xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 fikstürüne bakarsanız sizlerde hak vereceksiniz arkadaşlar.Fenerin zor fikstürü,trabzonun kaynayan kazan olması,bursanın zaten kopmuş olması nedeniyle kupayı rahat alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bu da boyle bir animdi demeyi unutmu$sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 du bakayım fenerin son maçı kimleymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 cenk tosun da gol kralı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Açın bakın arkadaşlar fikstüre,iddia kuponlarım ve tecrübelerim beni hiç yanıltmadı.Çevremde çok kişi benimle hemfikir,forumda da çoğu arkadaş katılıyor bana.o kadro galatasaray da yok.Bir Barca değil ama iyi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Galatasaray şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 matematiksel olarak şansı kalmadı malesef cimbomun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Matematiksel olarak galatasarayın da şansı var ama trollük yapıyorsun,ben gayet ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahahahahahahaha xxbar said: Matematiksel olarak galatasarayın da şansı var ama trollük yapıyorsun,ben gayet ciddiyim. 27 puan fark var 8 maç var hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Aklımda 9 maç olarak kalmış.Bu sezon Galatasaray şampiyon olmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 katılıyoruz ama gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Son gülen iyi güler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 adam inanmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 matematik olayına bakarsanız gs küme düşebilir ona hiç değinmiyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 İnanmadan iş başarılmaz.Uefa'ya da inanmıştık aldık.Şampiyonluk hayal tabiki ama düşmemiz de hayal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hemen bi uefa kupası fotosu gelsin beyaz formalarla uefayı kaldıran gs takımı çabuk !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Sözün özü sezon sonu adayım antep,çok sağlam geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hadi fener 14 puan kaybetti diyelim sezon sonuna kadar.peki antep o 14 puanlık puanı nasıl kapatıcak :P.tüm maçları kazanması lazım o farkın kapanması için. bide arkasında daha trabzon ve bursa var :) edit2:kısacası antepin şampiyon olma olasılığı galatasayın şampiyon olma olasılığı ile aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 fener inanılmaz bir düşüş kesin yaşayacak orda tempo yapabilirlerse olabilir ama kolay da değil tabiki.Tamamen moral işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 eet fener küme düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Kötü fenere bak ya,hala potadalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Ne içion birader söylede bizde bu kafayı yaşıyak bu foruma 2. bir pzero ağır gelir liseli gibi spam topic açarak bir yere varamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 antep bi 100 yıl falan şampiyon olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Ben de Trabzon alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 antep kupayı alsın yeter bana, eses de uefa yüzü görür belki. avrupadaki maça giderim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar