Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya bu kadın nedir tam olarak? Joker'in sevgilisi, Batman'in sürekli yendiği alternatif bir karakter olarak tanımıştım. Türkiye'deki Batman ŞŞŞt bölüm 2 kitapçığı yüzünden gidip internette Harley Quinn çizgi romanları buldum okudum. Ama bişi anlamadım ben o bölümlerden.. Kolpa bir karakter midir? Örümcek adam çevikliğinde, collossus gücünde birşey midir bu? Batman bence DC'nin yarattığı tek düzgün karakter, diğerleri hep kolpa. Hatta Batman, Marvel dünyasını ne kadar çok sevsem de, ordaki karakterlerden bile etkileyici bir adam. Yahu bu Harley Quinn nedir ya, "ben kaçarım, ben zıplarım, kimse beni durduramaz, zaten arkamda da Poison Ivy var, hem şekerim, hem çok kötüyüm..." tüm olayı bu ya. Bi yandan seksi, bir yandan da çok itici çiziyorlar, gaydırı guppak bişi. Harley Quinn Akıl Hastanesinden kaçar, Herkesi döver öldürür, Batman gelirse Harley'i dövüp akıl hastanesine geri tıkar. Tek olayı bu mudur bu Harley'in?
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Üniversitede atletizmdeki basarisi yüzünden burslu okuyor. En büyük hayali çok basarili bi psikolog olmak. Disiligini kullanarak üniversitedeki profesorünü kandirarak en yüksek notlarla mezun oluyor. Daha sonra jokerin bulundugu akil hastanesinde çalismaya basliyor. Jokere asik oluyor ve onu hastaneden kaçiriyor.Kendisi jokerin hayatinin aski olduguna inaniyor ve jokerinde onun hakkinda böyle düsündügüne inaniyor. Süper güçlere sahip degil sadece atletik. Amaci suc lordu olmak degil, sadist hiç degil. Yaptigi herseyi jokeri etkilemek için yapiyor.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 süper güçleri var evet.. poison ivy'nin bir iksiri sayesinde
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 lol tam demiştim kendi kendime "hah nihayet ikinci bir ortak beğendiğimiz çıkacak bone'la çizgi hedelerle" derken tam tersi çıktı karşıma.. :-p süper karakterdir, en iyi kötü sidekickler listesinin zirvelerinde gezer, hatta birinci sırada dahi olabilir. en azından amerikan çizgi-romanlarında durum böyle. "kötü olmak için kötüyüm" ya da "patron dağ gibi para veriyor ondan kötüyüm" veyahut "gerizekalı embesilim ondan patronun yanındayım ya da beni patron yarattı" klişe motivasyonlarının dışına çıkmış aklıma gelen tek kötü sidekick. (amerigganlar arasında) hatta batman'in en iyi kötü adamları arasında da tutarım kendisini sidekicklik bir yana.. "hem seksi hem itici" filan diyorsun da biraz salladın yine bone, batman'in gotik çizimlerini bilen bilir zaten. kolpa kolpa diyorsun, kolpa dediğin karakter mystique, sabretooth gibileridir, biri geçmişinin intikamı biri kalaslığından kötü tarafta, vs vs.. (x-men komple esasen ama madem kötü sidekick dedik :) )[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ne biliyim çok uçuk geliyor bana kimse bişi yapamıyor buna, örümcek adam gibi bi orda bi burda bi de üstüne koca balyozu kaldırabiliyor hiç bişi olmamış gibi. çok tuhaf bi karakter, sevemedim o yüzden
Öne çıkan mesajlar