Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 merhaba, su iki aracin takasi sizce mantikli midir? 2011 model, agustos borusan cikisli, 5.20d f10 kasa dynamic paket (m paket henuz yokken ki spor sayilabilecek olan paket) su anda arac 14 bin km de. alpine beyaz, 18 inch turbine jant, hi fi ses sistemi, hafizali koltuk, katlanir ayna, spor koltuk vs vs vs. 2000 model, kirmizi, f360 modena, 43500 km de. kazasi yok, ancak tek parca lokal boyasi var, kaporta duzeltmesi vs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ferrari alinir da, besleyecek maddiyatin lazim aylik gelirin 7-8k var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hic gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 BMW kalsin. Cok hevesin varsa ferrariye kirala takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Esh said: ferrari alinir da, besleyecek maddiyatin lazim aylik gelirin 7-8k var mi? var. ek bilgi olarak, evliyim ama cocuk yok, dolayisi ile illede 4 kapi ihtiyacim da cok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 günlük kullanış için sıkıntılı olur bence. her yere gidilmez bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 merhaba, takasi yaparsam 2. el bir dizel hatchback araba alacagim. golf, focus vb. belki hemen olmaz, ama 2-3 ay icinde alirim. ise araba ile gidip geliyorum, oyle bir durumda servisle gidip gelmeye baslayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o zaman al bence. heves sonuçta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 takasla bence Mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesajının editlemeden önceki hali de makuldü (: Tatil, insan taşıma vb. işler için sıradan kullanıma uygun başka aracın varsa benim oyum ilk şıkka; tek aracın BMW ise onunla kal derim ben de. BMW 5 serisi de çok şık, prestijli falan bir araç sonunda. Eh ben postu atana kadar 4 mesaj girmiş araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 istanbulda sadece bagdat caddesinde gezmiceken ferrari kufur gibi her cukura girdiginde icinden bi parca kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ferrariye binmek istiyosan alacaksin haci. kaskosu 5-10 arasi bi$eydir mesela. yedek parca ve servis de aglatir muhtemelen. ama ferrari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 takasla tabi ki de.ben hiç düsünmezdim.Ancak su var,hep sehir ici gidiyorsan gunun genelinde zevk alırmısın bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ferrariyle her yere çıkamayacaksın sonuçta, garajda yatarken de focus, golf e filan mı binicen yav sonra.bmw mis gibi işte, bakarsın 3-5 sene sonra ferrarinin 5-6 yaşındakine binersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 şimdi bana çıkıp gelseler, bmw + nakit mi ferari mi verelim deseler bmw+nakit'i tercih ederdim. Nakit yerine aradaki 10 yılı say işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 takas yapmak isteyen kisi neden ferrayi vermek istiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi yapma gözünü seveyim , 2011 model italia alıcak olsan hadi onu da geçtim f430 alıcak olsan eyvallah derim de bahsettiğin araba eski yahu. ha ferrari ferraridir elbette eskisi de iş yapar ama üstte de denildiği gibi haftasonları bağdat caddesi dışında kullanamazsın ki. çukuru var , tümseği var uğraşılmıyor öyle şeylerle. mevcut araban da zaten oldukça güzel bir araba. zaten aldığın zaman sürekli kullanamıcaksın , eğer hevesin de varsa o arabaya yapacağın masrafla iki haftada bir o arabanın aynısından kiralayabilirsin. zaten anlık bir gaza gelme var sende o geçince sen de anlayacaksın mantıksız olduğunu. son olarak da , high-class bir araba trafikte her zaman için sıkıntı verir , istediğin yere park edemezsin. hatta bırak trafiği sosyal ortamlarda bile başını ağrıtır. son yazdıklarımı kendi gözümle gördüm yani varsayım değil. senin yerinde olsam gider temiz ikinci el bir evo IX alırım , biraz doldururum arabayı. sonrasında da istediğim gibi uçarım kaçarım. ferrarin olursa herkes bakar , iyi işlenmiş bir evon olursa işi bilenler bakar. o kadar da fark olsun tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.carprices24.com/cars/ferrari/360-Modena/Ferrari-360-Modena-3.jpg bi daha dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi boşver , bak bunu al sen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ford-1968-mustang-fastback-31302977/detay hatta lütfen bunu al ve bana haber ver. :) 90k euro ferrari yerine 120k dolara ağır abiyi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ona 120k vermek icin engelli raporun olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Esh said: ona 120k vermek icin engelli raporun olmasi lazim. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu arada 68 mustange laf etmek için de ayrı bir rapor lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu takas baya bi fail olur bence ittire ittire ferrariye biniceğine tertemiz yeni 5.20 inle gez işte ferrarisi olan adamların 2. bi aracıda olur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben çok açık söyleyeyim, ferrari alıp da yanına focus alacaksam olmaz olsun o ferrari. Ferrarim olacaksa yanına da en az bir bmw falan olacak. Gülerler adama gündüz focusa binip akşam 10 senelik ferrariyle çıkarsan. Karışık işler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 alicam diyo zaten bi dizel. bi de ben mustange laf etmiyorum ki. en kralini 30.000$ a alacagin mustange 120k vermek icin rapor lazim diyorum. ben de severim kendisini ama restorasyon o kadar abarti bir i$ degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar