aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 2 seneye pikseller olur sende o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 varda yaptıranlardan da dinlemek gerektiğini düşünüyorum. bu işi yapanların elbet erbabı vardır. iyi bi doktorun eline düşmekte var titreğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://upload.ecvv.com/upload/Product/20098/China_Servo_Laser_Engraver_6040L20098121647566.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bilg ile gozun bi alakasi yokki anca yorgunluk yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 maliyeti ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 1000 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 göz numaran yüksekse veya lazere de güvenmiyosan icl deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 1. ve 2. nesil cihazlarla ameliyat olanlarda sonradan çok ciddi sorunlar çıktı. şimdi yeni nesil cihazlarda bu sorunlar yok diyorlar; ama eskiden de sorun yok diyorlardı. sonuçta gözdür bu, riske girmeye gerek yok. tak gözlüğü gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yahu neden bu kadar düşünüyosun ki. lazer dönüşü olmayan bi hadise, lens ise kontakt bi mevzu. sen tak lensini. bak rahatına. ha aradan 1 yıl 3 yıl artık ne kadarsa bi zaman geçer, baktın lensi de sevmiyosun, rahatsız ediyo ve gözlüğe de dönmek istemiyosun, o zaman 3-4 yıl sonrasının teknolojisiyle lazer amelyat olursun biter gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bizim forumda da hiç mi lazer falan olan yok herkes yorum yapmış kafasına göre. bende Dragonmax a katılıyorum. diger konuda açıklamıştım ben aylık lens kullanıyorum 1 ay gözümden hiç cıkartmıyorum hiçbir sorun kızarıklık acıma falan hissetmiyorum. kullandıgımı araştırın birazcık alternatifleri de var tabi benımki night and day diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bu konuyu irdelemiş, cerrahpaşada konuyla ilginenen http://www.ctf.edu.tr/anabilimdallari/ogruye.aspx?ID=57 ile konuşmuş ve komplikasyon çıkma şansını, çıkan komplikasyonların hayat kalitesini ne kadar düşürecek boyutta olduğunu öğrenince laser ameliyat'ın en az 10 yılının daha olduğuna kanaat getiren ben, gözlük devam ediyorum 7.25 göz numaram ile. sorun şu ameliyat sonrası komplikasyon yüzdesi %1 falan derken, çıkan sorunları ölçecek bir standart yok, mesela star burst night halo Ghosted vision Korneada kalan lekelerden oluşabilen bunun gibi: sorunlar, sorun olarak kabul edilmiyor, şu boyuttaki şu yazıyı şu mesafeden okuyorsan operasyon başarılı diyorlar. %20 bir olasılık ile bu sorunları yaşıyorsun. Herhangi birisi hayatını yaşanmaz hale getirmeye yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-QRCrZP5BS4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 miyoptum çizdirdim mutluyum gözlük falan herkese yakşıyan birşey değil.lens ise artık kalıcı lens satmıyorlar.gidip 6 aylık 6 aylık alıcagına çizdir derim 1100 avroya 0ladılar benim gözümü.hani numara çok yuksek deildi ama yaşam standartın deişiyor resmen ilk bi hafta sokakta herkes bana bakıomuş gibi geldi.cunku yüzleri hd kalitesiyle uzun zamandır gormemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bende bunlardan bol bol ve daha da koyularından var. lazer vs yok.. bi anda çıkıverdiler. bi süre sonra ignore edebiliyorsun ama çok gıcıklar aslında.. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bende de var onlardan sikici otobus yolculuklarindaki kurtaricim onlar benim. Ne zaman sikilsam iice onlari izliyorum nereye gidiyorlar, nasi davraniyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 solucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 floaters.. koyu arkadaşlar işte.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 oha lan bu kadar abarti degil benimki, bu adamin gozu kirlenmis, camsil lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Chemical said: star burst night halo Korneada kalan lekelerden oluşabilen bunun gibi: abi bende bunlar var asdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Chemical'ın saydığı her şeyi yaşıyorum ben gözümde lens varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: bende bunlardan bol bol ve daha da koyularından var. lazer vs yok.. bi anda çıkıverdiler. bi süre sonra ignore edebiliyorsun ama çok gıcıklar aslında.. pfff abi hayyam pasajına git sensörü temizlet, evet. Toz kaçmış hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaa'nın alıntıladığı resimdeki şeylerden bende de var sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya benim bildigim o olay, goz sivisinin bazi yerlerde yogunlasmasi yuzunden oluyor. o iplikler aslinda sividan daha yogun olan gozun icindeki sivi. korkulcak bisi degil diye biliyorum ben, bide cogu kiside vardir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 doğrdur. sayısının çok fazla ve irice olması sıkıntılı çok dert ederseniz ameliyatla bişler yapılabiliyormuş. ama gerekli mi? hmm değil. gıcık sadece. rahatsızlık önlemi kolay ama misal ekranın parlaklığını azaltınca rahatsız etmiyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bizim bembeyaz güneşe bakan koca pencereli bi yazlığımız vardı gözde ne kadar bozukluk varsa farkediyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar