Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni turret modelleri

Suark

Öne çıkan mesajlar

hepsi olmasada güzel olanlar var.. hep takmişimdir bu turretlere zaten 1400mm dio minnacık alet neresi 1400se artık..

gerçi şu pasifken kaybolma şeysi cok boş olmuş single player oyun olaydi neysede gerçi o zimbirtilar gemi hasar aldiginda sadece oyuncunun kendisine gözüken alevler gibindir kesin ya neyse
Sosyal ağlarda paylaş

tamamlanmamış olduğu zaten video da yazıyor. efekler zaten bariz placeholder.
kısacası 600mm miymiş hepsi autocannon animasyonumuymuş bakmayın adamlar mükemmel yapmış olsa demosuna değil oyunda bu turretlara bakıyor olurduk.
bu arada bir sahnede sanki bir raven ın üstünde launcher lar gördüm gibime geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

lag büyük oranda düzeldi ve dahada düzelmesi için planlananlar var.
Şu anda database açısından inventory adreslemesi açısından bitçok değişiklik hazırlanıyor.
yaz patch ine kadar performans ve ufak detaylara odaklı patch ler çıkartıcaz dedi ccp. bunuda güzel yapıyor şu anda bence. herşeyin birden düzelmesini beklememek lazım. umarım böyle devam ederse yaz patch ine kadar lag sorunu pek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda lagin önüne geçemezler kanımca bknz Jita önceden 600kişi lag olurdu düzeldi local 1kya çık o düzeldi 1500k oldu o da düzeldi 1800 kişi oldu lag önlendikçe aç eve oyuncuları sistemlerede yükleniyorlar sonuna kadar :) He şu olabilir her sistem 50k playerı kaldırırsa lag fln kalmaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın neresinde olursanız olun adanalı mantığı hiç bir zaman değişmez, ne kadar çok adam varsa avantajın o kadar fazla olur bence. 1000 vs 1000 yerine 100 vs 100 savaşlarının yapılacağını zannetmiyorum (aranızda adanalı varsa alınmasın:) )
Bu arada keşke capital boyuttaki turret larıda gösterselermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...