Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Valla bir blizzard fanboi olaraktan wow acc mı 6 yıl aradan sonra kapayıp rift oynuyorum öle oyun dandik filanda değil sıkıcı değil oynanabilirlik ki en önemlisi bu zor değil ve akıcı sadece rift olayı farkı var oda WH dan zaten bilinen birşey PQ nın aynısı valla oynamadan etmeden bence yorum yapmayın unutmayınki WoW tahmin edilen ömürden fazla süredir oynanıyor kısaca sıçıyor gelen yeniliklere bakın ZA&ZG şaka gibi neferian rengini değişip koydular ben 6 yıllık oyuncusu olarak baydım ama yapılacak yeni MMO sunu heyecanla bekliyorum oda artık ne zaman çıkar bilemem şuan 29 yaşındayım artık 40 yaşına fgilan gelince oynarız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Oyun güzel beyler , bunu piyasadaki hemen her MMORPG'yi oynamış bir player olarak söylüyorum. Ben beğeniyorsam o oyun güzeldir inanın bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi ama; hakkaten zamanlama ve event 1 ay daha denemelerini sağlayabilir miyiz kokuyor bariz yani. İyidir kötüdür bilmem, ama adam o konuda haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ombakkombak said: abi ama; hakkaten zamanlama ve event 1 ay daha denemelerini sağlayabilir miyiz kokuyor bariz yani. İyidir kötüdür bilmem, ama adam o konuda haklı. bence de dogru bir tespit ama bunda bir zarar göremiyorum elbette böyle ticari hamleleri yapılacak blizzard olsa daha beterini yapardı. Trion çok iyi yolda. Son yıllarda bu kadar başarılı bir mmo headstartı görmedim. Bende aldım oynadım ama ısınamadım bir turlu. Açıkcası forumlardaki butun soulları butun classlarda denememe ragmen 2 mob geldı mı yatmaktan bıktım. :D :D Neyse WoW bizi kolaycılığa alıştırmış vazgeçemiyoruz. :D imza Wow acc'nu kapatıp gerekçeye ''Rift'e başladım'' yazan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 evet o olay wow gibi easymode değil kesinlikle zor ehe, rift boss a yetişeyim diye araziden gitmeye çalışınca 5-6 mob sarınca çevreni yatıyorsun genelde :D koboldlar tarafından öldürülen lloth high priest misali, bide mobların sayısıda baya fazla hiç affetmiyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ben offical forumlara yazdım bu oyunda en gıcık olduğum olay bu sağdaki soldaki mobların geçerken ganglemesi olayı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kath said: Oyun güzel beyler , bunu piyasadaki hemen her MMORPG'yi oynamış bir player olarak söylüyorum. Ben beğeniyorsam o oyun güzeldir inanın bana :D Benim adımada söylemiş ol bunu ^^ Event günü toplanalım adam gibi vente girelim bi kaç grup çıkaralım aktivite olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Moblar benimde ağzımı yüzlerce kez kırdı,baya üzüntülüyüm bu konuda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Barathrum said: RİFTİN GRAFİKLERİ ÇOK İYİ OLMASINA RAĞMEN OYNANABİLİRLİĞİ DE WOW KADAR İYİ.Bak capsli yazdım.Aoc'a 1 hafta warhammera 3 gün katlanabilen ben,rifti gayet çatır çatır oynuyorum.Çünkü ilk kez bir mmo Wowdan iyi.Pvp de kim ne yapıyor görüp saniyelik hareketler çıkarabiliyosun wowdaki gibi.Bu bile bana yetti. abi wowdan iyi dediniz, denedik oyunu, wowun yanına bile yaklaşamaz bu oyun polish konusunda, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Vanilladan beri wow oynuyodum.Evet wowdan iyi,halen değişen birşey yok üzgünüm.Wow pvpsi TBC s3 te r.druidlerin ölümsüzlüğüyle,wow pvesi de wotlk başında tekrar naxxın playerın önüne konulmasıyla bitti(bende zamanında alınmış icc 10 mountu var yani kesemedik bıraktık değil). Şu an blizzard köleliğinden kurtulmuş playerların hepsi gayet memnun riftten.Diğer kölelerinse gözleri halen kör ve haketmeyen bir oyuna yıllardır para ödemeye devam ediyolar.Cataclysm'e progressi çok iyi olan hardcore raiding guildde olmama rağmen 1.5 ay dayanabildim.Şu an wowun iyi bir oyun olduğuna dair yorumlara sadece gülüp geçiyorum ve acıyorum wow playerlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 lmao, dikkat et de WoW oyuncuları sana acımasın. WoW'dan bıkıp Rift'e geçenler, Rift WoW'un sunduğu aynı şeyleri farklı bir kaplama ile sunduğu için geçiyorlar, farklı birşey sunduğu için değil. Büyük ihtimalle de 4.2 ile dönüş yapacaklar. Rift de oyuncu kitlesinin en azından yarısını maksimum birkaç ay içerisinde kaybedecek. Sen bildiğin kuyruğunu bir resto druide kaptırmışsın, altından da kalkamamışsın, şimdi abuk subuk laf ediyorsun. Burada WoW, Rift veya herhangi farklı bir MMO'yu oynayanlardan hiçbir üstünlüğünüz yok, ettiğiniz laflara dikkat edin; alimallah acınacak hale düşersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gangren kusura bakmada arenada istediğim ratingleri hep gördüm,r.druidten pvp yapıpta baymayan sadece kendileri vardır.Pvede de istediğim progressi gördüm.Nerd rage e girme boşuna,wowun pvpsinin s3 ten beri ne denli rezil bir hal aldığını cümle alem biliyor burda tekrar yazmaya gerek yok.6 yıldır aynı oyunu oynadığınız için yeni çıkan bir oyunu kaliteli olduğu halde kabullenemiyorsunuz. Rift wowdan farklı şeyler sunuyor.Oynamadığın için bunuda bilemezsin.Wowa o playerlar geri dönmeyecek.Tekrar tekrar aynı instanceleri,rengi değiştirilmiş aynı mountları kimse yeniden görmek istemiyor.Buna rezil tier set ve pvp set görüntüleride dahil. Ben kendime de çok acıdım wow oynamak zorunda kaldığım için.Aoc aldık patladı,warhammer aldık baydı.MMO hastalığım tuttuğu için mecbur blizzarda para ödeyip wow oynadım.Şu an kurtuldum ve rifte verdiğim para helal olsun. Wow ancak Ghostcrawler denen lamer baştan giderse adam olur,ya da rifte playerlarının büyük bir yüzdesini kaptırmamak için adam olur.Blizzard fanboyları olarak dua edinde Rift dahada kaliteli bir hal alsın,böylece blizzard tekelinden çıkar herşey. Yazmayı unuttum.Sende bir druidsin normal o faceroll classı oynayıp laf söylediklerinde delirmen.Gerçekler acıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Senin kafan karışmış, lol. Benim druid olmamla ne alakası var? WoW'un PvP'si zerre umrumda değil, restoyu yerin dibine nerfleseler umrumda olmaz, zaten konu WoW değil, Pati'nin Rift bölümünde "WoW daha iyi" dediğim veya "Rift şöyle kötü böyle kötü" dediğim tek bir post bile yoktur. Ayrıca, senin WoW'da veya farklı bir oyunda ne yaptığın da beni bağlamaz; hangi oyunu nasıl oynarsan oyna. Sadece oraya buraya haddinden büyük laflar etme. Zaten olay sen ve senin gibiler yüzünden. Komik duruma düşüyorsunuz, daha 1 aylık bir oyunu, piyasanın öyle veya böyle bir numarası ile karşılaştırıp, "WoW-killer" tribine giriyorsunuz, üstüne bir de "omgomg WoW oynayanlara acıyorum" gibi aptal aptal konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 1 aylık oyun bunları dedirtebiliyorsa oturup bi düşünmek lazım. biz nerde yanlış yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 BOOOOOOOOOOOOOOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ahh bone bi msj in konuyu nerelere getirdi walla, alin bone u alin dreagloth sende assada wow vs rift i kapadin herkes patlicak yer ariomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Pipet said: 1 aylık oyun bunları dedirtebiliyorsa oturup bi düşünmek lazım. biz nerde yanlış yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 onur yanlışlardasın niye evet rift wowun laciverti biraz, fakat wowdan şu an çok daha zevkli, daha iyi bir oyun, warhammerın yaptığı hataları yapmadı, endgame sundu, ve oyunun ilk ayı gayet iyi içerikli bir patchle geliyor, evet oyuncu kaybetmeme amacında vs olabilirer, olsun np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ha 4.2 de gerçekten sanmıyorum wowa dönmem, ama deathwing e tahminen sağlam fight koycaklar, bi ihtimal açarım, ama yani orgrimmarda flying mountla turlamak için hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 arkadaş bu ne tür bi komplex yaw. knight online forumlarında da biri "wow oyuncularına acıyorum" dese oraya da koşa koşa gidip "bize nasıl acırsınız wow>all, sizin oyun wow klonu, bir aya zaten patlıcaksınız" diyerek bişey kanıtlamaya çalışıcak mısınız merak etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aah ah. daha alırken hack olayına maruz kalmasaydım oynuyordum şimdi . bilmiyorum wow dan iyi mi kötü mü ama wow son hali itibariyle sıkıcılıkta zirve yapmış durumda . 30 mart bitiyor sub. adi çinliler mahrum bıraktı riftden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Valla wowa bedava oynayacaksın deseler dönmem şu an, geçende google image da birşey arıyorum, wow ssleri çıktı, çok kötü geldi böğğ nası oynamışım ben bunu dedim valla rifte alışınca, grafikler ortamlar falan çok iyi, herşeyin şeker gibi parlamaması daha güzel yapıyor oyunu. 1 aylık oyunun 6 yıllık oyunla karşılaştırılabilecek kadar kaliteli olması ilginç baya ama doğru, demekki 500 milyon$ yatırım gerekli değilmiş iyi oyun yapmak için. blizzin gold sellerlara bilerek dokunmaması benim wowu bırakmamdaki en büyük sebepti. adamlara 30+ gold buyer/seller report ediyorsun karakterlerine armorylerine sitelerine kadar veriyorsun 2 ay sora bakıyorsun hala oynuyor bu adamlar hiçbirşeye dokunmamışlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 wowdaki animasyon ve polish kalitesi riftte yok. oynamasak, görmesek inanıcaz. başarılı grafik =/= gerçeğe daha yakın gözükmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bilmiyorum benim oynadığım oyunun polish olmasına gerek yok zaten nickedelon tadında cırtlak cırtlak parlayan şeyler gereksiz, ben içeriğe bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Sparkcaster said: ha 4.2 de gerçekten sanmıyorum wowa dönmem, ama deathwing e tahminen sağlam fight koycaklar, bi ihtimal açarım, ama yani orgrimmarda flying mountla turlamak için hiç gerek yok dönmezsen dönme ya her yerde şunu yazıp durma arka arkaya 50 kere söyleyince DUR ABİ BOKUNU YİYİM GİTME falan diyeceğimizi mi sanıyorsun git ulan defol git neyden zevk alıyorsan onu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar