MoMo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Görürsunuz bu karardan sonra bu olayda patlama yasanır.[signature][hline]Müslüm'ü Aşma Şişe Efes'ten Şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bizim okulda boşalıcak hehe.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Neden yasallaşana kadar beleyeceksin ki, şimdedien eyleme başla. Kanun olduktan sonra mail atsan ne yararı var. Bu arada bu yasa tasarısına AB karşı olduğu için korkmayın kanunlaşamaz. [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Eylül 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 la kim neye karısır. bunlar kaısınıyor bence[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: fedaykin, 06 Eylül 2004 09:54 tarihinde demiş ki: bu arada bu iş yeni bir şey değil ki. Hali hazırda TCK'da zaten 18 yaş altı ile cinsel ilişkiye girmek suç. lol generalim, senin benim için suç ama =] 18- ile 18- ilişkisinde suç değil bildiğim kadarıyla.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Heheh bize günah yav o yaşlar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Saçmalamayın tamamen dedikodu bu, flörtün yasaklanması ile bir yasa çıkartamazlar. Artı; 18 yaşından küçüklerin ilişkiye girmesinin suç sayılmasını tamamen doğru buluyorum çünkü siz bir tarafınızın keyfinizdesiniz ama bir çok yerde kadın tacirleri küçük yaşta kız kullanmak için fırsat kolluyor eğer 18 yaş olayı kalkarsa işte o zaman onları kullananlar ve kızları satıp "ben kendi isteğim ile yaptım" dedirten aileler yüzünden yozlaşmış oluruz.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Tabe Nefr sana suç olucak Sübyancımısın bakim sende :=P *! Sepetten bir elma şekeride >Nefr uzatır*[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Nefr, 06 Eylül 2004 10:40 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 06 Eylül 2004 09:54 tarihinde demiş ki: bu arada bu iş yeni bir şey değil ki. Hali hazırda TCK'da zaten 18 yaş altı ile cinsel ilişkiye girmek suç. lol generalim, senin benim için suç ama =] 18- ile 18- ilişkisinde suç değil bildiğim kadarıyla. yok, o da suç. Çünkü yine 18 yaşından küçük biri ile ilişkiye girilmiş olunuyor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Gerek yok artık Szass, eskiden sübyancıydım ama artık büyüdü =P 7 sene oldu pey pey, demek 7 sene önce bu hükümet başta olsaydı ben şu anda muhtemelen hala hapisteydim =P edit: @Strencher: konuyla ilgili kesin konuşamam; ama mantıklı baktığım zaman şu çıkıyor: hangisi suçlu peki? erkek mi, kız mı? [Bu mesaj Nefr tarafından 06 Eylül 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Eeee peki bana neden istanbuldaki lise adreslerini soruyosun ki :=P Ayıp değil mi ?[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben hep sıkı rejim , ağır kanunlar demiştim . Ama böyle ülke dinle yönetilip insanların hayatlarına edilsin dememiştim . Ne demek ya 15-18 yaşındaki aşık olmayacak . Bunlar kendilerini kim sanıyorlar . Her gün bir adım geriye gitmekten sıkıldık bea .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 06 Eylül 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Görüldüğü gibi insanlara zinayı istediği an sevişmek şeklinde empoze etmeyi başarmışlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lol bonus Ben açıkçası ciddiye alıyor değilim şu anda bu hikayeleri, sadece polemik yapıyorlar bence. Böyle dangalaklıkları fiiliyata dökmeleri mümkün değil muhtelif nedenlerle gibi geliyor bana, umarım safsalaklık yapmıyorumdur.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 *Nefr'e elma şekeri uzatır ve inşaatın kuytu köşesine hoyratça ilerler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İşin bir de abazalar açısından yararlı olan kısmı var. Artık bütün erkekler eşit olacak. Kız meselesi diye birşey kalmayacak. 18e kadar herkes eşit hehehe. [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Eylül 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bu yasa çıkarsa ülkeyi terkederim.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Klasik lise geyikleri biticek -Abi geçen leyla ile elma şekeri yedik :=P *! kıkanç kıskanç bakar* -Alo polis imdat mı bir ihbarda buluncam. Nefr Elma şekeri yemiş leyla ile[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Eylül 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 . editlicem diye kendime alıntı yaptım be süperim :=P [Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Eylül 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yok abi bence gerçeklik payı yoktur bunun. Olamaz ya. YUH! SIÇMAYIN TÜRKİYEME ULAN![signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eheh hiç zannetmiyorum böyle birşey olacağını zaten. tayyip burnunun dikine gitse bile avrupa birliğine girmek için verilen bu kadar uğraştan sonra sıkar biraz böyle yasa çıkarmak. böyle yasaya yasa denir mi o da ayrı soru.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 böyle yasa çıkaranı tankla dürtürler benden sölemesi :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 O zaman euro ve $ da *2 yapar , Bak buda benden sölemesi :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 karışmasınlar abi alla alla[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar