Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Linux'taki CheckGmail programının Windows için bir alternatifi yok mudur? Mail geldiği zaman çıkan popup'tan mail'i doğrudan silebilmek, spam'e atabilmek ya da okunmuş olarak gösterebilmek istiyorum. CheckGmail ile yeni mail gelince şöyle bir pencere çıkıyor. Çok rahat: Windows'ta Google talk kullanıyorum. Mail geldiği zaman haber veriyor ama mail'i açmak dışında bir seçenek yok. Mail'i silmek için falan inbox'u açmak zorunda kalıyorum. CheckGmail'in sunduğu özelliği Windows'ta sunan bi program lazım. Var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 thunderbird var mail geldimi yanda cikiyor tiklayinca direk aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Evet thunderbird var ama eklenti yardimiyla systemtray olarak calisiyor. Ama senin o resimdeki gibi cikan popup uzerinden silme sansin olmuyor. Popup'a basinca direk thunderbird uzerinden mudahale edebiliyorsun hatta gmailde klasorlerin varsa onlarida kontrol edebiliyorsun. [2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 digsby'de istediğin var google talk da destekliyor ayrıca rainmeterlarda da var ama silme vs olan görmemişim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 eklendi yardimiyla degil ya direk system trayda gozkuyor thunderbird mail geldiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 MinimizeToTray Plus diyor thunderbird için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 himm chrome a da geldi gmail gtalk uyari sistemi ama browser acik olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 valla gtalk'ın kendi programına aşırı bir bağlılık yoksa en güzeli digsby diyebilirim ben. hotmail vs hepsini bir arada idare edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Gelen mail'i açmayı Gtalk da yapıyor zaten. O açılan popup üstünden doğrudan silmek, spam'e atmak gibi diğer özellikler lazım. Thunderbird penceresini açmak ile browser'da inbox açıp silme arasında çok da bi fark yok bence. Şu digsby'ye bi bakayım. Edik: Digsby tam istediğim gibi bişeymiş. Messenger'ı da iyi gibi. Emesene + Gtalk yerine sadece bunu kullanırım. Ohh çok iyi de oldu çok da iyi güzel oldu, tamam mı? Edik2: öneriler için teşkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Evet Digsby icin bende teskur ettim oncedende biliyordum ama aio oldugundan emin degildim yalniz cok guzel uygulamaymis face duvari fln tek tusla elinin altinda shar image fln guzel guzel thnx a lot... [1] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi thunderbird'i acmak inbox acmak gibi degil ya, cok daha rahat thunderbird, paso mail al ver yapiyorsan hos program bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 digsbi iyiymiş yav. oyunların içinde de o popup açılıyorsa harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Digsby ayri topic hakediyor kanimca kurcalayinca baya ozelligi varmis... Adslerde kapanabiliyor tek tus ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 trillian kullanıyorum ben de, messenger ve emesene'nin eşzamanlı saçmalamalarından sonra geçtim. istediğin şeyleri o da yapıyor. bağladığım mail adreslerine email geldiğinde popup çıkıyor altta, delete, mark as spam, mark as read vs. seçenekler var. üstüne tıklayınca browserda açıyor hemen . ayrıca icq, twitter , yahoo messenger vs. de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Para isteyen urunlerden haz etmiyorum onlar daha az calisiyor gibime geliyor opensource olunca daha cok ozen gosteriliyor fark yaratmak icin. Bide trillian tuhaf bazen acaip kasiyor kendini fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 DareJedi said: Digsby ayri topic hakediyor kanimca kurcalayinca baya ozelligi varmis... Adslerde kapanabiliyor tek tus ile. reklamları nası kapatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ayarlarda solda 3.satır mı neydi? lol hatırlamıyorum. ama ayarlardan tıklıyorsun kapanıyore. severek kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 buldum eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abi bu digsby aspell.exe diye bir program çalıştırıyormuş, o yüzden bilgisayarım inanılmaz yavasladı. araştırdım sorun oymuş. lan ne güzeldi be hof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 scott'un gmail alert programini denediniz mi? trolluyom sandiniz dimi itiraf edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 LOL kimse duymamış mı bunu? http://i55.tinypic.com/334qiw1.png Dev Hizmet http://www.speedyshare.com/files/27574348/GmailInstaller.exe Çok küçük bir program. Ama işlevi büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 o popupta maile bisey yapabiliyo musun? delete, spam, move hede hodo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yeni versiyonunda yapabiliyorsun sanırım ama ben bu eski versiyonu daha çok seviyorum. Sağ alt köşede bilgi amaçlı gösterim yapıyor ve hiç kaynak vs tüketmiyor diğerleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Yeni versiyonunda da yok öyle şeyler bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Digsby ilk acilista kasiyor evet ama sonra ben bir sorunla karsilasmadim gerci pc hardware olarak cokta dusuk degil QuadCore & 4gb ram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar