Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 öyle tenis penis şeyler izlemem ben zaten penis dedim diye uzaklaştırdılar töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 lan sende bişey soruyon söylüyoz beğenmiyorsun... Git derslerine çalış gavat... Gelince izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Kaede said: yokmu şöyle onii-chan no koto benzeri beyinsiz slice of life komedi ecchi malmortis bey Oretachi ni tsubasa wa nai soft tenni hen zemi (bu biraz weird shit isminden de anlaşalacağı gibi) denpa onna to seishun otoko bunları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Tiger and Bunny çok iyi gidiyor yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ao no exorcist de güzel bir battle animesi olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi yondemasu yo, azazel san mükemmmeeel 3. bölümde yarıldım paso, baya sadist ve komik, izleyin kesin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 deadman wonderland iyi gidecek gibi. 2. bölüm biraz kötüydü ama 2. bölümle gelen opening gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sket dance çok iyidi bu bölüm, izleyin lan eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 maria holic ahah resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Güzel bir komedi var mı bu sezondan? Maria+holic hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yondemasu yo azazel san da baya eğleniyorum sketdance da güzel gayet softtenni de baya geyik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 a channeldaki yuuko'nun fanı oldum o kansai lehçeni yerim http://images4.fanpop.com/image/photos/20600000/Yuuko-a-channel-20683343-500-651.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yondemasu yo, azazel san cidden iyiymiş gore sahnelerini falan güzel yapmışlar baya. a channel in ilk bölümü vasattı devam etmem demiştim de sonrası güzelse izleyeim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya aslında çok bi olayı yok, izliyorum ben de hani çok komik veya çok ilginç bir konusu var diemicem, tam bir slice of life. random konular takılıolar işte o 4 kız, ama dier bölümler ilk bölümden daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ao no exorcist 3. bölümde sağ gösterip sol vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 soft tennis çok dandikmiş bi sonrakine geçelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bi özet geçin hangileri kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ano hi mita, hanasaku iroha ve denpa onna benim beğendiklerim başka kaliteli bir şeyler yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yondemasu yo azazel san, sket dance falan da ii ya ao no exorcist ve deadman wonderland de ii , bence gayet eğlenceli bu sezon geçen sezondan daha ii gibi gelio, daha çok şeyi severek takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Tengen toppa gurren legann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 denpa onna = DAT UCHUUJIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ano hi mita............................ manly tears were shed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ano hana kapanışın orjinal hali grubun veda konseri http://www.youtube.com/watch?v=n2tWtTA4vjM&feature=related ayrıca yui makino varmış lan ano hana da niye söylemediniz fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tunca said: ano hi mita............................ manly tears were shed izlemeye tırsıyorum abi animeyi. Böyle ev boşken izleyecem kimse görmesin ağladığımı asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 olm bu ne ilk bölümün sonunda secret base çalmaya başlayınca sulandı benim gözler napmış bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar