten diye haber var. Nedir bunların doğruluk payı? Aydınlatın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 şahsen ben uzun bir süredir kullanmıyordum. dün bir yere not ettiğim şifreyi denedim ve kabul etmedi. değiştirmiş olabilirim ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben de giremiyorum, değişiklik filan da yapmadım. gidip 15 tl mi bayılacağız şimdi devlet babaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 masus yapıyorlar... para versin millet diye benim bire bir yazdiğim şifreyi şifre kasamdan baktim yine kabul etmedi !! küfür ettim çıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben 5-6 ya önce giriş yapmıstım o şifreyle girdim dedi güvenliginiz için yeni şifre belirleyin yeni şifre yazdım oldu bitti. kafalarına göre değiştirmiyolar yani 3 ay kullanmazsan sonra giriş yaptıgında yeni şifre oluşturmanı istiyo sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar