Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows için CheckGmail benzeri Gmail system tray programı

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Linux'taki CheckGmail programının Windows için bir alternatifi yok mudur? Mail geldiği zaman çıkan popup'tan mail'i doğrudan silebilmek, spam'e atabilmek ya da okunmuş olarak gösterebilmek istiyorum. CheckGmail ile yeni mail gelince şöyle bir pencere çıkıyor. Çok rahat:

Windows'ta Google talk kullanıyorum. Mail geldiği zaman haber veriyor ama mail'i açmak dışında bir seçenek yok. Mail'i silmek için falan inbox'u açmak zorunda kalıyorum.

CheckGmail'in sunduğu özelliği Windows'ta sunan bi program lazım. Var mı bilen?

Sosyal ağlarda paylaş

Gelen mail'i açmayı Gtalk da yapıyor zaten. O açılan popup üstünden doğrudan silmek, spam'e atmak gibi diğer özellikler lazım. Thunderbird penceresini açmak ile browser'da inbox açıp silme arasında çok da bi fark yok bence.

Şu digsby'ye bi bakayım.

Edik: Digsby tam istediğim gibi bişeymiş. Messenger'ı da iyi gibi. Emesene + Gtalk yerine sadece bunu kullanırım. Ohh çok iyi de oldu çok da iyi güzel oldu, tamam mı?

Edik2: öneriler için teşkürler herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

trillian kullanıyorum ben de, messenger ve emesene'nin eşzamanlı saçmalamalarından sonra geçtim.

istediğin şeyleri o da yapıyor. bağladığım mail adreslerine email geldiğinde popup çıkıyor altta, delete, mark as spam, mark as read vs. seçenekler var. üstüne tıklayınca browserda açıyor hemen .

ayrıca icq, twitter , yahoo messenger vs. de destekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...