Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bende FF var ama chorme kullanıyorum. chormu açınca zort diye açılıyo, zart zurt sayfalarda geziom. FF açınca 40 sn de açılıyo (4GB DDR3 var anasınısatim) ve tablar da kasıyo. bi 10 kadar addon var okadar. neden bu kasma anlamadım? o yüzden FF kullanmıorum. artı sayfalar chormla daha hızlı açılıyo. bir de adres bara adresin bi kısmını yazıp entera basmam yeterli. FF de adresin bi kısmını yazıp sonra aşağı tuşuna basıp sonra entera basmak zorunda kalıyorum. o fazladan bi tuşa basmak direk zaten FF den uzaktutan yegane şey beni. çok yorucu FF kuyllanmak -.- ben bi tuşla sayfalara girmek istiyorum 2 tuşlan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Benim okudugum karşılaştırmalarda chrome baya önce ardından FF ve IE yanyana geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Opera'nın adı o testlerin hiçbirinde geçmiyor, kimse ciddiye almıyor zaten zavallı Opera'yı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Dragonmax said: bende FF var ama chorme kullanıyorum. chormu açınca zort diye açılıyo, zart zurt sayfalarda geziom. FF açınca 40 sn de açılıyo (4GB DDR3 var anasınısatim) ve tablar da kasıyo. bi 10 kadar addon var okadar. neden bu kasma anlamadım? o yüzden FF kullanmıorum. artı sayfalar chormla daha hızlı açılıyo. bir de adres bara adresin bi kısmını yazıp entera basmam yeterli. FF de adresin bi kısmını yazıp sonra aşağı tuşuna basıp sonra entera basmak zorunda kalıyorum. o fazladan bi tuşa basmak direk zaten FF den uzaktutan yegane şey beni. çok yorucu FF kuyllanmak -.- ben bi tuşla sayfalara girmek istiyorum 2 tuşlan değil. tablarda takılma bana özgü değilmiş demek ki. tabları daha ii kullanmak için bi ayar yapmanız gerekiyo ama ne kadar işe yarıyor tam bilmiyorum. firefox un mantığında kullanmadığın tab bi kenara atılıyo ramde. sonra o taba tekrar gecince bi kasılma oluyomuş diyolar. yapılması gereken ayarda about:config den browser.sessionstore.max_concurrent_tabs değerini 0 yapıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ben son 1 yıla kadar firefox ve chromeu beraber kullanıyordum. İlk etapta chrome da eklenti olmadığından firebug vs işlerini firefoxda yapıyordum. Artık chromeada eklenti olayı gelince çok daha rahat oldu chrome kullanmak. Gerçi hala alıştığımdan firefoxda açıyorum bazı eklentileri. Son kullanıcı açısından Chrome mükemmel bir tarayıcı. Kullanması kolay, açılma hızı süper. Benim için bu iki özellik çok önemli zaten. Üstte de yazılmış, o adres tamamlama olayı beni de bitiriyor. Sırf onun için kullanılabilir chrome. Chrome ile surf yapıyorsunuz tam anlamıyla. IE'ye değinmek bile istemiyorum açıkcası. Chrome kullanmayan adam gitsin Firefox kullansın. IE şuan 0.1 sn de açılan, tüm özellikleri solda 0 bırakan bir tarayıcı olarak da gelse (ki yanına bile yaklaşamıyor şuan için bile) dahi kullanmam. Çünkü Microsoftun tarayıcılar üzerindeki baskın olmaya çalışan politikasını beğenmiyorum. Adamlar standartları ben belirleyeceğim pozisyonlarında hep. Açık kaynak kodlu chrome varken gerek yok ie falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Penthesilea said: Valla betada lanet etmistim crashler yuzunden, ama IE9 olmus abi. hayatimda ilk defa seve seve IE kullaniyorum acik ve net. cokta şaşırdık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Absolut said: Benim okudugum karşılaştırmalarda chrome baya önce ardından FF ve IE yanyana geliyorlar. O testleri hiç ciddiye almamak gerekiyor. Mesela Lifehacker'ın yaptığı benchmarkta adam Firefox'un cold start hızının Chrome'dan daha iyi olduğunu söylüyor. Göz var izan var http://lifehacker.com/#!5784396/browser-speed-tests-firefox-4-internet-explorer-9-chrome-11-and-more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bende öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bende az önce task managerdan kullanılan memory miktarlarına bakayım dedim. 7 tab açtım opera,firefox,chrome. Opera 140-150 civarı gezdi, Firefox 230-240 arası gezdi, chrome'dada process toplamı olarak 300-350 civarıydı. Chrome'un normalde daha hızlı görünmesine rağmen, firefox'tan fazla çıkmasına şaşırdım. Şu bir kaç gündür forumda tartışması süren firefox'tur chrome'dur derken opera sevgim tam zedeleniyordu ki, adamlara saygım 10 kat daha da arttı. Birde password manager olayın varki Opera, seviyorum lan seni ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 valla rami kullansın. yeterki hızlı olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Abi Ram kullanılsın diye var zaten, boş dursa kime ne faydası var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 http://www.pclabs.com.tr/2011/03/22/internet-explorer-9-incelemesi/2/ Bu testlere göre güncel tarayıcılar arasında ie9 en hızlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar