cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 benhur geliyo maça baki de gelsin abi cava tolga holy esh wish konn fde khelben dreagloth bitch_ofbat pha viper larry benhur baki 15 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Pazarligi maçı vardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tolga dedi yer varsa gelir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 cava tolga holy(K) esh wish konn fde khelben dreagloth bitch_ofbat(K) pha viper larry benhur baki umut 16 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 holy niye kaleci lan? bugün pazar liginde de kaleciydim ben kaleci olmam! kaleci bulun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Zaybird said: cavanagh said: maç 19.00-20.00 arasında zaten yazmışın abi bidaha niye yazdın ki? Benim gibi saat 5 te gelecek olanlar icin yaziyo sdf. Unuttum lan 7-8 arasi oldugunu asffasd , neyse starbuxa gidiim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kalelerden birine eser geçer diğeri değişmeli olur o zaman @yankı: lan yırtındım erken gitmeyin diye, ne işin var olm sahada ajhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ne biliim olm negzel bc2 oynuyodum saate bi baktim 4.15 zipladim boyle. $artli refleks i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kimse ezdigimizden bahsetmemi$ =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Baya keyifli maçtı bence, uzatmasak daha iyi olabilirmiş. Takımımı tebrik ediyorum herkes gayet iyiydi. İlhan da formundan hiçbişey kaybetmemiş. Genel olarak bence biz daha iyiydik ama rakip iyi toparladı. Zaten 1 yada 2 fark bitti sanırım. Maçın golü kesinlikle Sercan'ın volesi derim. Benzer kadrolar belki 1 değişiklikle falan daha iyi olabilir. Şu tayfayı ve ekstra olarak Öncü Güneş ve Serhatıda hep görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ilhan'dan gol yemeyerek misyonumu tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 İlhan çok istekli ve başarılıydı bugün. Tebrik ederim. Baki de baya efor sarfetti. Umut, cava falan diye uzatmaya üşendim. Bizim takım da iyiydi de bazı şeyler eksikti nedense. Güzel maçtı, keyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fransızları kınıyorum çok aç bırakmışlar İlhan`ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Çok güzel maçtı, Emrah'ın benim sağlığımı düşündüğü pozisyon sonrası sağlıklı ayrılacagımı düşünürken Yiğit'in top yerine bacagıma vole vurmasıyla süper anlar yaşadım =D Maç çok keyifli geçti bence de. Uzun bir aradan sonra maçta olabildiğim ve beraber oynayabildiğimiz için çok keyif aldım. Umarım bundan sonra da böyle güzel kadrolar istikrarlarla sahada olur. Maçın anı tabiki Eser'in top kaybettiği andı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 "top" kaybettiği değil "topları" olucak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Adam nişanlanmayı düşünüyordu abi yapmayın.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zaten nişanlandı evleniyo dimi lan eser=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 canımı almazsanız ufukta öyle şeyler var evet :) nişanlandığım hafta yazdım ama gene klasik ekti tarzı yorumlar yazıldı :) adam okumamış bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 benhur da gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar