forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/images/alpella_biskuvi_sutlu_cikolata_02.jpg başarılı, markette yoktu canım cekiyor http://img139.imagevenue.com/loc538/th_164311591_images_122_538lo.jpg bir de bu alpellanın bunu ürettiğinden bile haberi yok, web sitelerinde yok, gizlli proje top kek meyveli den daha çok keke benziyor
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ülker çikolata (td) milka çikolata (tu)
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ülker'den nefret ediyorum ben. eti (tu) çikolata abur-cuburunda da nestle tabi ki.
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ulker bide 3aydir fln seker kullanimini birakti artik. Sapik bir madde kullaniyorlar seker yerine, glubilmemne.
moncici Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bisküvili çukulata güzel bişey ya nestlenin var mesela güzel milkanınki de bunu da deniyim bi
Cystein Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Glutamattan bahsediyorsan onu kullanmayan yok ki zaten. Kendisi bir amino asit olup tat guclendiricidir. Çin restaurantlarının en büyük sirridir
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ben bisküviyi ayrı alıp çikolatanın yanında kıtlama yapıyorum kıkhıkh
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Cystein said: Glutamattan bahsediyorsan onu kullanmayan yok ki zaten. Kendisi bir amino asit olup tat guclendiricidir. Çin restaurantlarının en büyük sirridir eti kullanmiyor eti reklami gibin oldu ama, hakketen kullanmiyor adamlar simdilik en azindan.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Herhangi bir aburcuburda glutamat olmaması imkansız. Gunümüzde tuz gibi her seye konuluyor marketten aldığınız
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 o zaman baska bir glu bisi o. eti'nin uretim mudurunden dinledim, ulkere pok atmak icin onlar glubilmemne kullaniyor biz kullanmioz demisti. ulker zaten seker fabrikasindan seker almayi da kesti dediydi hatta.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 alpella'ya da o salak reklamlarından dolayı kılım. kucuk bi kız oynuyodu ya. agzına cakasım geliyodu.
capul Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ülker leş... Sadece biskrem yenir... o da alternatifi yok diye...
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ülkerin çikolataları çok rezil ya. böyle bayramdan kalma uyduruk madlen çikolataları eritip eritip kalıplamışlar gibi iğrenç bi tadı var.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi ülkerin allahı bile sahte biskrem = eski parmalat bisküvi (fakirler bilmez ithal gelirdi ve resimdeki kadar dolu olurdu) metro = mars rodeo = snickers gold finger çikolata = merci çikolata coco star = bounty ülker krançi = nestle crunch ( bu kadar bayağı) albeni = twix alpella serisi zaten komple helal milka gibi, mjoy'dan klasik tablete hepsinin çakması var. king top = ferrero rocher dido = kitkat browni olayında etiden tokadı yedi zaten, eti isim hakkını almış zamanında. kaç sene davası sürdü sonunda pes etti. ıslak kek diye geziyor. daha bisürü var. bide sırf İSVİÇREYE PARA YEDİRECEĞİME YERLİ MALI KULLANIRIM diye çakma milliyetçilik yapıyorsunuz bunu kullanırken. kalitesiz şeyi niye tüketeyim aslı varken. yerli sermaye diye kazık mı yiyeyim.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 senko said: sahte degil ki o yazdiklarin. nasıl değil lan! NASIL!!!
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 goldbären said: abi ülkerin allahı bile sahte biskrem = eski parmalat bisküvi (fakirler bilmez ithal gelirdi ve resimdeki kadar dolu olurdu) metro = mars rodeo = snickers gold finger çikolata = merci çikolata coco star = bounty ülker krançi = nestle crunch ( bu kadar bayağı) albeni = twix alpella serisi zaten komple helal milka gibi, mjoy'dan klasik tablete hepsinin çakması var. king top = ferrero rocher dido = kitkat browni olayında etiden tokadı yedi zaten, eti isim hakkını almış zamanında. kaç sene davası sürdü sonunda pes etti. ıslak kek diye geziyor. daha bisürü var. bide sırf İSVİÇREYE PARA YEDİRECEĞİME YERLİ MALI KULLANIRIM diye çakma milliyetçilik yapıyorsunuz bunu kullanırken. kalitesiz şeyi niye tüketeyim aslı varken. yerli sermaye diye kazık mı yiyeyim. fiyat/performansta iyi mi, iyi.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 fiyat/performansta rezalet ya ülker. ürünlerin hepsinin çakma olmasını geçtim, onu bile doğru düzgün beceremiyolar zaten. ciddi ciddi ülkerin çikolatasını /çikolatalı ürünlerini yiyebilen insanlara şaşıyorum.
Öne çıkan mesajlar