pnoise Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 şu ana kadar aldığım oyunlar scott pilgrim, dead nation ve castle crushers. bu kafalarda tavsiye edebileceğiniz oyun var mı? mesela aklım costume questde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mayıs'ta Beyond Good & Evil HD geliyor, onu kesin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 battlefield 1943 bide ismini unuttum şimdi hani motorlu atlamalı zıplamalı oyun vardı onu aldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 lara croft aldım. üstten görünümlü olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 güzel psn oyunu var mıdır. herhangi bir şey olabilir. ilk ps'de (psx) ridge racer, wipeout, twisted metal, crash bandicoot felan oynardık, güzel oyunlardı. öyle oyunlar olsa psn'den alırdım. gördüğüm wipeout hd var. merak ettiğim, bu oyunu alsam eskisi gibi keyif verir mi, yoksa ekranda ıvır zıvırdan midem bulanır mı... scott pilgrim demosu indirdim, seversem onu alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar