vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 eeöö iyiymis, iyi, iyi... Ntvmsnbc said: Bursa'daki Gökkuşağı Derneği'nin Başkanı Öykü Özen, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Öykü Özen, "Türkiye'de büyük bir kısmı gizli 10 milyonu aşkın eşcinsel var. Sadece eşcinsellerin oyları bana yeter" dedi. Güncelleme: 17:12 TSİ 25 Mart. 2011 Cuma http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/110325chpoykuozeni.widec.jpg BURSA - Bursa'da kısa adı 'Gökkuşağı' olan Türkiye'nin ilk "Travestileri, Transseksüelleri, Gayleri, Lezbiyenleri Koruma, Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği"nin Başkanı transseksüel Öykü Özen siyasete adım atıyor. Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Özen, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Öykü Özen'in seçimde kullanacağı sloganlar şöyle: 'Geçin bunları geçin. Tek kalemde silin. Yeni bir gelecek için Öykü Özen'e oy verin', 'Siyasete renk geldi, meclise neşe geldi', 'İşte sizin yeni umudunuz Öykü Özen', 'Meclis'in bir Osmanlı kadınına ihtiyacı var. İşte o benim', 'Neden CHP? Herkes için olduğu için.' Aday adaylığıyla Türkiye'de bir tarih yazacağını belirten Özen, "CHP, toplumun her kesime sahip çıkan bir parti. Biz toplumun ötekileştirilmiş kesimi olarak görülüyoruz. Ancak bizim de diğer insanlardan farkımız yok. Bunu kanıtlamak ve özellikle eşcinsellerin sorunlarını TBMM'ye taşımak için aday adayı olmaya karar verdim" diye konuştu. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 vaniLLe said: BURSA - Bursa'da kısa adı 'Gökkuşağı' olan Türkiye'nin ilk "Travestileri, Transseksüelleri, Gayleri, Lezbiyenleri Koruma, Bir an nesli tükenen hayvanları koruma derneğinin açılımını okuyorum zannetim kendimi O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 işte chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 osmanlı kadını o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 BURSA DİYOR ABİ vaniLLe said: BURSA - Bursa'da kısa adı 'Gökkuşağı' olan Türkiye'nin ilk "Travestileri, Transseksüelleri, Gayleri, Lezbiyenleri Koruma, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 "Türkiye'de büyük bir kısmı gizli 10 milyonu aşkın eşcinsel var. Sadece eşcinsellerin oyları bana yeter" abi abla.. sen bursa da oylanmayacak mısın? ha doğru. bursa ama. makul.. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 lezbiyenlere laf atan mı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Batının ahlaksızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Baska adaymi kalmadi chpye ya offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aferim chpye ne güzel yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ulkede transeksuel de var, gay de lezbiyende.. hepsi de insan ve herkez kadar onlarin da hakki var. Bu baglamda ayrimcilik yapmamak gerekiyor. Ideoloji acisindan bakilir ise diger cogu adaya gore daha durust olacagi soylenebilir. Bu nedenle de kazanir umarim. aferin CHP'e bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ZAA SAPLI SULTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Gene mi Bursa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Absolut said: Baska adaymi kalmadi chpye ya offff chp'nin suçu. gidip iş adamlarını şirketleri çekseydi daha karizmatik, daha çağdaş olurdu. böyle çok hanzo olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 10 milyon ne lan tr de sevişen 10m insan yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ibrahim tatlıses adalet ve kalkınma partisinden aday olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 DynamicK said: Ulkede transeksuel de var, gay de lezbiyende.. hepsi de insan ve herkez kadar onlarin da hakki var. Bu baglamda ayrimcilik yapmamak gerekiyor. Ideoloji acisindan bakilir ise diger cogu adaya gore daha durust olacagi soylenebilir. Bu nedenle de kazanir umarim. aferin CHP'e bu arada. tamamen katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 İbrahim kim de milleti temsil edecek mecliste onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 TD)Pentagram said: BURSA DİYOR ABİ vaniLLe said: BURSA - Bursa'da kısa adı 'Gökkuşağı' olan Türkiye'nin ilk "Travestileri, Transseksüelleri, Gayleri, Lezbiyenleri Koruma, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aday gosterilse keske, super bi gelisme turkiye icin de chp'nin aday gosterecegini sanmiyorum ne yazik ki. ama kafalarina bi tas dusse de gosterseler keske. ulan su tartisma programlarina falan denk gelirsem bigun tayyiple karsi karsiya, gay lezbiyen haklari sivil birliktelik ve sonrasinda evlenmeyle ilgili sorular sorucam insan haklari demokrasi bak sizin istediginiz gibi diye ne cevap vericek acaba. kimse sormuyo nedense dusuncelerini bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bursa'ya yeterince vurgu yapildi umarim. bursa BURSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 kesin bursadandır aa evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aday gosterilse banko alir, bursa sonucta :D :D :D ibo da kendini kursunlatmis olabilir lan, gene secilemicekti simdi olumden dondu diye bizim millet gider secer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bence güzel olmuş.. ama şimdilik hazır değiliz gibi. belki 3-5 seçim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar