SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, Şöyle en az Türkiye ve çevresindeki ülkeleri içeren -mümkünse tüm dünyayı içermesi tercihimdir- bir siyasi harita almak istiyorum. Şöyle adam akıllı birşey bulabilmiş değilim, o yüzden daha önce almış ya da bilen birine danışmak istiyorum. Duvara asıcam, biraz büyük olsun o yüzden. Atlas dergisi bi tarihte dünya haritası vermişti şöyle 3 parça halinde kocaman, ama fiziki haritaydı sanırım. Onun boyutlarında siyasi bi harita olursa çok iyi olur. Olmazsa atlasın o verdiği haritayı alacağım da onun da satışını yapan bi yer de bulamadım. Halledersek hoş olur patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 atlas dergisi migrosta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 beyler adam deniz kartalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 haritayı bul sen makina müh okuodun sanki bu a3 falan cıkarttıgın fotokopicilere git onlarda a1 a2 boyutlarında çıkartma makinaları oluyo bazılarında güzel kalitede kağıttan falan çıkarttırabilirsin bulamazsan bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ya hiç bulamazsam öyle birşey yapıcam da o da ne bileyim güzel olur mu bilmiyorum. Yani koskoca memlekette adam gibi harita satışı olmaması çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aga inkılap kitabevinde sanırım neyşınıl coğrafik haritaları vardı dev boyutta. bir bak derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 İlkokullardaki haritalar satılıyor kırtasiyelerde. İşini görüyorsa onlardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 "Max Damage" said: aga inkılap kitabevinde sanırım neyşınıl coğrafik haritaları vardı dev boyutta. bir bak derim.. Baktım şimdi sitelerine ama gözükmüyor. @deadwoll Abi bana kağıda basılı lazım. Öyle polyester üzerine basılanlar gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.ntvyayinlari.com/tanim.asp?sid=XEANYIZI4G5GUMU7YZAE Bu işini görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=438163 ona buradan baktım da abi yorumlar bayaa kötü, karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.mepmedya.com.tr/harita/Harita_wallmap.htm Buradaki dünya haritası iyi gibi ya? 70*100, boyutu da güzel. http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000205330&mid=0000000216844#installments dnr'da 15 liraya inmiş hem ehühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kalorifer mühendisinin evinde duvar boyu harita?!?! EVİNDE KURMAYLARINLA BOP PROJESİ Mİ TARTIŞICAN LAN!!! IŞIK OKULLARI MI AÇACAKSIN YEDİ CİHANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Coğrafik öğeler içerecek mi? Üzerinde bölge isimleri vs. oalcak mı? Wikipedia tarzı sadece renkler ve sınırlar ile ayırt edilmiş bi harita mı olacak? bunları bir söylersen bakayım bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 uranyum plütonyum madenleri, bor madenleri , petrol yatakları işaretli olsun yeter. DİMİ SEAGLE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 goldbären said: kalorifer mühendisinin evinde duvar boyu harita?!?! EVİNDE KURMAYLARINLA BOP PROJESİ Mİ TARTIŞICAN LAN!!! IŞIK OKULLARI MI AÇACAKSIN YEDİ CİHANA goldbären said: uranyum plütonyum madenleri, bor madenleri , petrol yatakları işaretli olsun yeter. DİMİ SEAGLE? Tabi olm siz uyurken biz çalışıyoruz. Sonra ağlarsın layiklik elden gidiyo diye, BİZ BÖYLE BÖYLE BÜYÜYORUZ!!! liberal said: Coğrafik öğeler içerecek mi? Üzerinde bölge isimleri vs. oalcak mı? Wikipedia tarzı sadece renkler ve sınırlar ile ayırt edilmiş bi harita mı olacak? bunları bir söylersen bakayım bir Abi aslında direk sadece sınırlar ve renkler hoş gelmiyor ama çok da iyi şeyler bulamadım son koyduğumdan başka esasen. Olanlar da küçük, duvar haritası değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar