Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 orgrimmarda flying mountla şehir turuna devam diyosun yani masq
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 riftin grafik kalitesinin wowdan öte olmadığını söylemem için wow oynamam mı gerekiyor illa? hayır, etmiyorum şehir turuna falan devam merak ediyorsan.
kath Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Niye her bi şeyi wowla karşılaştırıyorsunuz bi anlasam. Hayır onu seven onu oynar bunu seven bunu oynar ama o kadar mide bulandırıyor ki bu muhabbetleriniz ingame de de oluyo burad da oluyo. Burası şu oyunun tartışma bölümü ise bırakın şurda sadece Rift konuşulsun. Bi oyun ile ilgili kritik yapmanın sadece başka bir oyunla kıyaslamak olmadığını anladığınızda kath sizi sevecek :D
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi bırak dönsün muhabbet ya. wow oyuncularının gelip ürkmüş tavuk gibi rift'e saldırdıklarını görünce keyifleniyorum ahah he he 1 ay sora bırakcak herkes rifti he ajdfhgjs
KingV Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben her yerde söylüyorum age of conan ı toparlarlar ise anında satarım rifti :) ölme eşeğim ölme :D
hayspat Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ah keşke 1 ay sonra bırakabilseydim, cidden isterdim bunu. en azından 1 ay oynamış olurdum. sıkılıp bırakmam 1 hafta bile sürmedi. mob kes tuş spamla level al değişen birşey yok ki. klasik mmo tarzından alacağımı aldım herhalde bu tarz oyunlar en fazla 1 hafta oyalıyor. rifti suçlayamam tabii, diğer oyunlarda da hep böyle.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Xenocide said: abi bırak dönsün muhabbet ya. wow oyuncularının gelip ürkmüş tavuk gibi rift'e saldırdıklarını görünce keyifleniyorum ahah he he 1 ay sora bırakcak herkes rifti he ajdfhgjs abi neyden ürkçem allah aşkına. fanboyluğu yapan sizsiniz şu topicte bi dikkatli okusan.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi kimse wow > all demiyo ki demis mi yada ben demisim ki adamlarin tam birinci ayin so nunda exclusive mount vercek event yapmasi 1 ay daha deneyin nolurrrrr diye yalvarmadir diyorum ayrica ben patlicak diyorum yanilirsam yanilmis olurum uzulmem ben wowa zaman ayiramiyorum riftide ynucak hic halim yok para mara vermem ama su forum mesajlarini alip conan mortis online warhammer forumlriyla karsilastirsak ayni seyler oldugunu gortcex
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bunun 1 ay daha oynayın nolurrr demekle pek alakası yok, yeni content ekleniyor oyuna patch 1.1 geliyor. Elbette her oyuna yeni patch, content ve aksiyon getirmelerinin sebebi insanların subscription'larını devam ettirmeleri, ama 1 ayın sonunda oyuncuların önüne sunulan content, bak paramızı 1 ay daha yemek için yapıyorlar diye görülmemeli bana kalırsa. Adamlar çalışıyor demeyi tercih ediyorum ben. wow bölümünde de bu konu gereksiz uzunlukta tartışıldı, konuşuldu, zevkler ve renkler diye kapandı. Burada da bundan sonra content'le ilgili konuşulsun sonuca bağlanmayacak gereksiz tartışma devam etmesin artık
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Xenocide said: abi bırak dönsün muhabbet ya. wow oyuncularının gelip ürkmüş tavuk gibi rift'e saldırdıklarını görünce keyifleniyorum ahah he he 1 ay sora bırakcak herkes rifti he ajdfhgjs Zuhahaha Xeno yıkıldım >:D<
kath Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 BonePART said: abi kimse wow > all demiyo ki demis mi yada ben demisim ki adamlarin tam birinci ayin so nunda exclusive mount vercek event yapmasi 1 ay daha deneyin nolurrrrr diye yalvarmadir diyorum ayrica ben patlicak diyorum yanilirsam yanilmis olurum uzulmem ben wowa zaman ayiramiyorum riftide ynucak hic halim yok para mara vermem ama su forum mesajlarini alip conan mortis online warhammer forumlriyla karsilastirsak ayni seyler oldugunu gortcex O bahsettiğin mount sadece event sonuna kadar kullanabileceğin bi mount , eventla amaç bana kalırsa ortamın dinamikliğe ne kadar müsait olduğunu göstermek. Her yerde açılan riftler , event bossları , sen kesicen /ben kesicem muhabbetinden doğan world pvp , önünümzdeki dönem tadından yenmiycek oyun. Bırakan bırakır o ayrı dava.
KingV Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ya akşamları meydana gelen laglar? haynağı nedir bilemiyorum ama oyunu bırakmama neden oluyor.
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o değilde, mobile authenticator geldi, üstelik bedava :)
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 KingV o akşam olan laglara Blizzard sebep oluyor dostum.Fanboylarından hacker grubu yaratmış rifte saldırıyolar :D
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Blizzard o kadar yıldır daha iyisini yapamadı. Şimdi yapsın bizde gidip WOW oynayalım ama blizzard itemlerin rengini değişip değişip koymaktan başka birşey yapamayacağına göre biz yine RIFT oynarız!!!
Oski Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 avrupa prime time'ı başlarken 4 saat patch süresi koyan bir firmanın oyununu çok beğenmekten biraz şüphe duymuyor değilim. hadi benim şu sıralar zamanım sınırsız, okuldan işten gelip de saat 5 te serverların kapalı oldunu görseydim, ana bacı bırakmazdım Trion şirketinde. hagaten çok beyinsizmişsiniz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 amarıkada sabah ama şu an eş zamanlı geldiği için böle mi mallık oldu
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 8dk da indirdim patchi :D kaçta gelicek şimdi serverlar? ona göre artifactler falan hep spawn olur 3-4 tane mavi spawn yeri biliyorum giderim toplarım hemen sdf
sw0d Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben niye 8mbitle 40 kb la çekiyorum anlamış değilim
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 amerika server'ları geldi, europe da gelir umarım yakında derken geldi, patch bitsin de akıyım
Öne çıkan mesajlar