Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows için CheckGmail benzeri Gmail system tray programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Linux'taki CheckGmail programının Windows için bir alternatifi yok mudur? Mail geldiği zaman çıkan popup'tan mail'i doğrudan silebilmek, spam'e atabilmek ya da okunmuş olarak gösterebilmek istiyorum. CheckGmail ile yeni mail gelince şöyle bir pencere çıkıyor. Çok rahat:

Windows'ta Google talk kullanıyorum. Mail geldiği zaman haber veriyor ama mail'i açmak dışında bir seçenek yok. Mail'i silmek için falan inbox'u açmak zorunda kalıyorum.

CheckGmail'in sunduğu özelliği Windows'ta sunan bi program lazım. Var mı bilen?

Mesaj tarihi:
Evet thunderbird var ama eklenti yardimiyla systemtray olarak calisiyor. Ama senin o resimdeki gibi cikan popup uzerinden silme sansin olmuyor. Popup'a basinca direk thunderbird uzerinden mudahale edebiliyorsun hatta gmailde klasorlerin varsa onlarida kontrol edebiliyorsun. [2]
Mesaj tarihi:
Gelen mail'i açmayı Gtalk da yapıyor zaten. O açılan popup üstünden doğrudan silmek, spam'e atmak gibi diğer özellikler lazım. Thunderbird penceresini açmak ile browser'da inbox açıp silme arasında çok da bi fark yok bence.

Şu digsby'ye bi bakayım.

Edik: Digsby tam istediğim gibi bişeymiş. Messenger'ı da iyi gibi. Emesene + Gtalk yerine sadece bunu kullanırım. Ohh çok iyi de oldu çok da iyi güzel oldu, tamam mı?

Edik2: öneriler için teşkürler herkese.
Mesaj tarihi:
Evet Digsby icin bende teskur ettim oncedende biliyordum ama aio oldugundan emin degildim yalniz cok guzel uygulamaymis face duvari fln tek tusla elinin altinda shar image fln guzel guzel thnx a lot... [1]
Mesaj tarihi:
trillian kullanıyorum ben de, messenger ve emesene'nin eşzamanlı saçmalamalarından sonra geçtim.

istediğin şeyleri o da yapıyor. bağladığım mail adreslerine email geldiğinde popup çıkıyor altta, delete, mark as spam, mark as read vs. seçenekler var. üstüne tıklayınca browserda açıyor hemen .

ayrıca icq, twitter , yahoo messenger vs. de destekliyor.
Mesaj tarihi:
Para isteyen urunlerden haz etmiyorum onlar daha az calisiyor gibime geliyor opensource olunca daha cok ozen gosteriliyor fark yaratmak icin. Bide trillian tuhaf bazen acaip kasiyor kendini fln.
Mesaj tarihi:
LOL kimse duymamış mı bunu?

http://i55.tinypic.com/334qiw1.png

Dev Hizmet

http://www.speedyshare.com/files/27574348/GmailInstaller.exe
Çok küçük bir program. Ama işlevi büyük :D

Mesaj tarihi:
yeni versiyonunda yapabiliyorsun sanırım ama ben bu eski versiyonu daha çok seviyorum. Sağ alt köşede bilgi amaçlı gösterim yapıyor ve hiç kaynak vs tüketmiyor diğerleri gibi.
  • Yeni Oluştur...