Pakize Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Hmmm.. Ozaman size bir çözüm sunuyorum buyrun Hep birlikte inceliyelim...; *!fLim'i Ba$latır...* Hedefe İlerliyoruz.... Hemen , Alet çantanızı açın ve fotorafta gördüğünüz aleti eLinizeee aLın.. Hmmsss İşte Bu... İlk önce kLavyenin üstünden motoru çalıştırmadan sadistçe gezdirin.... çok zevkli ;) sonra harekete geçin , fazla bastırmadan kLavyeyle biraz oynayın... birass çık bastırın canımm.. Şimdi TÜM GÜCÜNÜZLE :D Bu şekil istege göre değişe bilir :) sizin zevkinize kalmıs birşey :) Şimcikk iseeee; eLinize Bir disket aLın bakaLım... Ne kadar güçlüsünüz birazçık Sıkın bakaLım.. Sanırım , çok sinirlisiniz parçaladıkkk Disketi.... hahahayy Evettttt yeni aletler ve yeni strest atma yolları... Bunlarla ne mi yapacazzz izleyelim devamı nı... Ayyy cocuklar unutmayın herşey strest için.. ;) HALA Sinirlimisiniz? Ozaman dikkat.. Harddisk'e geçiyoruz çoook Zevkli :) İlk önce vidaLarını bi açaLımmmms... hımmsss içinde çok farklı şeyler varmış diyerek merakla kurcalamaya başlayın.. yawasshh yawashhh fazla acele etmeden... :) Cd-Rom'unuz nasıl okumuyor mu? hiç Affetmeyin için açın.... Aaaa.. Bi Dakka içinden CD mi çıktı..? Cdmizi bi kenara koyup devam edelim ozaman :) Anakart mı??? Öghkk İğrenç... Şimdi Biraz daha iyi sanki ? veee Son olarak Ayçaaa abLamızdan Buralarııııı yıkılıyor parçasını açıyoruzzzzzz , kenidinizi çok iyi hissediceksiniz... :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... [Bu mesaj Pakize tarafından 09 Eylül 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Pakize tarafından 09 Eylül 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ahahha *!ölür*[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 muahah. bi hayalim var, ilerde zengin olursam şu anki makinemi terapi olsun diye ya yüksek bi yerden aşağı atacağım ya da duvara vuracağım defalarca[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 güselmi$ =) ama ben kendi pc im eskisede bosulsada onları yapamam =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende aynı hayalin peşindeyim eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 off tokmakla monitöre tepeden geçirmek fantazimdir.. aslında televizyon daha güzel olur ama olsun konuyu saptırmıyım[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yok abi ben lehimle heryerini delik deşik etcem. Daha keyifli hem deldikten sonrada atabilirsin. Aslında attıktan sonrada delebilirsin ama canlıyken delmek daha keyifli tabe :p. :).....:hmm:....iyi bi psikolog bilen varmı?[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 fişini çekseniz kafi. dert kalmaz. hayat dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Klavye: İki elle yanlarından kavranır, hızla aşağı indirilir. Hızla aşağı inmekte olan klavyeye doğru sağ diz yükseltilir. Masanın üzerinde dururken dan dun girişmek de iyidir. Ama yere atıp üzerinde tepinmek gibisi yok. Hatta bir arkadaş Word açıp tepinerek şiir yazmaya çalışmıştı. :-P Mose: Kablosundan tutup bazı arkadaşların küçükken kedilere yaptığı gibi başınızın üzerinde çevrip çevirip fırlatılabilir. Arkadaşlarınızla mouse yarıştırarak eğlenebileceğiniz gibi, tek başınızaysanız hızla duvara çarptırarak da eğlenebilirsiniz. Ya da Kablosunu sağlam bir kutuya sokun, kutuyu da çimentoyla doldurun. Sonra yallah denize. Kablosuzsa havaya atıp shotgunla atış talimi yapabilirsiniz. Shotgun yoksa "daş yok mu daş!" diyerek öğrenci olaylarında ve her türlü olaylı yürüyüşlerde polislerin kafasına atabilirsiniz. Kasa: Tüm kartları sökün, çöpünü camdan atın. Kartlar: Matkapla delin, üzerine kolonya döküp yakın,. Hatta daha da iyisi deodorantla flame thrower yapın. Çok zevkli. Monitör: Çekiç derdim ama denemeyen yoktur :) O yüzden biz baltayla dalalım. Hard disk ve her türlü CD: Bildiniz, duvara doğru frizbi efekti yapıyoruz. Power suply: Yolunu bulabilirseniz patlatın. Ben yıllar önce voltajı yanlışlıkla düşürüp patlatmıştım, ses kartım da yanmıştı. Voltajı düşürünce niye patlıyor anlayamadım. Hayatın anlamıyla bir alakası olsa gerek. Not: Disket sıkmak süpermiş eheh :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 09 Eylül 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 disketi sıkınca patlıo oraya buraya gidiyor parçalar çok önemli o yüzden[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yazık bu makinalara...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: arcane, 09 Eylül 2004 02:57 tarihinde demiş ki: bi hayalim var, ilerde zengin olursam şu anki makinemi terapi olsun diye ya yüksek bi yerden aşağı atacağım ya da duvara vuracağım defalarca +1500 aynen[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bilgisayarima kiyamam ben :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 şu cd rom olayını yapabilrim cd okumamaması fıtık olunası bi durum :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben 24x cdromumu parça pinçik ettiydim. yenisini aldım sonra rahat ettim:) cd kırma olayı sadece cd yazarken sorun çıkarmış cdler üzerinde oldu. Bide yıllar önce bi arkadaşım Half Life yüklemeye çalışırken cd okumayınca cdyi o sinirle camdan aşağı savurmuştu (6.katta adam) daha sonra inip aldı ve denediğinde oyun çalışmıştı:) (bu kısmı yazmış olabilir, cd zaten yandan yemişti adam atınca iyice allaha yaklaştıydı eheueh)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kullanmayı bilmiyosanız geçirirsiniz cinnet tabi eheheh :-P[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahaha iyimis ya harbı ıyı stres atar oyun oynarken sınırım bozuluyor bazen[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Önce bilgisayarın içi açılır ve içine yüklü bir miktar sıkıştırılmış karabarut dolu bir kutu konur (koyarken kıvılcım atlamasın içine sakın) Karaburut yapmak da kolaydır potasyum nitrat ile karbon idi sanırım:) neyse anarchy cook book dan bakın onu siz yapın Sonra karabarut dolu kutunun üstüne bir delik açılır ve içine ucunda tungsten teli takılımış kablo uzatılır Kabloya tungsten teli takmak için önce bi ampül alıyoruz ve ampülün içindeki zımbırtılara zarar vermeden kırıyoruz oradaki yakınca parlıyan teli çıkarıyoruz Sonra bir elektrik kablosu alıyoruz ve 2 ucunu soyuyoruz ve 2 ucunada 1 çivi lehimliyoruz sonra 2 çivi birbirine temas etmiyecek şekilde aralarına yalıtkan bi cisim yapıştırıyoruz en az yarım cm boşluk olmalı çiviler arasında Sonra tungsten telini çivilerin ucuna doluyoruz yapabilirsek sabitliyoruz kaymasın Sonra barutun içine konulan bu fünyenin kablosunu istediğimiz kadar uzatıyoruz ve bir duvarın arkasına kaçıyoruz şarapnel mikmesin dimi bizi? Sonra eğiliyoruz BİZ BAKMIYORUZ Onun yerine kamerayı patlamayı çekicek şekilde ayarlıyoruz çünkü şarapnel yolluyacak bişi bu bilgisayarlar:P malum kızıyor ama 3cmlik pleksiglass camınız varsa bakın rahatca Sonra kablonun sizde olan ucunu şehir elektiriğine bi an takıp patlama sesi duyana kadar tutuyoruz ve GÜÜÜAÜAMMMMMM *pçtlk ptça* çekiyoruz... şahane oluyor[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 chem önünde eğiliyorum *!eğilir* cook booku bi arkadaşım gösterdiydi adresini unuttuydum biri atabilirmi?[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 takma isminin gerekliliklerini yine yerine getirmiş chem ne diyelim güzel bir yol ama bence en güzeli bütün parçaları yapıştırıcan birbirine klavyeyi kasayla monitör arasına koyucan işte yada başka bir yere yapıştırıcan bunları şu ağaç keseilen doom3 te manyak zombilerde bulunan elektrikli testereyi alıp bir güzel doğruyacan bilgisayarı ahh ne güzel olur değilmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 En güzeli bence bir sopa ile kasaya dalmak. Veya her elektronik parçaya direk 220 verip acı çekerek öldürmek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 benim taktigimde; adam kacırır gibi bilgisayarı ve monitoru falan arabaya tıkıstırıp sessiz bi bolgeye götürüp silahımı cekip 15 lik bi şarjör boşaltmak üzerine. ya da santiyemizde paletli iş makinasıyla üzerinden gecmek de olabilir.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yada şu arabaları parçalarlar hani filmlerde gösterilir oraya tüm cinnet geçirine patilerin kasa monitör printer scanner klavye farelerini koyup bir güzel pastırma yapmak toplu katliam hahahaha yaşasın kötülük :hrr:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Madem sadizm serbest. Ben gene elektrik vermekten yanayım. Ama tek seferde yanacak kadar değil. Yani Votaj ayarlı bir kaynaktan önce tam istegiği kadar elektirk verip daha sonra gittikçe azaltacak ve vıııın vııııın diye ineleyene kadar düşürüp bir süre orda ağlatırım. Daha sonra bu sefer gittikçe arttırıp ama yanmayana kadar ısınmasını ve terlemesini sağlarım. Bir sürede bu şekilde çalışsın. Ne kadar parçası varsa hepsi acı çeksin. En sonunuda da gözümün görebileceği bir yerde yüksek elektrikte hemen yanmayacak bir ayarada çlaışmaya bırakır, film izlemeye başlarım. Kavrulsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Eski cpu'lardan anahtarlık yapmak da hoş birşey :)[signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 09 Eylül 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar