Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takas yapmak ya da yapmamak, butun mesele bu

Namessar

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

su iki aracin takasi sizce mantikli midir?

2011 model, agustos borusan cikisli, 5.20d f10 kasa dynamic paket (m paket henuz yokken ki spor sayilabilecek olan paket) su anda arac 14 bin km de. alpine beyaz, 18 inch turbine jant, hi fi ses sistemi, hafizali koltuk, katlanir ayna, spor koltuk vs vs vs.

2000 model, kirmizi, f360 modena, 43500 km de. kazasi yok, ancak tek parca lokal boyasi var, kaporta duzeltmesi vs yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajının editlemeden önceki hali de makuldü (:

Tatil, insan taşıma vb. işler için sıradan kullanıma uygun başka aracın varsa benim oyum ilk şıkka; tek aracın BMW ise onunla kal derim ben de. BMW 5 serisi de çok şık, prestijli falan bir araç sonunda.

Eh ben postu atana kadar 4 mesaj girmiş araya
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma gözünü seveyim , 2011 model italia alıcak olsan hadi onu da geçtim f430 alıcak olsan eyvallah derim de bahsettiğin araba eski yahu. ha ferrari ferraridir elbette eskisi de iş yapar ama üstte de denildiği gibi haftasonları bağdat caddesi dışında kullanamazsın ki. çukuru var , tümseği var uğraşılmıyor öyle şeylerle. mevcut araban da zaten oldukça güzel bir araba.

zaten aldığın zaman sürekli kullanamıcaksın , eğer hevesin de varsa o arabaya yapacağın masrafla iki haftada bir o arabanın aynısından kiralayabilirsin. zaten anlık bir gaza gelme var sende o geçince sen de anlayacaksın mantıksız olduğunu.

son olarak da , high-class bir araba trafikte her zaman için sıkıntı verir , istediğin yere park edemezsin. hatta bırak trafiği sosyal ortamlarda bile başını ağrıtır. son yazdıklarımı kendi gözümle gördüm yani varsayım değil.

senin yerinde olsam gider temiz ikinci el bir evo IX alırım , biraz doldururum arabayı. sonrasında da istediğim gibi uçarım kaçarım. ferrarin olursa herkes bakar , iyi işlenmiş bir evon olursa işi bilenler bakar. o kadar da fark olsun tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...