Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
fedaykin, 06 Eylül 2004 09:54 tarihinde demiş ki:
bu arada bu iş yeni bir şey değil ki. Hali hazırda TCK'da zaten 18 yaş altı ile cinsel ilişkiye girmek suç.

lol generalim, senin benim için suç ama =]

18- ile 18- ilişkisinde suç değil bildiğim kadarıyla.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalamayın tamamen dedikodu bu, flörtün yasaklanması ile bir yasa çıkartamazlar.

Artı; 18 yaşından küçüklerin ilişkiye girmesinin suç sayılmasını tamamen doğru buluyorum çünkü siz bir tarafınızın keyfinizdesiniz ama bir çok yerde kadın tacirleri küçük yaşta kız kullanmak için fırsat kolluyor eğer 18 yaş olayı kalkarsa işte o zaman onları kullananlar ve kızları satıp "ben kendi isteğim ile yaptım" dedirten aileler yüzünden yozlaşmış oluruz.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 06 Eylül 2004 10:40 tarihinde demiş ki:
said:
fedaykin, 06 Eylül 2004 09:54 tarihinde demiş ki:
bu arada bu iş yeni bir şey değil ki. Hali hazırda TCK'da zaten 18 yaş altı ile cinsel ilişkiye girmek suç.

lol generalim, senin benim için suç ama =]

18- ile 18- ilişkisinde suç değil bildiğim kadarıyla.

yok, o da suç. Çünkü yine 18 yaşından küçük biri ile ilişkiye girilmiş olunuyor...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Gerek yok artık Szass, eskiden sübyancıydım ama artık büyüdü =P

7 sene oldu pey pey, demek 7 sene önce bu hükümet başta olsaydı ben şu anda muhtemelen hala hapisteydim =P

edit: @Strencher: konuyla ilgili kesin konuşamam; ama mantıklı baktığım zaman şu çıkıyor: hangisi suçlu peki? erkek mi, kız mı?

[Bu mesaj Nefr tarafından 06 Eylül 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep sıkı rejim , ağır kanunlar demiştim . Ama böyle ülke dinle yönetilip insanların hayatlarına edilsin dememiştim . Ne demek ya 15-18 yaşındaki aşık olmayacak . Bunlar kendilerini kim sanıyorlar . Her gün bir adım geriye gitmekten sıkıldık bea .[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 06 Eylül 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol bonus

Ben açıkçası ciddiye alıyor değilim şu anda bu hikayeleri, sadece polemik yapıyorlar bence. Böyle dangalaklıkları fiiliyata dökmeleri mümkün değil muhtelif nedenlerle gibi geliyor bana, umarım safsalaklık yapmıyorumdur.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik lise geyikleri biticek
-Abi geçen leyla ile elma şekeri yedik :=P
*! kıkanç kıskanç bakar*
-Alo polis imdat mı bir ihbarda buluncam. Nefr Elma şekeri yemiş leyla ile[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

[Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Eylül 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hiç zannetmiyorum böyle birşey olacağını zaten. tayyip burnunun dikine gitse bile avrupa birliğine girmek için verilen bu kadar uğraştan sonra sıkar biraz böyle yasa çıkarmak. böyle yasaya yasa denir mi o da ayrı soru.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...