aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 arasam seni bile bulurum kardes.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sari sahin geliyo, ustunu giyin.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aquila said: lan bu kizlar nerde ya? cesme basinda mi bekliyolar? nerdeler? NERDESINIZ LAN! dicem ama goruyorum zaten yolda sokakta titititiit. ya guzel kizlar var da bunlar bi sanatsal guzel. bilmiyorum belki de fotografcinin basarisidir. sokakta yok bunlardan. fuckin photographers.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi o kizlar sokakta geziyo, fotorafciyla alakasi yok, normalde de guzeller safds.
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o kızlardan biri sevgilim olsun falan istiyorsunuz ya nasıl yanınızda taşıcaksınız abi? herkes kıza bakıcak falan... katil olur cıkarsınız. aman abi çok güzel de olmasın çok çirkin de. yüreği temiz olsun yeter bana ^^
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 küheylan said: o blogdan hoşuma gitti, öldürürüm!!
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 escape said: o kızlardan biri sevgilim olsun falan istiyorsunuz ya nasıl yanınızda taşıcaksınız abi? herkes kıza bakıcak falan... katil olur cıkarsınız. aman abi çok güzel de olmasın çok çirkin de. yüreği temiz olsun yeter bana ^^ evli ve iki çocuk babası
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fede said: escape said: o kızlardan biri sevgilim olsun falan istiyorsunuz ya nasıl yanınızda taşıcaksınız abi? herkes kıza bakıcak falan... katil olur cıkarsınız. aman abi çok güzel de olmasın çok çirkin de. yüreği temiz olsun yeter bana ^^ evli ve iki çocuk babası kötü mü 15 20 sene sonra gg olacak bi güzelliği napıyım dürüst olsun sadık olsun terbiyeli düzgün biri olsun.. bi de mutfakta çok iyi olacak. yatakta ben iyi olurum sorun değil o.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yav said: çok güzel değil mi ama Hayır.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hemen niye nikah masasina oturduk?
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 escape said: yatakta ben iyi olurum sorun değil o. karşındaki put gibi durursa ne yapcan istediğin kadar iyi ol ya
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 escape said: o kızlardan biri sevgilim olsun falan istiyorsunuz ya nasıl yanınızda taşıcaksınız abi? herkes kıza bakıcak falan... katil olur cıkarsınız. aman abi çok güzel de olmasın çok çirkin de. yüreği temiz olsun yeter bana ^^ offf abi benim olsun da isteyen baksin ya. bakilir yani boyle kizlara zaten, bakmiyorsa gay'dir. bu kizla butun gun gezdikten sonra aksam eve gelirim, pencereden disariyi izlerken "and not a single fuck was given today" diye geciririm icimden.
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 napıcaz ömür boyu flörtmü edicez
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.flickr.com/photos/joits/with/5534380998/ al hepsi
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Deacon said: escape said: o kızlardan biri sevgilim olsun falan istiyorsunuz ya nasıl yanınızda taşıcaksınız abi? herkes kıza bakıcak falan... katil olur cıkarsınız. aman abi çok güzel de olmasın çok çirkin de. yüreği temiz olsun yeter bana ^^ offf abi benim olsun da isteyen baksin ya. bakilir yani boyle kizlara zaten, bakmiyorsa gay'dir. bu kizla butun gun gezdikten sonra aksam eve gelirim, pencereden disariyi izlerken "and not a single fuck was given today" diye geciririm icimden. escape haklı beyler,tr de zor
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "nutella yerim" said: şukuya bogdum beni mi???????????::o
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Flassh said: tumble da gördüm Şu kızların fotoğrafçılıkla uğraşmayanı yok mu ya bu arada güzel paylaşım kardeş, şuku havuzuna ittirdim seni
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Killer said: "nutella yerim" said: şukuya bogdum beni mi???????????::o genel olarak
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yalnz said: Flassh said: tumble da gördüm Şu kızların fotoğrafçılıkla uğraşmayanı yok mu ya bu arada güzel paylaşım kardeş, şuku havuzuna ittirdim seni Abi elini kolunu sallaya sallaya emeksiz sanatçı takılıp prim yapmanın adresi fotograf. Tıklayıp kendi kurmadıgın setting'te bir yaratı göreni de apayrı hor görüyorum. Öyle böyle değil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yalnz said: Flassh said: tumble da gördüm Şu kızların fotoğrafçılıkla uğraşmayanı yok mu ya bu arada güzel paylaşım kardeş, şuku havuzuna ittirdim seni TUMBLR diyoruz biz o kızlara gfaads
Öne çıkan mesajlar