Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetiştirilmek Üzere Çevirmen [PATİCİK İK]


SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Kaç gündür gazeteye ilan verdik, üniversitelerin forumlarına falan yazdık ama doğru düzgün bi insan çıkmadı. Bende buraya yazayım dedim.

Kalkedon Translation said:
Çeviri sektörünün önde gelen firmalarından Bostancı da yerleşik Kalkedon Translation'da yetiştirilmek üzere, İngilizce ve/veya Almanca dillerinden profesyonel çeviri yapabilecek 3.-4. sınıf öğrencileri / mezunlar aranmaktadır. İlgilenenlerin [email protected] adresine CV'lerini göndermelerini rica ederiz.
http://www.kalkedontranslation.com


Ayrıca freelance çevirmenlere de ihtiyacımız var. Tam zamanlı çalışmak istemeseniz bile cv'nizi gönderirseniz proje bazında çalışabiliriz. Sorunuz olursa buradan sorabilir veya öm atabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forumun yarısının ingilizce bildigini düşünürsek ingilizce bilmek ile çevirmenliğin farklı oldugunu düşünürsek adamlar bildiginiz bir şeyi yetenek olarak kullanmanızı saglıcak ustune bırde para verıcek bence 750-1000 gideri vardır. Gecen bir yerden arkadaslar bır kitap cevirticeklerdi 300.000 kelime mi neymiş 3 milyar dediler. 300.000 kelime ceviririm bunu 15 gunde yaparım ve 2milyara tamam derim dıyosanız o zaman siz meksikalı çinli falan kaçırılmış sweatshoplarda calısan ınsanlardan olmaya bır adım daha yaklaştınız.

Hayır virgül kullanmıcam okumak ısteyen okusun okumam dıyosan uzerıne yorum yapma bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...