BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Wishmaster said: Aaa olur mu? Paticik ailesi çok sosyal. Cumartesi akşamı kesin doludur herkesin.. sence de dolu olması normal değil mi? Bence dolu olmaması anormal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bence dolu olması normal. Dolu olmaması da normal. Sence de öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yasin kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bizim oradan bir arkadaş. 2-3 maçta oynamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bana yer varmıydı bılmıorm da ben bu pazar gelemıorm malesef .. hem kotu bı darbe aldım bugun , rıske atmıyım . hem de malesef pzt sınavlarım baslıo .. sıze ıı eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 En son durum ne maç kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Pazar normal saatinde olması gerek keza Pazar geç saatte saha doluydu. Malum bugün hem insanların programı var hem de yoldayım arkadaş. Valizle istesemde maça gelemem üstüne bide kız arkadaşım kitler çokgüzeldeolur iyideolur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 pazar olursa gelirim bende, yazın pazar kadrosuna beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ben bu hafta yokum kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben geliorm diye kimse gelmiyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Pazar 7de oynayacağız büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kesin 7'de oynicaz tolgayı geliyo sayıyorum maça=) cava tolga esh wish konn fde khelben dreagloth bitch_ofbat pha viper şu anda böle 11 ettik kaleci lazım ildeniz gelmiyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 2 hafta aradan sonra ben de geliyorum yazın beni de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 güzell 12 ettik 1 kaleci daha lazım benhur da gelebilir bu arada, sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben geliyorum ya lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 tmm 2. kaleci de çıktı ortaya=p cava tolga holy esh wish konn fde khelben dreagloth bitch_ofbat pha viper larry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 İldeniz de gelsinde Yiğit oyunda olsun ya, bide Güneş Serhat falan gelseydi şahane olurdu, ulaşabilcek biri varmı, verin numaralarını ben ariim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bende yok numaraları yiğitte olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abi gelmek istiyordum da Salı günü 2 tane vizem var, ama vizelerim bitiyor bunlarla birlikte, önümüzdeki haftadan itibaren gelmeye başlarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "Yarım sezonluğuna Bologna ile kiralık anlaşması sona eren yıldız forvet Ilhan az önce Atatürk Havalimanından Paticik spor kompleski tesislerine geldi." (02.04.12 - 16.24) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tolgaya mesaj atmıstım buraya da yazıyım.. okul bu donem biraz yogun oldugu icin hersey anca yetisiyor =) biraz rahatlarsa gelecegim.. yarın zaman yaratabilirsem de izlemeye gelmeye calısıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ulan okulunuz yogun iolmasa geleceginiz var sanki wow yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 futbol aşkı başkadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 BiTcH_oFBaT said: Ulan okulunuz yogun iolmasa geleceginiz var sanki wow yuzunden Oynamıyoruz ki abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bıraaagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar