BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Şuan iniyor çoktandır bu oyunu bekliyordum 2 saat sonra piyasayada çıkıyor. Sims o sıkıcı ev döşeme çocuk bakma olaylarını aşmış resmen wow'un sims versiyonunu yapmış ilk izlenimlerimi paylaşacağım oyuna girince. Tabi bi mmorpg değil online seçeneği varmı bilmiyorum yinede çok zevkli bir oyuna benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 OLEY SİMSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mokoko said: OLEY SİMSSSSSSS Küçümsenecek bir oyun değil bu adamlar aşmış busefer önyargılı davranmadan önce bi göz at derim. Ayrıca ingilizcede i harfi büyük yazıldığında I olarak yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 beyler adam ayaküstü dövdü beni :( ayaküstü birleşik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 OH SNAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bu ne la bok gibi yine demosuna baktım youtubedan ama yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: bu ne la bok gibi yine demosuna baktım youtubedan ama yaramaz. Senin için fesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bildiğin sims işte her zamanki sims dünyanın bir yarısının oynadığı diğer yarısının oynıyanlarla dalga geçtiği bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 o değilde harbiden sims oynuor musunuz ya çok net kız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Red said: o değilde harbiden sims oynuor musunuz ya çok net kız oyunu bi göz atmanı tavsiye ederim oyunla ilgili hiçbişey bilmiyosun bu bildiğin sims serisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sims bad company de olsa simstir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Red said: sims bad company de olsa simstir mal akıllı gibi davransada maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hakkın'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 selam BassClef tanışalım mı? ben de çok seviyorum sims'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bad Companye güzel diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Red said: o değilde harbiden sims oynuor musunuz ya çok net kız oyunu ben oynuyodum bi ara ama simler umrumda olmuyodu hiç,ev yapıyodum devamlı, ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bad company 2 baya iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Red said: bad company 2 baya iyi oyun bad company 2 ne alaka şimdi safmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 safım hassasım kırılganım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bad company iki altına bi tane ammo kit alıyorsun el bombası spam eiyorsun arkada medic öldükçe res spam ediyor oyun bunun üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 NolaxThensbane said: Bad company iki altına bi tane ammo kit alıyorsun el bombası spam eiyorsun arkada medic öldükçe res spam ediyor oyun bunun üstüne ya gidin bad company 2 yi ona ait başlıkta tartışın sizin bfc2 tartışmalarınızı dinliyemiyecem ilkokul çocukları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 peki bu mantıkla hangi oyunun güzel oldugunu söyle bana god of war kötü kılıc sallayıp kareye basıosun fifa kötü kareye basıp şut çekiosun gol falan çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Sen konuşma patlatırım balonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar