mascio Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kullanan bilen eden var mı? öncelikle şunu belirteyim, ilk defa smartphone kullanıcam. old school telefonlarla geçti ömrüm, w810i kullanıyordum bozulmasa ölsem telefon almazdım yani. şimdi de elimdeki para 600 lira olduğundan alınacak daha iyi bir alternatif bulamadım. öyle çok fazla app yükleyip garip garip şeyler için kullanmciam telefonu. mp3 player olarak kullanırım kesin sıklıkla, arada internete falan girerim normal telefon işlevlerini yerine getiririm heralde. p.tesi elimde olacak alet internetten bayağı araştırdım o fiyat aralığında oldukça iyi bir telefon olduğundan bahsediliyor. adobe flash player ve fotoğrafta flashı olmaması tek eksiği demişler. ha bir de 600mhz cpu kullanıyor o da bi eksi sayılabilir. android 2.2 ile geliyor ama 2.3 e yükseltilemiyor sanırım. pek umurumda değil açıkcası bu da. kullanan varsa şu applicationları kesin yükle diyebileceği app varsa belirtirse sevinirim ayrıca. bu telefonlar threadleri yüzündende koskoca paticik dh forumlarına döndü vallahi hdjash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 öncelikle telefonun markası lg keşke almasaydın derim o kadar telefon kullandım hayatımda bir tek lg telefonumu nerdeyse hiç yere falan düşürmedim ama 2-3 ay sora kendi kendine bozuldu.çöpe attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yyıllarca goldstar cd romlar monitörler tvler kullandık haksızlık etme lg'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 televizyon falan ayrı mesele telefon olarak lg çok kötü ben daha lg kullanıpta sorun yaşamayan görmedim.hele dokunmatikte dahada kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi tamam baya iddialısın bu konudada internette kullanan bir kişi bile yok şöyle bozuldu yok böyle bozuldu dememiş ilginçtirki. belki bu sağlamdır sdfsdfa dokunmatik ekran kapasitif ve denedim telefoncuda. gayet güzel yazı yazabildim menülerde gezmesi rahat falan ben sevdim dokunmatiğinide alışana kadar zaten anam ağlayacak garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 işte ben belki bu sağlamdıra güvenip almam mesela lg. samsungun var o fiyatlara keşke samsung alsaydın cunku lgnin özellikle dokunmatik telefonda çaklıt ile yapabildiklerini gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 mascio said: bu telefonlar threadleri yüzündende koskoca paticik dh forumlarına döndü vallahi hdjash Mobil Cihazlar bölümünde normal bence =) Programlara gelince, benim olmazsa olmazlarım bunlar: Evernote Handcent QuickOffice Audible ADWLauncher EX Audiogalaxy RealCalc TeamView Watchdog Vignette Burayı oku bir de: http://forum.paticik.com/read.php?7,5327876,page=1 Bu programların hepsi senin telefonda da çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 handycalc ve jorte.. ama jorte.. insan olsa evlatlık olarak alırım olm. o kadar hayırlı bi proğğram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Güzel telefon merak etmee. LG'nin telefon tarafı Televizyon ve Beyaz Eşya birimleri kadar başarılı olmasa da Dünya çapında adet bazında 3. üretici konumunda o kadar da basite indirgemeyelim bence. Ayrıca şirketin global karının %30'unu oluşturuyor. Sadece Smartphone treninin başını kaçırdı ve arkadan gelip yetişmeye çalışıyorlar. Bu bağlamda Optimus serisi kötü değil kesinlikle ve Optimus 2X, Optimus 3D ve Optimus 3D Tablet gibi öncü ürünleri var araştırırsanız görebilirsiniz. Optimus One da bu senenin iyi ürünlerinden birisi. Malzeme kalitesi, fiyat/performans oranı gerçekten oldukça iyi. Bende var bundan, kısa süredir kullanıyorum zaten telefon da sadece 1,5-2 ay kadar önde piyasaya çıktı. 30€ değerine NDrive isimli Navigasyon sistemi hediye ki bu da önemli bir değer aslına bakarsan. Menüdeki NDrive'a basarsan kurulumunu gerçekleştirebilirsin. Ek olarak bir de araç tutacağı veriliyor olması lazım. Şu an aynı zamanda Optimus One ve iPhone 4 kullanıyorum. Öncesinde de N97 ile BL40 Chocolate kullanıyordum. Optimus One'ı özellikle Android'i tecrübe etmek için almak istedim ve yakın zamanda elinden en az iki katı fiyata satılan bu telefonlar geçmiş biri olarak Optimus'un bu fiyata oldukça iyi olduğunu samimiyetle söyleyebilirim. Kapasitif ekranının dokunmatiği yeterli hassaslıkta, yazılımı da fena değil ve telefonun işlemci hızı da yeterli görünüyor. Sadece ekrana bir koruma filtresi uygulamanı tavsiye ederim benim ekran, cebimde araba anahtarıyla çizildi hafiften. Benimkinde Market menüsü aktif fakat özel bir versiyon olduğu için fazla Kore applikasyonları odaklıydı belkide ben pek sevemedim bu sebeple. Sendekinde Slide ME var sanırım onu inceleme fırsatım olmadı. Hangi app dersen, ister istemez iOS ile kıyasladığımda Android'i pek sevemediğim için fazla kurcalamadım ama en basitinden bir Task Killer ve mobil internet kullanıyorsan bir veri sayacı yüklemeni tavsiye ederim. Bir de telefon klavyesi olarak Android Klavyesi'ni seçersen speech recognition özelliği etkinleşiyor ve konuştuğunu yazıya çevirebiliyor. Benim hazırlattığım dijital reklamlarda "şemsipaşapasajı" nı kullandık. Şaşırtıcı ama "şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler" falan deyince bile çevirebiliyor ki güzel keyifli bir özellik. Bilhassa arabada mesaj yazarken vb çok kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sağol detaylı açıklaman için. gerçekten içim ferahladı bir anda hasdjhajsd ya zaten internetten baktığım kadarıyla kullananlar hiç sorun yaşamamış, şarjı oldukça iyi süre ayakta kalabiliyormuş, flash player olmadığı halde youtube da video izlenebiliyormuş m.youtube üzerinden mi ne. eh bana yeterli gayet, bi sennheiser cx300 ümü bulabilirsem hiç bi sıkıntım kalmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 telefon bugün elime ulaştı fakat wireless a bağlayamıyorum. seçtiğim evdeki network remembered diyor fakat öyle kalıyor ne yapmam gerekir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 kablosuzu wpa-psk ve wpa-psk2'nın ikisini de etkin yap modemden. şifreleme seçeneği varsa tkip+aes etkin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ağın adı ne baktın dı trkçe karakter yüzünden bağlanmıyormuş çözdüm okey bir de son olarak android keyboard nerden seçiliyor ayarlarını buldum ama aktive edicek bi şey bulamadım bir de applanet indridim şimdi nasıl kuracağımı ve telefonu bağladığımda bilgisayara .apk dosyalarını hangi klasöre atmam gerektiğini çözemiyorum imdat sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 mascio bu telefondan memnun musun? Herhangi bir sorun çıkardı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 anneler gününde aynısını anneme aldık. çok deli bir cihaz. yani bu fiyata ancak bu kadar olur diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 1 ay olacak kullanalı. bu fiyata bu telefon şaka gibi gerçekten. tavsiyem rootlayıp yüksek class bir sd kart edinin ve app2sd ile kullanın. custom rom olarak kesinlikle void tavsiye ederim, şu an harikulade hızlı telefon ve her işimi görüyor diyebilirim. adfree andexplorer android assistant app2sd askdroid barcode colornote dolphin mini dropbox evernote exchange rates fancy widget go sms pro google goggles, mail, maps, sky map etc. grooveshark igo navigator işcep k-9 mail message center moboplayer quickpic shazam skype & stop skype smooth calendar soundhound stopwatch terminal titanium backup unit converter lite whatsapp wheres my droid ve 6-7 tane oyun yüklü şu an. app2sdyi henüz kullanmadım çünkü sd kartım stok kart, yeterince hızlı değil. böyle olunca yeni uygulama yükleyemiyorum yer dolduğu için ama bu haliyle yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Arkadaşım yeni aldı bu telefonu biraz inceleyebildim, F/P olarak zirve diyebilirim kendi klasmanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar