Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 lan garip bişi oldu normalde gavurca ff4 kullanıyordum, sildim türkçeye geçtim fakat sanki ff yavaşladı yoksa patide mi bi yavaşlık var yoksa kafayı mı yiyorum :O
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Loxias said: chrome da gereksiz bi ton ayar var. sıkıyor beni bir süre sonra. sağ tıklayınca "bağlantıyı yeni sekmede aç" clicki ilk sırada olmayan browserları denemiyorum bileabi mouse tekerleğine basınca açılıyo o zaten yeni sekmede yav ...
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Opera kullanmamamın 2 sebebi var. 1. Bookmarklara orta tık yapınca direkt yeni sekmede açmaması hatta tepkisiz kalması. 2. Youtube gibi Flash player kullanılan video sitelerinde videoda herhangi bir işlem yapabilmek için vedeoya 2 kez tiklama arama çubuğunu insan gibi oynatamama vesaire. Ha Bi de realplayer downloader çalışmıyor operada o da gicik baya sfaag
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Operada flash sorunlu Embed kodundan kaynaklanan bir tırıvırısı var sanırım
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Chrome kullanmama sebeplerim. 1. Arada bir kafasına göre. Aaaa mmmm Flash player öldü çalışmıyor diyip ölü sürat çıkması tekrar başlatmanın da olayi çözememesi 2. Fullscreen video izlerken pcnin hönkırdef diye çökmesi. Son bilgisayarımın bu sekilde can vermesi ve chrome kullanmamaya and icmem!!! Fffffffuuuu
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 flash'ın çökmesi benide gıcık etmeye başladı, yakındır dalacam ağız göz
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Flash bulamazsanız HTML5 ile izleyin http://www.youtube.com/html5
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 html5 daha çok kasıyor yahu flashtan bende denemiştim bi ara
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ie kullanmama sebeplerim: 1. İçimdeki gizli hipster kitty 2. Hiç kullanmamış olmama rağmen arada bir yanlışlıkla açınca zilyar tane toolbar yüklediğini gormem ve "tiskinmem" 3. Pop-up mania 4. Billgates kaka 5. Windows kullaniyosam çok oyun oynadigimdandir yoksa onu da kullanmam aga triplerim 6. Bana internetnewb oldugum dönemleri anımsatmasi @yanyanatabacmayindiyenadam: Ne alaka ya. Tab o is için yok mü zaten? Eskiden zilyar pencere açmaktan çekinip farklı sitelerde gezemezdik. Tab çıktı rahat rahat gezicez. Parasıyla degil mi?
tunca Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ie9 çok tatlı olmuş bence, biraz kullaniyim bakim chromedan geçiş yapabilirim
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 extension olmadan benim için yalan default halleriyle browserlar. opera da dahil buna. sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyen arkadaşa da buruk bir gülümseme yolluyorum. flash çökme çok çok çok nadir oluyor bende. hemen hemen her oluşunda da arkada neti sömüren başka birşeyler oluyor muhtemelen.
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ff4 bildiğin office 2010 olmuş, sol üstteki firefox tuşu hele of. ne malca.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Safari kullanmama sebebim: 1. iphoneda var. Düz browser iste. Apple fanboylugun lüzumu yog Ff problem: Uzun zamandır varolan kasma olayi. Gerci yeni pcde kasmıyor ama bu sefer de kapatınca altta çalısmaya devam ediyor ctrl alt del yapmak gerekiyor bayıyor adamı. Ama yıllardır biriken addonlariyla falan ff hepsini döver. Son hareketler biraz opera ozentiligi olmuş ama opera da duzeltsin arkadasım su Flash buglarini
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 said: 1. Bookmarklara orta tık yapınca direkt yeni sekmede açmaması hatta tepkisiz kalması. 2. Youtube gibi Flash player kullanılan video sitelerinde videoda herhangi bir işlem yapabilmek için vedeoya 2 kez tiklama arama çubuğunu insan gibi oynatamama vesaire. abi siz bilgisayar kullanmayı mı bilmiyorsunuz çözemedim şimdi.. orta tık yapınca yeni tab'de açar flash vid. barı doğrudan tutup çekebilirsiniz. isterseniz 2kere hatta 3-5kere de tıklayabilirsiniz tabii.. Hello IT.. Have you tried turning it off and on again? uh, OK well the button on the side, is it glowing? Ya you need to turn it on. uh, the button turns it on. ya, you, ya, you do know how a button works don't you? No, not on clothes. jahreinmiş yaw.. neyse. said: sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyen arkadaşa da buruk bir gülümseme yolluyorum. ehah buna güldüm ama
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Yoo hatta ev arkadasımda yüklü bookmarklar var ya adres çubuğu altında onlara orta tık yapınca direkt yeni tabda acmıyor çok itici. Flashda kastettiğim şeyi de anlamamissin zaten. Embded pencereye girmek için bi tık atman gerekiyor önce sonra cubuktaki topu tek tıkla çekemiyosun istediğin yere. Bazen tutup oynatamiyorsun. Videoyu tam yüklemeden yaptirtmiyor boyle seyleri iste. Sıkıntı yaratıyor. Sanki ordaki embded video sayfaya entegre degilmiscesine
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 orta tık çok gıcık bi mouse hareketi ya. sevemedim gitti.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Cystein said: Yoo hatta ev arkadasımda yüklü bookmarklar var ya adres çubuğu altında onlara orta tık yapınca direkt yeni tabda acmıyor çok itici. Flashda kastettiğim şeyi de anlamamissin zaten. Embded pencereye girmek için bi tık atman gerekiyor önce sonra cubuktaki topu tek tıkla çekemiyosun istediğin yere. Bazen tutup oynatamiyorsun. Videoyu tam yüklemeden yaptirtmiyor boyle seyleri iste. Sıkıntı yaratıyor. Sanki ordaki embded video sayfaya entegre degilmiscesine Şu anda denedim, bookmark'tan orta tıkla giriyor, o flash problem sorunuda evet oluyor opera'da ama 11'e geçtikten sonra eskisi kadar kalmadı. Edit : Dediğin doğruymuş normalde opera sekmesinden tıklayıp bookmarktan açamıyorsun, ama aşağıda dediğim gibi ben panel kullanmaya alıştım herşey için ordan deneyince oluyor, sende dene isteren, paneli sola at. Bunu sana söylemiyorum ama arkadaşlar gözünüzü seveyim şu browserların options sekmesine bakmadan browserlara sövmeyin, geçende birisi firefox "home button" unu sağ tarafa almış diye sövüyordu ki, firefox bu konuda en kapsamlı ve etkili "customize" seçeneklerine sahip browser. İster al yukarı, ister aşağı at buttonları ne yaparsan yap. Zor bir şey değil yani, options'ta geçirceğiniz 5-6dk sizin bütün browser alışkanlıklarınızı değiştirmenize yol açıyor, çok rahat ediyorsunuz. Mesala opera'da panel sekmesi var, bookmarkların, history'nin, mail client'inin, irc client'inin, downloads'ın ( evet bunların hepsi operada default :) )bulunduğu onu sola attım gizli şekilde tıklayınca açılıyor, işlerim o kadar kolaylaştı ki. Gözünüzü seveyim, şu options'a tıklayın bir bakın inceleyin sonra sövün.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 En iyi tasarım ödülü verecek olsam IE'ye, en iyi özellikler ödülünü verecek olsam Opera'ya, en iyi hız ve destek ödülü verecek olsam Chrome'a veririm. Ama tüm dallarda ikinciliği Firefox aldığı için Firefox kullanma kararı aldım. Hiçbir şeyde en iyi değil meret ama hepsinde iyi.
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Aluriel said: orta tık çok gıcık bi mouse hareketi ya. sevemedim gitti. bu olmasa internete girmek çok sıkıcı olabilirdi benim için
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ayrıca orta tıkla sekmeye bastığımızda sekmeyi kapattığımızı da bilmeyenler vardır şimdi söyleyelim bare(:D
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben de orta tık değil işte o işler. kıl oluyorum değiştirdim o yüzden asdfs. oyunlarda falan da aynı şekilde default o tuşta gelen hareketleri değiştiriyorum direk.
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yav said: Aluriel said: orta tık çok gıcık bi mouse hareketi ya. sevemedim gitti. bu olmasa internete girmek çok sıkıcı olabilirdi benim için ahah aynen valla, orta tusa sarilip yatiyom ben o derece :)
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yav said: Loxias said: chrome da gereksiz bi ton ayar var. sıkıyor beni bir süre sonra. sağ tıklayınca "bağlantıyı yeni sekmede aç" clicki ilk sırada olmayan browserları denemiyorum bileabi mouse tekerleğine basınca açılıyo o zaten yeni sekmede yav ... ctrl + click de isinizi gorur bu arada
Öne çıkan mesajlar