oktarb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ascaron UO shard cok yakında sızlerle serwer da ph acık olcak !! edit map yoktur!! Kadromuz= Owner Skyberg Owner2 Delrah Admin Utterable Admin2 Vinsy Developer Prudent Developer Samantha Gm Sem Gm Mahoni Gm Max[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Eyer sorunuz warsa benım msn yı weriom oraya mail weya benle konusun [email protected][signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Oha artık! Sizin yüzünüzden server açmaya çekiniyorum yok böle bişey ya. Artık evdeki kablo netlere kadar düştü Ultima Online. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu 142765 topicin oldu kardiş[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Brook, 08 Eylül 2004 15:37 tarihinde demiş ki: Oha artık! Sizin yüzünüzden server açmaya çekiniyorum yok böle bişey ya. Artık evdeki kablo netlere kadar düştü Ultima Online. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum. evden mi acmıslar serveri?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yükske ihtimal yada cafe başka ne olabilirki[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 allah bilir cafede adsl ile açm1slard1r bilmiyorlard1r adsl'in static ip olmad1g1n1.. D:[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 başka ne olabilirki ?[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Teorik olarak eğer lease sürelerini düzgün takip ederek o dinamik ip'yi (bir nevi) statik ip'ye dönüştürebilmek mümkün. Sadece lease sürelerini iyi takip etmek gerekir. Diye düşünüyorum. Sahi yaw, adsl alınca bununla bir ilgileneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yarım Saat de bir Uo Serveri açilıyor.Allah Sonumuzu hayir etsin arkadaşlar ne diyim..[signature][hline]If You 5 5 5 I am 6 6 6 Jesus, it never ends, it works it's way inside If the pain goes on, I'm not gonna make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sonra 1 haftada kapanıyor[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 birilerinin isim hakkı yüzünden başı belaya girmez umarım, dur tahmin edeyim isimi sacred oynarken buldunuz? ahah. Bkz: Ascaron Entertaintment[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Girmez merak etme Ascaron Entertainment bunu UO serverlarında ad olarak kullanma haklarını satın almamıştır. Akıllarından geçmemiştir. :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Lzrn, 08 Eylül 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Girmez merak etme Ascaron Entertainment bunu UO serverlarında ad olarak kullanma haklarını satın almamıştır. Akıllarından geçmemiştir. :):) belki geçmiştir ne olcke ondna sonra :)[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ne olcağı varmı :) Kapıya dayanırlar :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bi kaç tazminat tamam[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Abi aslında saglam adamlarda işte bu yuzden server açamıyor..sponsor bulamıyor ve para da yemiyor ..evden de açmıyor..Bu yuzden adam akıllı server sayısı çok az..:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Eh,artık server'lar buradaki sharing sayesinde çocukların eline kadar düştü. Geçen kafede ilkokul 4. yada 5. sınıf bir gencin "taner ben açıyorum sende ip'yi yazda gir savaşalım" diye server açtığını gördüm. Dumur bi şekilde eve gittim :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Başarılar arkadaşlar..[signature][hline]Türkiye'de her 9 saniyede 1 ,Bir Ultima Online Shardı acıldıgını biliyormuydunuz.. ? we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Korax, 08 Eylül 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Eh,artık server'lar buradaki sharing sayesinde çocukların eline kadar düştü. Geçen kafede ilkokul 4. yada 5. sınıf bir gencin "taner ben açıyorum sende ip'yi yazda gir savaşalım" diye server açtığını gördüm. Dumur bi şekilde eve gittim :) Konya'da iki ufaklık var, bu işi 1-1.5 sene önce kendi aralarında oynamak için yapmaya başlamışlardı :) Bence multiplayer bir oyun açıp oynamaktan çok farklı değil ve mahsuru da yok bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hehehe bursa da 8-9 yaşlarında uo oynayan var.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya Simdi bende Server Acmaktan Sogudum be bune gunde toplam 8 server acılıyo ertesı gun kapanıyo! bunu ne sanıyosunuz sız kardesım? zebula scriptlerını servera koyunca server bıtmıs mı oluyo_? YA hakkaten yazık cok yazık daha da yazık olaganustu yazık İsallah benım serverımda bole karsılanmaz ısallah 1.5 senedır ugrasıyorum valla bılgınıze[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eğer shard projeni seviyosan reklamını burda yapma, direk anti-pati çünkü[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Her Sey tamam Amasu turkıyede kı uo durumu kotulestı sakınlesmesını beklıyorum bıde web dizaynı hakkında ogrenmem gerekenler avr onları yapıyım siteyi acıcaz yavas yavas player kıtlesı olusucak[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben 4 senedir uğraşıyom bilader.. Bu kadar kişiyide server açarken görünce bıraksammı diyorum.. Ama o kadar yıllarımı vermişken bi adam gibi server açmadan bırakmak istemiyorum. İnşallah bi ara acarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar