xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Bir kaç haftadır araştırıyorum. Lensi kullanamıcakmışım çünkü sürekli olarak konjonktivite var ve devamlı da olacakmış. şincik lazer konusunu bir kaç haftadır araştırmaya başladım. lazere okey veren kısım var vermeyen kısım var. ikiye bölünmüş durumda uzmanlar bu konuda. bir kısmı diyor ki bir problem yok yaptırabilirsiniz. diğer kısmı diyor ki henüz yaptırmayın çünkü ilerisini bilmiyoruz. hatta çok görmedim böyle bir yorum ama bir kaç tane görünce onu da yazayım dedim. lazer de kayma meydana gelirse göz perdesi inebilirmiş vs diyorlar. yaptıranlar var mıdır ? nedir ? güvenilir midir ? yaptırdıysanız doktorunuzun internet sitesi / ismi vs ? türkiye'ye geldiğim de ilk bunun peşinden koşturmak istiyorum çünkü. bir de böyle araştırma yaptığım siteler de ve bizim türk kanalların avrupa yayınlarında göz olaylarıyla ilgili çok reklam çıkıyor HD falan görme imkanı falan diyor(bunlar gerçek midir?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 xwhiplashx said: Bir kaç haftadır araştırıyorum. Lensi kullanamıcakmışım çünkü sürekli olarak konjonktivite var ve devamlı da olacakmış. şincik lazer konusunu bir kaç haftadır araştırmaya başladım. lazere okey veren kısım var vermeyen kısım var. ikiye bölünmüş durumda uzmanlar bu konuda. bir kısmı diyor ki bir problem yok yaptırabilirsiniz. diğer kısmı diyor ki henüz yaptırmayın çünkü ilerisini bilmiyoruz. hatta çok görmedim böyle bir yorum ama bir kaç tane görünce onu da yazayım dedim. lazer de kayma meydana gelirse göz perdesi inebilirmiş vs diyorlar. yaptıranlar var mıdır ? nedir ? güvenilir midir ? yaptırdıysanız doktorunuzun internet sitesi / ismi vs ? türkiye'ye geldiğim de ilk bunun peşinden koşturmak istiyorum çünkü. bir de böyle araştırma yaptığım siteler de ve bizim türk kanalların avrupa yayınlarında göz olaylarıyla ilgili çok reklam çıkıyor HD falan görme imkanı falan diyor(bunlar gerçek midir?). ya şimdi lazerlerde 720 p ve 1080 p tercih ediliyor genelde. ama blurayrip de boyut/görüntü bakımından gayet iyi. yine de ben olsam 1080 p yaktırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ananem katakart ameliyati yaptirdi su anda benden daha ii goruyo adfdsfs yalniz lazer yapacak olan doktorlarinda gozluk takmasi trajikomik kayma fln olmaz o olaylar sehir efsaneside benim 1 arkadas vardi yaptiran mennundu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 z yi t diye okudum HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 dattebayo said: ya şimdi lazerlerde 720 p ve 1080 p tercih ediliyor genelde. ama blurayrip de boyut/görüntü bakımından gayet iyi. yine de ben olsam 1080 p yaktırırdım. http://forum.donanimhaber.com/ burdan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 reyou said: ananem katakart ameliyati yaptirdi su anda benden daha ii goruyo adfdsfs yalniz lazer yapacak olan doktorlarinda gozluk takmasi trajikomik kayma fln olmaz o olaylar sehir efsaneside benim 1 arkadas vardi yaptiran mennundu baya seni de şuraya alalım : http://www.hepsiburada.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 belli zaten onlarca adamın arasından bir kaç adam bunu demiş. rusya'dada gittim bir göz hastanesine. rusya'nın en iyisi diyorlardı. sırf o yüzden 350 km arabayla yol çektim. gittim konuştum gençce bir oğlan. fiyat makul. 6 ayda 5 sefer geleceksin dedi. 1 ay kadar uçak seyahati olmayacak vs vs dedi. ama eleman da gözlük kullanıyordu ? genç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Klasik bi laf vardır, lazer sağlıklı olsa bütün doktorlar niye gözlüklü diye :D Ancak ben çizdirmeyi düşünüyorum ancak şartlara uymuyorum göz numarası ilerlemicek,gibi şartlar var o şartlara uyunca çizdiricem. Forumdan bildiğim Ramocan çizdirmişti ve çok memnundu o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 onun ki kaç mp acep :) yav ben ikilemde kaldım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 benim bildigim bide su anki lasik midir nedir onu yaptirdiktan sonra tekrar ilerleme olabiliyormus, bide hayatta o ameliyattan en fazla 2-3 kere olabiliyormussun, iste her ameriyatta goz merceginin %20 si mi gidiyomus fln filan tabi iice arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Elemana deseydin sen neden gözlük kullanıyosun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 iste mal gibi kaldim karsisinda. adam anlatiyor hayretle mal arasinda bakislar atiyorum elemana. :)) arabaya binince aklima geldi. :D yav arastirsamda daima komplike seyler cikiyor meydana. hep ikilem hep ikilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ulan 7/24 pc başındayım gözümde hiçbir bozukluk yok.nası bişeydir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Benim de lazer yaptırasım var ama yemiyo açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ilk gözlük vs alacağım zamanlar da doktora sormuştum bilgisayarla ilgili mi vs diye. bilgisayar 3 de biridir göz bozulması için vs demişti. bi bok olmuyor bu bilgisayrdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 16 saat görenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 lazeri yapan adamın gözlük takması aynen kötü görüntü ama şöyle de bişi var, lazerden sonra uzunca bir dönem hastalara göz dinlendirmesi yazıyoruz. doktorun böyle bir lüksü olmadığı için yaptıramıyor kendine :) bir de lazer bazen 0'a indiremeyebiliyor göz numarasını o yüzden doktor yaptırsa bile kendine 0'a inmeyeceği için yine gözlük takmaya devam edecek malum göz milimetrik bi organ olduğu için. yaptıran tanıdıklarım memnun şu ana kadar. ben de bu yüzden öneririm lazeri ama en doğru kararı sen ve bu işi yaptıracağın doktorun beraber verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Bilgisayardan ziyade genetik bence bu göz olayı. Annem babam da gözlüklü mesela bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bizim aile içinde geçerli yani gözlük takan değil takmaya alışkın olmayan tipler. esasında takmaları gerekmektedir. , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 lasik icin konusursak, (prk ve lasek den ben olumune korkmustum) 2 tip var. 1. mikrokeratom ile, bicakli kesi. 2. femtosecond laser ile, bicaksiz kesi.(intralasik, i lasik, zlasik diye markalarina gore farkli isimleri olabiliyor) bunun uzerine ismi wavefront olan, goz haritasina gore goru optimizasyonu yapilan bi teknoloji daha var. wavefront bildigim kadariyla operasyon merkezinde uygun cihazlar varsa tum operasyon tiplerine uygulanabiliyor. Benim astigmatim yuksek oldugu icin ben astigmat basarisi yuzunden Nidek quest marka laser kullanan bi operasyon merkezinde, Ziemer LDV tipi (zlasik) tipi bicaksiz lasik ile wavefront yardimli operasyon oldum. sonuclarindan da memnunum. Marka-isim-sehir vermiycem, ama cok buyuk merkezlerde doktorunuzun kim olduguna , ve tum sorulariniza sabirla cevap vermelerine cok dikkat edin, bunun uyarisini yapayim. daha detayli sorusu olan olursa hasta tarafindan bakabilecegim kadar detayli cevap vermeye calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 çizdir gitsin bişi olmuyo çok araştırcak korkcak bişi yok, fazla farkta yok teknikler arasında. en son çıkanı gözünün tam haritasını çıkarıp öyle kesiyo üst tabakayı, diğerleri standart kesiyor o tabakayı fark bu sadece. zaten işlem bitince yapıştırıyolar o tabakayı fark kalmıyor diğerinden. acı yok bişi yok, 10 saniye odaklanacan tek ışığa ki zaten gözü oynatamıyorsun uyuşturuyorlar ve kitliyorlar yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ben sadece çok iyi anlayamadım seni. galiba senin dile ben uygun değilim. :> yaptırmak ya da yaptırmamak ? ilerisi nasıldır bu işin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 goz gibi bi duyu organindan bahsederken teknikler arasinda fark yok demek fazla naif bi soylem gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bu isin doktoru var kardes, gidiyosun anlatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 benimkini yapan prof hanım aynen bu şekilde anlatmıştı valla onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar