horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 norton şimdi senin şevki yılmazdan ne farkın kaldı bunu söyleyerek? ne kazandın veya biz ne kazandık? onu da anlatsan? sly, birincisi ekonomide yapılanları ekonomistlere sorarsan veya yorumlarına bakarsan görebilirsin. ekonomiyi ön planda tutmak için geldiler ve gayet de başarılı şeyler yaptılar. peki ekonomiye önem vermek diğer şeylere önem vermemeyi mi getirir beraberinde? sanmam ki öyle olsun. yapılan doğru bir harekettir. takdir etmek gerekir. çok sevmediğin insanlarsa bunu yapanlar, o zaman da susmak gerekir bence.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 nası yani,hükümeti sewmiyorum diye susıyım mı yaptıklarına. ki böyle abuk şeylerle uğraşmasınlar diyorum, yaptıkları şeylerde bir islamcılık havası var,kimse inkar edemez. bu nedenle kılım işte adamlara. konuşurum da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 heh. hayır yaptıkları şey doğru birşeyse susmak gerekir diyorum. yaptıkları şeylerde islami bir hava olmasının ne gibi bi sakıncası var yapılan şey doğru ise? misal hırsızlık da yasak islamda. e o zaman hırsızlık şimdi yasak olmasaydı, bu hükumet onu yasaklasaydı yine mı kızacaktın? demek istediim bu. yanlış olan şey nedir onu söyleyin. ben de konu hakkındaki düşüncemi belirtmiştim zaten. neyse işte.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 anladım demek istediğini,islama karşı bir kinim yok benim de zaten, ama nedense böyle sınırdaki şeyleri ele alıyorlar işte. ki açıkçası, bana kalırsa, böyle bir yasak olayı daha istenilen bir hale sokar. tamamen serbest olsa eğer,istenmedik durumlar yarıya iner 5-10 yılda. kafaların alışmasıyla olur çünkü bu,hapisle kol bacak kesmeyle değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya zaten kağıt üzerinde de olsa 18 yaşından küçüklerin cinsel ilişkiye girmesi yasak bunu niye bir dha gündeme getirme ihtiyacı duyuyorlar ki?ille birşeyleri değiştirecekler.adam uyduruk yaptı anayasayı resmen ya kendi syasi yasağını kaldırdı.nedir bu ya adam padişah resmen...[signature][hline]administrator error
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sly aynı şeyi uyuşturucu için de söyleyebilirsin. söyleyenler de var. destekli hem de... ama işte maksat ne. üzüm yemek mi bağcı dövmek mi..[signature][hline]your sight is a weakness...
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya madem sadece aldatmaya "daha fazla" ceza getiriliyor, burada eleştirilecek ne var? medyanın işi bu bence; daha janjanlı dursun diye "zina" etiketi takıyorlar. halbuki aldatmaya ceza geliyor dese vu kadar ses getirmezdi.. bu arada ben sadece bu yasa için konuşuyorum, hükümete vs genel olarak yorum yapmıyorum.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 heh. o da doğru. misal "aldatan yandı!" gibi bi manşet atsalar böyle durmazdı yani. eeeh ama burası türkiye yok ööle.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 18 yaş üstü için cezalar arttıysa aldatma durumlarında o zaman ne ala, aferim hükümete.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 alan memnun veren memnun yaklaşımıda mı suç oluyor?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 reşit değilsen evet.. ama reşit ve bekarsan sorun yoki dünytalar senin :P[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 şimdi. yasalar suçlunun cezalandırılması için konmaz sadece. ondan çok daha önemlisi yaptırımı olsun ve diğer insanlara örnek teşkil etsin diyedir. misal bi hırsız benden bişi çalsa ve sonra ben bunu affetsem bile onun cezalandırılması gerekir. aksi takdirde hırsızlar hem daha rahat olacaklar hem de icabında mağduru şikayetçi olmaması için tehdit edebilecektir.[signature][hline]your sight is a weakness...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Norton_Antor, 07 Eylül 2004 16:08 tarihinde demiş ki: bu memleket demokrasiyle bir b.k olmayacak zaten.atatürk gibi bir diktatör lazım(bu saçma geliyor biliyorum ama öyle) abicim hemen saldırmışsınız demişsin de, atatürk gibi diktatör lazım dediğinde, atatürk bir diktatördür anlamı çıkar ondan. atatürk kişiliğinde bir diktatör lazım demen gerekliydi, anlatım bozukluğu var, insanlar yanlış anlıyabilir gayet doğal. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Eylül 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 horace türkiyede hırsızlar rahatki... Baklava çalanlar hapse giriyor , kapkaçılar 3-4 saat yatıp çıkıyorlar[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehu. islamda mesela bozulabilir yiyecekleri, yenilecek miktarda çalmak hırsızlık cezası sayılmaz ve affı talep edilir. şikayetçi olmaması istenir mağdurdan. hatta misal komşusu veya tanıdığı bir insan ise, neden sen vermedin de hırsızlık yapmasına vesile oldun denir. şimdi böyle bi yasa gelse nası da karşı çıkarsınız allah bilir.[signature][hline]your sight is a weakness...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 öle bi yasa çıkarsa yakarım bütün her yeri :P[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 abi eskiden uygulaması kolaymış heralde arabistanda onu. mümkün değil ki böyle birşey,hırsızların evi barkı belli mi iz mi bırakıolar zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ne flörtü zındıklar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ? anlamadım ama... neyse. misaldi sonuçta.[signature][hline]your sight is a weakness...
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bu threadi hiç mi moderator kontrol etmiyor ya da hiç mi bir admin bakmıyor ben de bunu anlamıyorum. Bu thread bana tek bir sey gösteriyor paticigin özellikle konu dışı bölümünde moderasyonun berbat oldugu. Bir iki kişinin anlamaması gibi bir durum var onu son kez açıklama gereği duyuyorum. Bakın arkadaşlar burada devletin meclisi bakanlar kurulu gibi bölümlerinde ya da üst tüzeyinde (cumhurbaşkanı başbakan vs.) görevler üstlenen kişileri şahsen sevsek de sevmesek de ulu orta yerde onlar hakkında küfür edemeyiz. Bu hem yasalara aykırıdır hem de devletin kendine hakarettir. Devlete hakaret edecek kadar sevmeyen varsa da onu da burda zorla tutan da yok. Ayrıca burada yani paticik forumları ve siteleri icersinde böyle konuşmalar YASAK. Bilmem anlatabiliyor muyum burada bu şekilde konuşamazsınız. Konuşmamalısınız diyorum zaten ama konu bu site olduğunda resmen söylüyorum KONUSAMAZSINIZ. Buarada bazı kurallar var biz burada hepimiz nasıl uyuyorsak siz (o inatla devam eden bir iki kişiye söylüyorum) siz de uymak zorundasınız.
metboy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Saendul, 07 Eylül 2004 11:53 tarihinde demiş ki: said: metboy, 07 Eylül 2004 10:57 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 07 Eylül 2004 09:21 tarihinde demiş ki: Herkes "şeriat" demiş yalnız, haberiniz yok galiba bütün zina yasa tasarıları AKP'nin tabanından değil ülkücü kanadından geliyor. Genelkurmay'a kibarca "devrim" yapın diyecek kadar uçmuş adamlardan yani. İnanmayanlar biraz gazete karıştırsın, zaten anca bu kadar uçmuş adamlardan bu kadar saçma bi yasa tasarısı beklenir. AKP'nin tabanından böyle bişey gelemez çünkü 18- evlilik yapan çocukları var, imam nikahlılar var bunların hepsi hapse girer o zaman. Adamların ileriye dönük vizyonları çok iyi olmayabilir ama kör bi şekilde kendi kuyularını kazacak kadar da geri görüşlü değiller. genelkurmaya kibarca devrim yapın diyen yoktu daha önce 49302023 kere yazı yazdık burda ama boşuna yazmışız demek ki. bir de akpnin ülkücü kanadı nedir. Akp'nin ülkücü kanadı eski mhplilerden oluşuyo, nası tabanı erdoğan gibi vekillerden oluşuyosa akp'de mhpden gelmiş transfer vekiller de var. Bunlar akp'ye sadece yeniden vekil olabilmek için geçmiş kişiler biraz gazete okuyun akp'de sadece bi taban yok gericiler de var ülkücüler de atatürkçüler de biraz toplama bi parti. akpye geçmiş adamın ülkücülüğümü kalmş ki ülkücülere laf ediyorsun ne alakaysa.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Back_Vocal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yassah gardaşım giremezssin!!! NE bu be daa ne kadar geri gidicez!!!
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hükümete gerikezalıları getirseniz böyle gerizekali kararlar alicaklari belliydi[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 peki ben 17 yasindaysam kari 25 yasindaysa gene penaltinin sorumlusu benmiyim ?[signature][hline] curious about me ? photos
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Daha bole geri kafali türk milleti olmaya devam edersek daha cok gideriz merak etmeyin.[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar