Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Niye her bi şeyi wowla karşılaştırıyorsunuz bi anlasam. Hayır onu seven onu oynar bunu seven bunu oynar ama o kadar mide bulandırıyor ki bu muhabbetleriniz ingame de de oluyo burad da oluyo. Burası şu oyunun tartışma bölümü ise bırakın şurda sadece Rift konuşulsun.
Bi oyun ile ilgili kritik yapmanın sadece başka bir oyunla kıyaslamak olmadığını anladığınızda kath sizi sevecek :D
Mesaj tarihi:
abi bırak dönsün muhabbet ya. wow oyuncularının gelip ürkmüş tavuk gibi rift'e saldırdıklarını görünce keyifleniyorum ahah

he he 1 ay sora bırakcak herkes rifti he
ajdfhgjs
Mesaj tarihi:
ah keşke 1 ay sonra bırakabilseydim, cidden isterdim bunu. en azından 1 ay oynamış olurdum. sıkılıp bırakmam 1 hafta bile sürmedi. mob kes tuş spamla level al değişen birşey yok ki.
klasik mmo tarzından alacağımı aldım herhalde bu tarz oyunlar en fazla 1 hafta oyalıyor.
rifti suçlayamam tabii, diğer oyunlarda da hep böyle.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

abi bırak dönsün muhabbet ya. wow oyuncularının gelip ürkmüş tavuk gibi rift'e saldırdıklarını görünce keyifleniyorum ahah

ajdfhgjs

abi neyden ürkçem allah aşkına. fanboyluğu yapan sizsiniz şu topicte bi dikkatli okusan.
Mesaj tarihi:
abi kimse wow > all demiyo ki
demis mi yada
ben demisim ki
adamlarin tam birinci ayin so nunda exclusive mount vercek event yapmasi
1 ay daha deneyin nolurrrrr diye yalvarmadir diyorum

ayrica ben patlicak diyorum
yanilirsam yanilmis olurum uzulmem
ben wowa zaman ayiramiyorum riftide ynucak hic halim yok
para mara vermem ama
su forum mesajlarini alip conan mortis online warhammer forumlriyla karsilastirsak ayni seyler oldugunu gortcex
Mesaj tarihi:
bunun 1 ay daha oynayın nolurrr demekle pek alakası yok, yeni content ekleniyor oyuna patch 1.1 geliyor. Elbette her oyuna yeni patch, content ve aksiyon getirmelerinin sebebi insanların subscription'larını devam ettirmeleri, ama 1 ayın sonunda oyuncuların önüne sunulan content, bak paramızı 1 ay daha yemek için yapıyorlar diye görülmemeli bana kalırsa. Adamlar çalışıyor demeyi tercih ediyorum ben.

wow bölümünde de bu konu gereksiz uzunlukta tartışıldı, konuşuldu, zevkler ve renkler diye kapandı. Burada da bundan sonra content'le ilgili konuşulsun sonuca bağlanmayacak gereksiz tartışma devam etmesin artık
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ajdfhgjs

Zuhahaha Xeno yıkıldım >:D<
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi kimse wow > all demiyo ki
demis mi yada
ben demisim ki
adamlarin tam birinci ayin so nunda exclusive mount vercek event yapmasi
1 ay daha deneyin nolurrrrr diye yalvarmadir diyorum

ayrica ben patlicak diyorum
yanilirsam yanilmis olurum uzulmem
ben wowa zaman ayiramiyorum riftide ynucak hic halim yok
para mara vermem ama
su forum mesajlarini alip conan mortis online warhammer forumlriyla karsilastirsak ayni seyler oldugunu gortcex

O bahsettiğin mount sadece event sonuna kadar kullanabileceğin bi mount , eventla amaç bana kalırsa ortamın dinamikliğe ne kadar müsait olduğunu göstermek. Her yerde açılan riftler , event bossları , sen kesicen /ben kesicem muhabbetinden doğan world pvp , önünümzdeki dönem tadından yenmiycek oyun. Bırakan bırakır o ayrı dava.
Mesaj tarihi:
Blizzard o kadar yıldır daha iyisini yapamadı. Şimdi yapsın bizde gidip WOW oynayalım ama blizzard itemlerin rengini değişip değişip koymaktan başka birşey yapamayacağına göre biz yine RIFT oynarız!!!
Mesaj tarihi:
avrupa prime time'ı başlarken 4 saat patch süresi koyan bir firmanın oyununu çok beğenmekten biraz şüphe duymuyor değilim.

hadi benim şu sıralar zamanım sınırsız, okuldan işten gelip de saat 5 te serverların kapalı oldunu görseydim, ana bacı bırakmazdım Trion şirketinde.

hagaten çok beyinsizmişsiniz.
Mesaj tarihi:
8dk da indirdim patchi :D kaçta gelicek şimdi serverlar? ona göre artifactler falan hep spawn olur 3-4 tane mavi spawn yeri biliyorum giderim toplarım hemen sdf
  • Yeni Oluştur...