Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar farkındaysanız hepimiz aynı fikirdeyiz bazı arkadaşlarımız tam karşıydılar bu konuya noldu hepsi sustu ya yoksa yazdılarda ben mi göremiyorum :)
Ne diyim tayyip onların karnını doyurur karılarına sahip çıkar çocuklarını en iyi şekillerde büyütür :)[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,
if i am afraid of dieing, i wasn't born.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narmolanya, 06 Eylül 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
Beyler konu 15-18 yasi arasindaki flörtlerin yasak oldugu yakalananlarinda iceri atilmasi ile ilgili kari-koca ile ne ilgisi var anlayamadim ?

şu ilgisi var r.t.erdoğan yasanın sadece onları kapsayacağını söyledi canlı yayında..

kapiş??[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narmolanya, 06 Eylül 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar farkındaysanız hepimiz aynı fikirdeyiz bazı arkadaşlarımız tam karşıydılar bu konuya noldu hepsi sustu ya yoksa yazdılarda ben mi göremiyorum :)
Ne diyim tayyip onların karnını doyurur karılarına sahip çıkar çocuklarını en iyi şekillerde büyütür :)

Çıkmayacak bir kanunla birini suçlarsan, savunmaya gerek bile duymayız.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

Belli ki mallık para ile değil en büyük örneklerinden birini bu forumda görmeye başladım çünkü.(yetti artık yani!)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 06 Eylül 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bnce boyle bir kanun cıkmaz avrupann gozunden duserız ve tayeeepter nunu istemez bnce o kadar kastılar girmek iicn birlige bnce cıkmaz cıkamaz!!![signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

heh demek başlığa kanmayıp içeriğe her zaman göz atmakta fayda var, başlığın yarısı bomba, yarısı hurma.. :-p

konuyla ilgili yorumum..

WOOHOO! LOSERS![signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

Kara yanlis anladin dostum yok ole ezmek mezmek ne sacma kelimeler hocam sizle alakasi yok aman ya bosferin allahin tayyip icin birbirimiz ile tartisicaz ama tabi burda bide onun gizli ajanlari var onlari hice saymassak :D[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

işte ya sonunda yazılması gereken yazıldı
son noktayi engin koydu hll kanka'cim
sanırım konu kapanmaz ama icimize su serpilmis oldu ben bu konu hakkinda artik yorum yapmak istemiyorum herseyi engin belirledi sagol engin'cim allah yolunu acik etsin..[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

ya kalkar bu yasa zorunlu olarak zaten neden derseniz avrupa birliğine girme hedesi gerçi giremeyecez ya orasıda var bari avrupa hedesine girmeye çalışırken biraz avrupai hayat sürelim[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
daa neler gelecek ...
1. 3 yasından itibaren başörtü takılcak
2. otobüse minibüse binerken, bir magazaya-sınıfa vs girerken s.a. denicek
3. andımız deişcek: s.a. arkadaslar
cemaat: a.s.

türküm dogruyum müslümanım
cemaat:elhamdülillah
5 vakit namaz kılarım
cemaat:amin

4. şort mayo vb kalkacak diz altı mayolar gelcek, bikini kalkacak kadın kısmı denize bilem girmicek
5. sokakta yürürken evli olmayan bi dişiye bakış atmak 3 aydan başlıcak, dişi olan kişi oğlan hapse girmesin diye onunla evlenebilecek
6. kadrolaşma tüm hızı ile sürecek çeşitli mevkilere akrabalar tamamen doldurulacak eğer akraba yetişmezse ampül kafaların ampülünün gücü artırılacak
7.olcakdaolcak[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Dynamick

kardeş bizi bu gunlere goturen geri beyinli türk halkı.
Biz bunlara oy veriyoruz işte. Oy veren türk milleti vatanını ne kadar seviyo
ne kadar laikliği savunuyo ne kadar atatürk ilke ve inkılaplarini koruyo hep beraber severek izliyoruz değilmi?

UYANIN BE UYANIN KOYUN GİBİ YETİŞMEYİN.[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

öh dynamic okadar değil sudi arabistanda bile bu kadar ağır değildir ? olursa bu ülkeden çekip giderim nede olsa 1 2 ay sonra yeşil kartım cıkıyor
yani tam emin değilim yeşil kart hedesi belkide 18+ dır ozaman a kadarda bekleriz şunun şurasında 10 ay kaldı :)
[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(

[Bu mesaj Erutan tarafından 06 Eylül 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adsl getirdi bu adamlar, ben adak adadıydım, sonraki seçimde oyum bunlara.. sevişgen gençlik derdine yansın.. :)

elin amerika'sında tonlarca eyalette 21 yaşa kadar fasulye saydırıyorlar, kıymetini bilin tayyip'in.. avrupa almaz da amerika'ya girersek fatih ürek'i tuvalette bile basabilir polis corc maykıl misali.. :-p

birileri aradan ordu mordu demiş, ordu gençliğin uçkurunun derdindeydi de.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 06 Eylül 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
Erutan
bi geçmişleri hiç okudunmu?
Yada anlatıldımı

eğer okumadı yada anlatılmadıysa
bi oku sonra yorum yap lutfen

hayır okuyacak zamanım yokki sadece yüzeysel bakıp geçtim[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

sam tayyip diyorsunuz hala ya geyik mi ciddi mi cözmek zor sizi allah askina birakin su laflari ya yakismiyor turk gencligine tayyip kelimesi
Dicem simdi ataturk olmasaydi hanginiz bu kadar serbest oalcaktiniz ama tabi kasiniyorsaniz o ayri ..[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

laf olsun torba dolsun diye konusur bunlar eski zamanlardaki atalarimizin verdigi savaslar ne icinde su anki turkiyede bagimsiz yasamamiz icindi sizin bu geri kafaliginiz yuzunden ben kimsenin himayesi altinda is yapmak istemem hele bu tayyipse oldururum kendimi daha iyi ilerleyin biraz ilerleyin coluk cocuk sahibi olacaksiniz cocuklarinizinda mi bole geri kafali olmasini istiyorsunuz?[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...