Frozen_Death Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yardım lütfen.hayatımda başladığım kitabı bitirmediği hiç olmadı.fakat buzyeli vadisinin ikinci kitabında sıktı.ve ilk 3 lemeyi bitirmeme ve çok beğenmeme rağmen bir gıdım okuyasım yok.hemen dragonlance a yapışmak istiyorum.onuda yarım bıraktım.ama destanlar ve efsaneler bitti.drizzt ten sıkılmamda arkadaşalrımın serinin büyük bölümünü söylemesi de yer alıyor.wulfgar ın öleceğini biliyorum :( vb vs yardım plz sizede böye şeyler oldu mu?atıyım sıktı dediğiniz?[signature][hline]''I will lead them to their destiny'' Thrall son of Durotan [Bu mesaj Frozen_Death tarafından 29 Ağustos 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Drizzt'te olur o aynı şeyler sonuçta, ama dragonlance'te onun olacağı anı sabırla bekliyorum çok alakasız serileri okudum ama hala sarıyo beni :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bence okumaya devam et.Wulfgar hakkında bir süpriz seni bekliyor olacak :D[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Simdi frozen eger sen ilk uclemeyi (ki aslinda o ilk degil.. yani ilk yazilan degil) bitirip buz yeli vadisini begenmiyorsan zati hatadir senin o kitaplari bastan secmen Buz yeli vadisi 3 lemesi salvatore un ilk yazdigi ve en orjinal oldugu kitaptir.. Tabiki birde su var Miras serisi tsr nin bastirdigi ilk paperback kitaptir. ama olsun yani Buz yeli vadisi cok iyi bir kitap serisidir Salvatore un yazdigi diger kitaplar yalan desem yeridir hatta[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Buz Yeli Vadisi'nin 2. kitabı mı? Sen de pek dayanıksızmışsın. Daha neler neler kesiyor herifler. Aslında bunları salıcaksın Nine Hells'e, yer misin yemez misin![signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozen_Death Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: John_Petrucci, 29 Ağustos 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Bence okumaya devam et.Wulfgar hakkında bir süpriz seni bekliyor olacak :D bunu duydumya devam etcem[signature][hline]''I will lead them to their destiny'' Thrall son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bende de gurdian a katılıcam yani hepsini okudum ama en çok buz yelinden zevk aldım,bence sen hiç devam etme direk dl ya falan geç.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Şu ana kadar içinde kılıç olan hiçbir kitapta sıkıldıımı hatırlamıyorum :lol:[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Eraq, 29 Ağustos 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Aslında bunları salıcaksın Nine Hells'e, yer misin yemez misin! bal damlıyo ağzından:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Vallahi ben drizzit'in tek bir kitabından sıkıldım o da Luskan'da Wulfgar'ın maceralarının anlatıyordu.Ondan da normalde sıkılmazdım ama hızlı tempoyla drizzit okuduğum 7. kitabıydı.Birini bitirip diğerine başlamam arasında 1 saat fark vardı(yemek molası :D .).O yüzden gına geldi.Yoksa bence drizzit'in kitapları çok güzel.Hele "lone drow" çok hoşuma gitti. Çevrilince kesinlikle okuyun. Heyt be Brouner!![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 evet spine of the world biraz sıkıcı diğerlerine göre, o köyde geçen aşk hikayesi falan uyutuyor harbi :) yaw evleninde kurtulalım bi diyor insan eheh[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bu arada Anayurt gibi bir şaheser varken Buzyeli Vadisi en güzel seriydi diyenleri kınıyorum sadece. Okuduğum en iyi kitaplardan biriydi kendisi.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 İlk 3ü (Kara elf üçlemesi) İkinci 3üne(Buzyeli vadisi destanı) 1000 basar.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 buzyeli vadisi salvatoreun bence daha ısınmadan yazdıgı kıtaplar ve bence hava cıva tarzında okunacak kıtaplar.. sıkıldıysan devam etme bosver zaten bu andan sonra okudugundan hıc bır tat alamazsın..Dragonlance e gec şimdiden ama sakın onu onceden okumus bi grupla gezme cunku anlatılırsa kotu olur(tum kıtaplar aslında 1 kıtap tarzında yanı hepsi ana bir senaryoda birleşiyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya ne forgotten realmsı yaw Dragonlance rulez[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bence de ilk üçleme(anayurt...) buz yeli vadisinden daha iyi.Fakat ürkiye de çoğu kişi ilk anayurt u ardından buz yeli vadisini okuyor.Aslında ilk buz yeli vadisi daha sonra anayurt u okusa çok daha güzel olur.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Herkese cevaben... Bir kere ilk buz yeli sonra anayurt olmaz çünkü kronolojiye uymamasından çok olayların akışını dolayısıya atmosferi bozar bence.(dikkat edin bence diyorum kendi fikrim tartışma çıkarmayalım boş yere :) İkincisi kendi fikriymiş gibi değilde kanunmuş gibi yazılmış cevaplara da bir sözüm var her kitap her insanda farlı izlenim ve tat bırakır bu rlz bu süper bu buna 1000 basar diye kalıpların bence fantezide yeri yok. Saygılar..[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Gene de kitaplarda bir kalite farkı olduğu kanısındayım. Hikaye ve anlatım bakımından Anayurt kadar iyi çok az kitap okudum ben. Buna fantastik olmayanlar da dahil. Buz Yeli Vadisi güzeldir ama en iyisi denmesi oldukça yanlış. Bu arada biraz sabret ve Entreri ile tanış derim kitaptan sıkılan arkadaşım. Kitap daha çekici gelmeye başar. Zaten BYV üçlemesinden sonra gelen kitaplar ona nazaran daha ilginç konulara değinir. Harper'lar falan derken kaptırabilirsin olaya. Ama Dragonlance'e başlamamazlık etme. Çok güzel kitapları vardır. (Weis/Hickman rulzz kardeşim. Burada itirazı olan çok kişi olacağını sanmam) Ben fantastik kitaplara DL ile başlamıştım. Sonrası geldi zaten :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 sen sıkılsanda oku bence en azından drizzt in kitaplarını okudm dersin :D sonucta fantazi dunyalarında en cok tanınan karakterlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 nickimden de anlayacağınız gibi çok koyu bi Drizzt fanıyım, Drizzt sıkmaz, wulfgar falan deseniz hadi neyse, ister beenin ister beenmeyin Drizzt gelmiş geçmiş en oturmuş karakterdir, ruh hali, dövüşme amacı, fiziki yetileri ile Drizzt vazgeçilmezdir...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ii saymıoşsında en başına BENCE yi eklesn daha ii durur,bak başkalırını sıkıyomuş demekki. benidfe sıkıyo bence drizzt=lame ahaehaehaeh[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 her görüşün başına bence yazarım o zaman ha, ben yazdııma göre bence demek zati, herkesin görüşü kendine[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yalnız arkadaşlar kabul edelim ki drizzt biraz kıyak geçilen bir karakter.Salvatore biraz kitaplarda kıyak geçiyor.En azından bana öyle geldi.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 öyle tabiki, daha doğrusu onu bi roman tipi diilde, karakter olarak alırsak Şanslı sıfatı daha güzel olur Drizzt için.. ama Sessiz kılıç'ı okuyan kişiler bilir ki Drizzt en büyük rakibini eşit koşullarda yendi, büyülü nesneler olmadan falan, doğuştan gelen yeteneklerinide olmayarak, ayrıca yer seçimi - daha doğrusu yer tasarımı ona ait- en büyük düşmanına aitti ama Drizzt yinede galip geldi, şans diildi hemde yetenekti...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar