GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bunlar alacak demedi demeyin Açıklıyorum: En iyi film: Kosmos En iyi yönetmen: Reha Erdem - Kosmos En İyi Kadın Oyuncu: Demet Akbağ-Eyyvah Eyvah (türkü turan filminde daha iyiydi ama adı var) En iyi Erkek Oyuncu: Cem yılmaz (gibi) En iyi görüntü yönetmeni: Uğur İçbak-Av Mevsimi En İyi Senaryo: Reha Erdem - Kosmos En iyi müzik: Selim Demirdelen-Kavşak En İyi İlk Film: Çoğunluk veya Kavşak En iyi Kurgu: Reha Erdem - Kosmos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Uğur İçbak aday olarak gösterildiği sürece bu ülkedeki bütün ödülleri alır bence, hani ondan daha iyi olanlarda reklam sektöründe çalıştıklarından sanmıyorum sinemada ona rakip çıksın. Bunun dışında Kosmos harika bir film, bu senenin en iyi Türk filmi açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 uğur içbak iyi de av mevsimindeki çoğu plan baya LOOOOL idi. bi de her ne kadar yönetmenin dediği şeyi yapmak durumunda olsa da o son bataklıklı sahneyi asla çekmemeliydi. gerçi türkiye'de böyle şeyleri eleştirmek saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Çogunluk ne güzel film ya. nihan aptal saptal starcraft filmleri çekeceğine ülkeyi kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hakkaten çoğunluk yerine kosmos'a verirlerse kamerayı alıp köye gidiyorum. fotografik ne bulursam çekiyorum, iki de diyalog yazıyorum, direk altın portakala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 haha yok ya dünyayı kurtardığım bir kısa film çekicem sc değil sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kosmos beni nasıl baydı nasıl baydı nasıl baydı. tek bir sahnesi güzeldi kıza sevdiğini söylediği. geri kalan filmde bayılmaktan öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Eh ama ben daha izlemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 moncici said: hakkaten çoğunluk yerine kosmos'a verirlerse kamerayı alıp köye gidiyorum. fotografik ne bulursam çekiyorum, iki de diyalog yazıyorum, direk altın portakala.noldu bunun sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/4._Ye%C5%9Fil%C3%A7am_%C3%96d%C3%BClleri asfjahfs bir de herkes mutlu olsun diye vermişler ödülleri.her aday bir ödül almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 nerden takıldı aklınıza abi 3 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar