Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Mathematics

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:)

Hemen merak edip kurdum, bayağı yararlı bir şeye benziyor. Bazı hesapları matlab'de , excel'de yazmak için mal gibi uraşıyordum. Çok makbule geçti, terazine tıklıyor, patide bansız yıllar diliyorum.

Not : Birde burdan Microsoft'a seslenmek istiyorum. "Ne oluyoreeee size aloooo", yıllardır internet explorer dedik dalga geçtik, mavi ekran dedik yerden yere vurduk, "oh yeah" linux forever tshirtleriyle gezdik, önce Windows 7 yaptınız sonra Office 2010 geldi, ardından MSE çıkarttınız, bugünlerde Explorer 9 var, şimdi bunu gördüm. Lan olm bi sorun var ştt kendinize gelin çabuk, toparlanın, silkinin bi, Bill Gates sana diyorum !
Mesaj tarihi:
Abi normal x^2 gibi yazıyorsun mesela, hemen bildiğimiz üslü yazılıma çeviriyor

http://dl.dropbox.com/u/18366514/dasaaa.JPG

mesela orada dy/dx yazdım, sonra + işaretine bastığım anda direk orda yazan şekle çevirip devam ediyor.
Mesaj tarihi:
abi o zaman şu kaldı sadece

arama motoruna formül desteği

bing arasa acaip deli olur
http://forum.paticik.com/read.php?5,4020693,4021108#msg-4021108

MS BENİ İŞE AL! ACAİP FİKİRLERİM VAR OLM!
Mesaj tarihi:
Abi formül arma motoru fikri için mail at? sdfg

Cidden belki entegre edebilirler böyle bişeyi geliştirip. Hoş da olur. Güzel de fikir.

Onun dışında, abi yine de yeterince iyi yapmışlar. Genelde microsoft student newsletter maillerini okumadan silerdim, bu sefer okuyasım tuttu. İmba ya.
Mesaj tarihi:
Şu anda yarına yetiştirmem gereken projem var, gözlerim yaşardı şu programı görünce ödevi unuttum.

Birisi bana matrix şeklinde yazmadan X^3+5x^2-10x=0 gibi üst dereceli denklemleri bununla çözebilceğimi söylesin? Olur mu ki?

Birde manyak gibi ink modunda mousela denklem yazıp çözüyorum. Durduk yere mutlu oldum.
Mesaj tarihi:
Çözüyordu ya,

yaz denklemi enter'a bas, veriyordu kökleri.

Hatta how i solved it? gibi bişey çıkacak oradan da çözüm metodunu görüyosun.
  • Yeni Oluştur...