Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

evet, o tank yürüten komutan zaten bugünleri öngörerek yürütmüştü tankları: "ben bugün tank yürüteyim ki oğlum komşunun kızına sulanabilsin" :horace:

narmalonya arkadaşım, ben şahsen hiç beğenmezdim eskiden, önyargım da vardı ve oy vermeyi de düşünmem normalde. ama genel olarak beklediğimden çok daha iyi bir performans sergiliyor bugünkü hükümet, böyle bir-iki yasa onun bunun kafasına uygun değil diye "şeriat geliyor, atam atam sen kalk da ben yatam" naraları atılmaya başlanınca yakıştıramıyorum ben esas türk gençliğine. türk genci "bu yasa çıksın ben terkederim ülkeyi" deyince yakışıyor da tayyip deyince yakışmıyor?

benim çocuklarım gayet ileri görüşlü ve en az onun kadar önemlisi sağduyulu olacaklar inşallah, rüzgar nereden eserse öbür tarafa eğrilmeyecekler..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 Eylül 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
ben şahsen hiç beğenmezdim eskiden, önyargım da vardı ve oy vermeyi de düşünmem normalde. ama genel olarak beklediğimden çok daha iyi bir performans sergiliyor bugünkü hükümet, böyle bir-iki yasa onun bunun kafasına uygun değil diye "şeriat geliyor, atam atam sen kalk da ben yatam" naraları atılmaya başlanınca yakıştıramıyorum ben esas türk gençliğine.

Bu bölüme ayyynen katılıyorum sam..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 06 Eylül 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
tayyip kırsal,dinine düşkün bölgede yetiştiği icin bence bunları yapıyor istanbul antalya veya izmir falan olsaydı ozaman herşey cok güzel olurdu :

başka biri bela olurdu bence o zaman...[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

sam arkadasım

Adamin geçmişini biliyormusun. Nerden geldiğini nereden ne yapmaya calistiğini peki bide göz göre göre iyi güzel demen harbiden uzucu.

Biz Atatürk evlatlarıyız.Bizim icin Kurtuluş savasında binlerce şehit veren türk milletiyiz. Biz özgürlüğümüzün LAIKLIK ğin savunucularıyız. Bunu bole diye diye hala bu şekilde davranmak bilemiyorum ne kadar tutarlı.

Bole konusan arkadaslarda Okulda o kadar sene bosunamı okudular bilemiyorum .[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

Belli oluyor herkesde o konusmasina katiliyor ne denebilirki hicbirsey en guzeli engincim bu konuyu bizi anlayan kisilerle yapmak gerekiyor bosuna gozlerimizi parmaklarimizi beynimizi yoruyoruz...[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,
if i am afraid of dieing, i wasn't born.

Sosyal ağlarda paylaş

konunun ne oldugu belli takip edecek bir sey yok . var mi ? hepimiz laikligin savunucusuyuz o yuzden kahrolsun akp hukumeti kahrolsun tayyip . adam akilli tartismaya niyeti olmayanlar biz kurtulus savasinda kac sehit verdikten baska bir sey konusamiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sloganların sizi ifade etmesine izin vermeyin. kendi düşüncelerinizi oluşturun ve onları anlatın, savunun. "laikliğin savunucularıyız, atatürk evlatlarıyız" sözleri ucuz amerikan filmlerinden alınma replikler gibi duruyor..

ben ortada türk milletinin yaşam tarzını, kültürünü, özgürlüğünü yahut demokrasiyi tehdit eden bir durum göremiyorum ortada. ha gençlik seçim barajları nedeniyle oy verdiği partilerin meclisde temsil edilememesini değil de yiyişme özgürlüğünün kısıtlanmasını hürriyet karşıtı tehdit olarak görüyorsa vay halimize..

kendinizi de izole etmeyin içinde bulunduğunuz milletten, yok sizi anlamayanlarla muhatap olmamalı, elinizi yormamalıymışsınız da falan filan. sonra tdk sözlüğünden bakıp konuşma yazan cumhurbaşkanı gibi koparsınız halktan..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

huun konuyu dagitma bence burda bir satasma soz konusu
nedir ki bunun kaynagi hepimizi ayni fikirdeysek niye ic savas ciksin ki? kendi agzinla soyledin kahrolsun tayyip diye peki birseyleri aciklamak veya tartisma yaratmak ne diye?
aciklarsan sevinirim anlam veremedim de[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,
if i am afraid of dieing, i wasn't born.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
"laikliğin savunucularıyız, atatürk evlatlarıyız" sözleri ucuz amerikan filmlerinden alınma replikler gibi duruyor..

Bu sözleri hakikatten öyle dedigin gibi algılıyorsan yazık ne dıyebılırımkı yazık...[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 06 Eylül 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
sam
cumhurbaşkanı napcak?

hazırlanan tasarıyı 2 kere veto etti
3 cusunde veto hakkı yokki mecburen referandum
eee bu millet zaten bu adama oy verdi gene vericekler
ne farketcek solesene?

ayrıca sen de diyorsun bak bu millet oy verdi..

demek ki sen,ben istemesek de çoğunluk istiyor(senin oy verecekler mantığınla ki kimse istemiyor bu yasayı..)

eğer çoğunluk istiyorsa demokrasinin cilveleri sen her istediğini elde edemezsin..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...