Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 şu dönemde 3D LED TV almaya değer mi? mediamarkt'ta bir 55 inç sony gördüm, 6 milyara satılıyor (normal fiyat 6.500 imiş) gözlüksüz 3D televizyonlar çıkacak deniyordu, o yüzden böyle bir televizyon alınır mı, değer mi onu merak ediyorum. avrupa'da amerika'da çıktı mı gözlüksüzler, çıktıysa türkiye'ye ne zaman gelir vs...
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 şu aşamada çok gereksiz bence full hd led tv alcan bi tane götürür daha bikaç sene
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ben alıcam valla bitane fiyatlar biraz daha düssün ama yeni çıktı diye acayip geçiriyorlar.
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bundan al, cok guzel http://www.ienlive.com/wp-content/uploads//2011/01/Samsung-smart-hub.jpeg
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 BU Aleti kovalıyoruz bir süredir geçen hafta izmir de Vatan balçova açılışında 4700 e kadar düşmüştü fiyatı. 55" alet normalde 6500-7500 tl arası açılış nedeniyle %25 civarı bi indirim vardı kaçırdık :) ama takipteyiz. Tavsiye ederim öncelikle çok şık ve cok ince(22 milim) bir televizyon özellikleri zaten malum Lx serisini dikkate almanı öneririm. Birde Plazma düşünürmüsün bilmem ama 3D plazma Lx serisinin aynı özellik ve görsele sahip Px 9500 serisi mevcut Lx 200/240 hz iken Px 600 hz, incelik desen fark yok gibi bana daha mantıklı gözüktü fiyatta daha uygundu 4200 tl civarıydı vatanda %25 indirimde eğer yanılmıyorsam.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 teknoloji tüketici kuralları: 1. yeni çıkan teknolojilerden olabildiğince uzak durun. gelişmesini ve olgunlaşmasını bekleyin.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 3D degil de LED alınır. Ozellikle super ince olanlar cok cezbediyor beni. Onumuzdeki ay 40" LED tv tavsiyesi icin baslık acabilirim.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 3d erken daha şimdi alsan 2 sene sonra yeni teknolojisi çıkıcak bence 1-2 sene daha bekle ama led al şimdi led gider 5-6 sene rahat
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 3 hafta kadar önce bunu aldım. Daha önce tüplü tv kullanan biri olarak inanılmaz bir aşama kaydettim. 3D'ye bence de şu an hiç gerek yok. Güzel bir LED HD keyif verir diye düşünüyorum. Yaza doğru bir PS3 alıp blueray + oyun olayının dibine vurmayı planlıyorum :D.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aynı seyi planlıyorum ben de :) ama yazın almam ps3 muhtemelen. yazın evde duramam yani izmir gibi bi yerde.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ben de odama aldım bi tane full hd samsung ps3 hevesi başladı ama sonbahara alırım artık :D
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Sharp'ı öneririm açıkçası. Media Markt'tan aldım ben. Normal fiyatının 200 300 TL eksiğine aldım. Ama +3 yıl garanti diye o 300 TL'yi de verdim gene. Helali hoş olsun :). Normal kablolu yayın bile bir başka oldu. Sharp'a uzak bakıyordum, pek Türkiye'de de satılmıyor, rağbet görmüyor. Ve fakat uzakdoğuda Sony kadar tutulan bir marka imiş, görüntü kalitesini de beğendim, kağıt kesme makinesi almaya gittim, televizyonla geri döndüm :D.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ps3'te bluray film falan da oynatabiliyoruz di mi? homecinema falan da baglayabiliyoruz? offtopic oldu biraz ama.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aga bu nedir? nası bi şıklık bu.. http://www.enplus.com.tr/urun/?25892/
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 barnacle said: aga bu nedir? nası bi şıklık bu.. http://www.enplus.com.tr/urun/?25892/ meh fiyatı da pek şıkmış.o parayla araba alınır be.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 toggie said: ps3'te bluray film falan da oynatabiliyoruz di mi? homecinema falan da baglayabiliyoruz? offtopic oldu biraz ama. evet olabiliyor.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi iste ya super aletmis. ince cerceveli tv/monitor = WIN
Vodan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 3D'de gözlüksüzlerin çıkması için şimdilik görünen daha çok beklemeniz gerekiyor. Mevcut durumda 2 teknoloji var. Bir tanesi geçtiğimiz sene tüm üreticilerin lanse ettiği SG diye tabir ettiğimiz Shutter Glass teknolojisi. Diğeri ise LG'nin ilk kez bu sene satışa sunacağı FPR type Cinema 3D. SG'de TV ile Gözlük arasında kızılötesi bağlantı kurularak ekranda ardışık olarak çıkan iki boyutlu görüntülerin gözlüğe gönderilen veriler vasıtasıyla tek göz ile görülmesi sağlanıyor. Yani bir başka deyişle gözlük bir sağ bir sol gözünüzü kapatarak ekrandaki görüntüyü beyninizin derin algılamasını sağlıyor. Bu teknolojinin bildiğiniz gibi bazı dezavantajları olduğundan bahsediliyordu. Gözü yorduğu, baş ağrısı yaptığı, uzun süreli izlenmemesi gerektiği, gözlüklerin şarj problemi, maliyeti (SG gözlükler oldukça pahalıdır ve ailecek izlemek için baya bir yatırım yapmanız gerekir), ağırlığı, sadece baş dik pozisyonda izlenmesi gerektiği gibi şeylerden bahsediyorum. Ek olarak TV ile açınızı korumazsanız gözlük ile bağlantı kopar ve tekrar bağlanmasını beklersiniz. Başınızı çevirmeniz veya tv ile aranızdan birinin geçmesi buna yeterlidir. Cinema 3D teknolojisinde ise panel yatay ve dikey ışınlar gönderebiliyor. 1$ değerindeki bölgesel polarize edilmiş gözlükler sayesinde sol taraf ekranın bir kısmından gelen ışınları filtrelerken, sağ taraf ekranın diğer kısmından gelen ışınları filtreleyerek tüm görüntüyü beyinde birleştiriyor. Sağlık açısından çok daha sağlıklı ve pil, maliyet, tv ile etkileşim süresi, başın dik olma zorunluluğu olmadığı gibi SG type'a oranla ekranın izlenebilme açısı da daha geniş. SG'nin aksine teknoloji gözlüğe değil panele entegre edilmiş olduğundan kullanıcı açısından daha basit bir izlenim sunuyor. Ben Kasım ayında bi toplantı için Kore'ye gittiğimde deneyen ilk kişilerden biriyim. Benim tavsiyem biraz bekleyin ve FPR type olarak adlandırdığımız Cinema 3D televizyonlardan alın. Diğer üreticiler bu seneye yetişemediler. Sony ile LG arasında bu teknolojinin önümüzdeki dönemde Sony'lerde de kullanılması üzerine görüşmeler yapılıyor. Hadi bakalım bu da ilktir muhtemelen, şu sıralar yoğun olarak Cinema 3D'nin lansmanıyla ilgileniyoruz. Aynı zamanda Smart TV özelliği de var bu televizyonlarda ve şimdilik son nokta diyebiliriz. Fiyatlar 3000 - 4000 TL gibi olacak tabi yukarı doğru gider üst seviye modellerde.
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 zaten evde lcd tv varken tutup 3d'siz bir led tv almanın ne anlamı var ki? tamamen aynı işlevi yapacak yeni televizyon. bu cinema 3d dediğin şu cinebonus'lardaki real d 3d teknolojisi mi? ( http://www.cinebonus.com.tr/Real-D-3D.aspx?pageID=120 ) bu gözlükler sanırım shutter gözlüklerden daha iyi. sürekli titreşen bir görüntü değil normal bir görüntü görüyorsun. da, ne zaman gelir bu tv'ler? 3 sene sonra felan mı?
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 3d ne ya, cok gereksiz mevcut haliyle. adam gibi bi led alin mis gibi.
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 lcd varken yeni led almanın ne avantajı olacak?
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 mevcut tv varsa olmicak, 3d almanin da olmicak mesela, 2-3 film izliceksin, sonra darlanip bi daha 3d bisey aramicaksin.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 said: bu gözlükler sanırım shutter gözlüklerden daha iyi e bunlar da shutter?
Öne çıkan mesajlar