Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Emenike dönüyor, Antep zorlanır. edit : Gerçi kesin değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ligin en iyi 2 forveti Emenike ve Tosun şu anda.Ligimizin geliştiğinin bir göstergesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ligin en iyi forveti Alex, Tosun ve Emenike biraz büyüsün de abilerinden bir şeyler öğrensin önce. Ayrıca Karabük Emenike bile yokken yendi Antep'i, bunlar mı şampiyon olacak allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 alex kendisi bile forvet olmadıgı söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Volkan da kaleci değilim derse inanıcaz yani? Sahadaki oyununa bakarım ben, gayet de forvet gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gol atıyor olabilir.fakat emenike tosunu barosla niyangla kıyaslayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sadece gol attığı için söylemedim zaten, oyun tarzı için söyledim. Alex gayet güzel bir forvet, santrafor ile karıştırıyorsun sanırım sen? Öyle dersen Alex değil, Baros ve Niang diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Alex AMC aslında ama modern futbolda bi takıma yerleştiricek olursan evet FC olarak yine tamamlayıcı forvet rolünde yer alabilir. Ama forvet dediğimizde hepimiz ST'yi kastediyoruz burda. Dolayısıyla ligin en iyi forvetleri bana göre. Baros>Niang>Emenike şeklinde gidiyor... Aslında bu sıralamada Stancu da yer alabilirdi ama hiç izleyemedik kendisini o yüzden sokamıyorum listeye. Ben hala bu herifin Baros'tan daha iyi olabiliceğine inanıyorum yarın izlicez sanırım sonunda tekrar forvette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hahahahaha p.s. Ne oldu şimdi ne anlattık,hangi fikri savunduk şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tamam alex santrafor değil.ama forvette değil.forvet arkası ortasaha en iyi oynadıgım yer dedi ha fenerde zaman zaman daha uçta oynadıgı oluyor. alexi sağbekede koysan gol atar zaten olay o değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 stancu Türkiyede ki en iyi forvet,yakında görülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Stancu iyi adam bence de kabul de Niang, Almeida, Baros, Emenike falan varken ona sıra gelmez asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bu arada, Alex kendi çıktı ben forvetim, ülkemde çift santraforlu sistemde oynuyordum falan dedi ya, halen neyi tartışıyorsunuz siz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar