SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Oce4n said: denpa onna'nın op'unu beğendim ben nedense... izliyorum hep. komedi bi parça abi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 lan steins gatede adam serni hackliyor hadhuahudahsduahdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 denwa renji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 iyimiş ya karakter etkileşimleri steins gatein herkes ayrı bir manyak zaten iki sosyopat çok iyi uymuş birbirine ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ohş KURİSSU öldürdü beni hdd tozlu köşelerinden idolmaster albümlerini çıkardım chihaya şarkıları dinliyorum http://i55.tinypic.com/35a811u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 daha sezon başlamadan demiştim ben güzel olacak diye sakalımız yokki neyse orjinal op daha hoşuma gidiyor da şimdiki anime için daha uygun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ano hi mita hoşmuş baya. İzlettiriyor sıkmadan. Denpa onna da coştu gidiyor. Bu ikisinden başka çok sağlam diyebileceğiniz bahar sezonunda çıkmış anime var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ano hi mita hana no name wa mada shiranai ("Ano Hana" kısaltılmışıymış) sevdiysen Hanasaku Iroha'yı da sevebilirsin. Ben bu dönemden o ikisiyle Steins;Gate'i takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Deadman'i sevdim ben en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Borastus said: orjinal op daha hoşuma gidiyor da şimdiki anime için daha uygun sanırım HAKİN TU DI GEYT güzel ya media serverın seeking olayı olmayınca mecburen 7 kere dinleyince hastası oldum http://www.youtube.com/watch?v=DT4T8vw2Vic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hacking to the gate çok iyi şarkı işte evde paso dinliyorum lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hacking the gate te iyi ya. tavsiye olarak tiger and bunny diyeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 anohana izlerken tam iyi çok dram yoktu bu bölüm diyorum kapanış çalmaya başlıyor kimi to natsu no owari shourai no yume ooki na kibou wasurenai THE TEARS THEY WONT STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi yondemasu yo azazel san inanılmaz iyi ya, felaket psikopat kafalar ya. haha balık olan kıza hastayım o olduğu bölümler çok iyi oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Tutturuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hanasaku iroha şahane slice of lifemış günahını almışız slut the animation diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Denpa Onna'da çok güzelmiş. Efsane olur bu sezon bence, içine girdikçe giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Kaede said: hanasaku iroha şahane slice of lifemış günahını almışız kyoani'nin slut the animation diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kyoani diyince ben de nichijou'dan bahsediyo sanmıştım hanasaku izlenmez mi ya nakoo <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 PA nın yarısı iroha karakterinin çizimiyle uğraşıyor herhalde, ne kadar abanmışlar çizimine. yalnız nichijou da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mortis said: abi yondemasu yo azazel san inanılmaz iyi ya, felaket psikopat kafalar ya. haha balık olan kıza hastayım o olduğu bölümler çok iyi oluo. off bu bölüm de inanılamzdı resmen favorim bu ya hahahah kimse izlemio mu abi şu animeyi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sen söyledikçe izleyeyim diyorum da daha kısmet olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şişko stalker bölümleri baya iyiydi ya bi de bu kadar kısa olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 evet 11 dakka ya :/ udine harika ya, onun böle gelip "beni sevdiğini söyle" tripleri , ve sonra çirkefe yatışı falan haha. bi de son bölümdeki o sınıfın hali herkesin irenç olması falna, tahtaya böle böcek gibi atlayan kız.. inanılmaz kafalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi konusunu fln açın yaw :/ arakawa under the bridge kafasında bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar