Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ya kasıntılık ayrı bir şey... Benim demek istediğim şu... Eğer bir insana kendini tamamen verirsen o insan sıkılır doğal olarak... Yani biraz heyecan olması lazım... Onun da endişelenmesi lazım... Eşit dengede bir ilişki olması lazım. Mesela benim bir insana "aşkım" demem için en az 1.5-2 ay çıkmam lazım... Seni seviyorum da aynı şekilde... Mistik olmakla da alakası yok yani... Yani sadece genelde erkeklerde kıza "prensesim aşkım ne istiosa onu yapayım laylaylom" mantalitesi var onu karşıyım... O da biraz gelip ilgilenmeli hep siz değil... Ayrıca bir taraf öbür tarafı elde etmiş olmamalı... Yani ne bileyim... kız arkadaşım arasa ben yorgunken halsizken gelsene sinemaya gidelim dese gayet de kasamıyıcam yorgunum derim... Bunu diyemedikten sonra insan zaten o ilişki biter demek istiyorum... Bunun gibi şeyler.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eh bu tartışma aşkında dereceleri olduğunu gösterir en fazla özellikle her iki durumuda yaşadıysan ;) Biraz karşındaki insanda anlayışlı olmalı bence sonuçta aşkın ilk hali hiç bir zaman sonsuza kadar sürmez ve sen karşındakine bu güzel duyguyu doya doya yaşama hakkını vermelisin bir noktaya kadar bence buda karşındakine değer verme ve onu sevmenin bir parçası. Bir noktaya kadar sende özverili olmalısın bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Askin tattismasi olmaz bende bunu ogrendim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tartışmalı ve öğrenmeliyiz ama aşkı en iyi bize kendimizi bile her seferinde hayrete düşürecek özverili davranışlar, fedakarlıklar yaptıran aklımız ve kalbimiz öğretebilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Neyse yani fedakarlık yapmayın, hiç pas vermeyin demiyorum ben sonuç olarak... ama yani topic'i açan arkadaş gereğinden biraz fazla değer veriyormuş kız arkadaşına... En azından bana öyle geldi.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 en fazla 1 ay dıyorum.1 ay sonra ne kdr salakmı$ım ben dersin.kendine zmn ayır her$eyı daha rahat cözumlersın.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aşkta gurur olmaz. gurur yapınca ota boka gurur yapmak zorunda kalıyorsun o zaman herşey saçma sapan oluyor.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Ardeth, 23 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki: tartışmalı ve öğrenmeliyiz ama aşkı en iyi bize kendimizi bile her seferinde hayrete düşürecek özverili davranışlar, fedakarlıklar yaptıran aklımız ve kalbimiz öğretebilir Yoo yok bole bisey yalan bu soylediklerin[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 senin için belki ama benim için yaşanmış bir gerçek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aklin sensin insan kendinden birsey ogrenemez mantik yurutmek ogrenmek deigl bilinen kavramlaz uzerinden varsayim kurmaktir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Abus, 22 Ağustos 2004 13:34 tarihinde demiş ki: Görürsün hoşlanırsın...Tanıdıkça Seversin...Bir anda o senin herşeyin olur.Her dakika onu daha nasıl mutlu edebilirim diye düşünürsün.Kalbinde yeri artık herkesin önündedir.Hediyeler alırsın ona.Mutlu olması için elinden geleni yaparsın.İki kişilik hayaller kurarsın.Aynaya baktın mı yüzünü değil onu görürsün. ... sonra fazla ilgiden sıkılır ve seni terkeder.. süfer olay bayıldım hep yapılsın cok zevk aldım 24.07.2004[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Cuce, 23 Ağustos 2004 01:40 tarihinde demiş ki: Aklin sensin insan kendinden birsey ogrenemez mantik yurutmek ogrenmek deigl bilinen kavramlaz uzerinden varsayim kurmaktir. bilinen kavramlar üzerine varsayımlarla yeni şeyler ekleyerek yeni şeyler ortaya çıkarabilirsin, felsefe veya bilim ilerlemezdi yoksa adım adım varolan üstüne koyarak. Ama konu bu değil ben sadece aşkın insana neler yaptırabileceğini neler hissetirebileceğini gördüm böyle şeylerin bende olduğunu bilmiyordum ve öğrendim demek istediğim budur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 guzel seyler hissettiriyo ta ki telefon faturası gelene kadar :horace:[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya şu periodu bir atlatsam.valla hala yani bir mesaj atmamak,aramamak için kendimi zor tutuyorum.Sizlerede desteğiniz için teşekkürler.Aşk acısı zor bea.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Noname_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Abus, 22 Ağustos 2004 13:34 tarihinde demiş ki: Görürsün hoşlanırsın...Tanıdıkça Seversin...Bir anda o senin herşeyin olur.Her dakika onu daha nasıl mutlu edebilirim diye düşünürsün.Kalbinde yeri artık herkesin önündedir.Hediyeler alırsın ona.Mutlu olması için elinden geleni yaparsın.İki kişilik hayaller kurarsın.Aynaya baktın mı yüzünü değil onu görürsün. Annenler tatile gider ev boş kalır.Harika geceli gündüzlü 3 gün geçirirsin. Sonra çağrılar azalır,mesajlara karşılık gelmez.Ararsın adam akıllı konuşmaz.Bir gün zorlarsın konuşması için "ya lütfen sölermisin ne oldu sana beni delirtiyosun ölüyorum burda neden böle oldun bir anda aklım almıyor" Ve korktuğum soruyu sorarım "Biri mi var?".Ve cevap gelir "evet,biri var".O an dünya durdu benim için (20.8.2004) Arkadaşım Yalovada.Atladım İDO'ya gittim ilk akşam doğru düzgün konuşmadı benle bende bir gün daha kalim dedim arkadaşın arabasında kaldım.Ertesi gün gine konuştuk gerçi ben hıçkıra hıçkıra ağlamaktan pek konuşamadım.Çok seviyodum her an ayaklarına kapanıp yalvarmaya hazırdım.Bana bir sürü sebepler söledi ama hiç birinin gerçek sebep olmadığını biliyodum çünkü bu kız daha ayın 14 ünde benle idi.17 sinde son mesajını attı.Ama konuşmanın sonunda ağzından baklayı çıkardı sebep o çocuğu sevmesiymiş. Çocukta serseri,kro,belinde silahı var ve 24 saat ayyaş.(Bense onun tam zıttı).Dünyam durdu arkadaşlar.Buraya bunu paylaşmak için yazdım.Of... 3 günümü evimde geçirmesemde onunla beraber hikayemiz aynı kardeş..[signature][hline]www.slayertr.com Admin Noname Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Abus, 23 Ağustos 2004 04:14 tarihinde demiş ki: ya şu periodu bir atlatsam.valla hala yani bir mesaj atmamak,aramamak için kendimi zor tutuyorum.Sizlerede desteğiniz için teşekkürler.Aşk acısı zor bea. zor şey zor.. ama merak etme geçicek yani 2 gün atma mesaj 3. gün atmak istemiceksin zaten. sora konusucan tam sogumusken tekrar asık olmaya baslıcan 2 gun gecıcek bu sefer hepten bayıcan.. yani geçiyo geçmez diye bişey yok.. o başkası için seni bırakıyosa sevmeye devam etmicen onu nefrette etmicen nötr oljan yani :)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Saeros, 22 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki: kibar olsan kişilik sahibi değilsin, maço olsan ayının tekisin. ortası bulana 1m $ ödül varmış. bu cümleyi kesinlikle kullanmalıyım :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Seni `sen` olarak begenmeyen, rol yapmani isteyen kizi sen de isteme. Anlik aci cekersin ; ama birak gitsin. Seni haketmiyordur zaten. Oyle sadece bir insan ile beraber olmak icin asil ki$iliginden odun vermek olan olmadigin halde macoluk yapma eyleminden uzak dur. Ileride daha mutlu, huzurlu olursun.[signature][hline]tHe Original fi$h® -I'm not the same decaying organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=43219 buyur burdan yaq :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aa evet buarda chip'e telefon faturasında komple katılıorum ve harbi 1 ay yoq kesmedi for example ben :) 2-3 ay soora gayet mutlu mutlu başka insanlara atlıosun :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sevmeyi bilen girmeli bu yola sonunu düşünmeden,eğer gözlerdeki sevgi dolu bakış biterse o an aşk da biter.Gerisi boş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 uff ya...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 küçük iradesiz zavallı yaratık, hayat bu işte... önce yükselirsin, sever ve sevilirsin, sonra emer seni lanet, posan çıkar,değersizsindir, sen sadece bir portakal dilimisindir... sonra yeni bir hamle yapar... lanet.. kanarsın bir dilimini daha verirsin, sarılırsin umuda... en sonunda yine posan kalır geriye, portakal bitmiştir, sen bitmişsindir... dostum umarım yaranı hafifletir sana ithafen[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Nightmare lying here in the dark Scared like my dreams made their mark I wonder Dreamer always alone Lost in a part of myself I can't find anymore I wonder if it's gonna end tonight I can't sleep alone anymore I need you here with me Even though I closed all the doors There's somethin' holdin' me Never Ending Nightmare Always there instead of you Never Ending Nightmare No escape this time from you Lately been around someone new Needed to fill in the space That once sheltered you Still I worry, if you're gonna be alright I can't sleep alone anymore Need someone here with me All I ever wanted and more My dreams are fighting for Never Ending Nightmare Always there instead of you Never Ending Nightmare Punishing me for the things I do Never ending Nightmare No escape this time from you[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Oha falan :) Adam yabancı dile geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar