dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 PDF içindeki kelimeleri indexleyen bir program arıyorum. İyi olduğunu bildiğiniz, kullandığınız bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 nasi indexleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 pdf içindeki textleri search ettiğimde bekletmeden sonuç versin istiyorum. atıyorum içinde radial loading path geçen tüm pdf'leri göstersin hızlıca. adobe aratıyor ama -2236 imiş tam- pdf var. o arayıp bulana kadar ben kopmuş oluyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 daha da kolaylaştıryım plone yapıyormuş bi rivayete göre.. nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok ama. adobe ifilter ile bişilere baktım.. cıks. zutero arıyor galiba. daha bakmadım. şimdi başka bişilere bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 google desktop search yapıyor bunu. Bu ama senin aradığın sanırım: http://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer İçinde bir klasör içindeki pdflerde arama yapma şeyi vardı ama free versiyon ne kadar şey sunuyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 program bilmiyorum ama hazir pdften soz acilmisken benim de bir sorum var. ama once dasaaa nin sorunu halledilsin sonra bakarsiniz benimkine. pdf uzerinde not tutma okulda derslerde lazim oluyo genelde. duvara yansitilip anlatilanlar bize pdf formatinda veriliyo. tabi pdfte yazandan baska seyler de anlatiyorlar. bir yandan dinlerken bir yandan da bilgisayarda o pdfin uzerine spoiler gibi birsey koyup kendi notlarimi yazabilicegim tool tarzi pratik birsey var mi? adobe reader uzerinde yapilsa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 foxit yapar. tabletin varsa en iyisi one note ama hatta dünyanın en iyi programı olabilir!!!! ok abarttım ifilter gibi bişiler ile hallettim. kk thx tşk bye bişiler foxit'te save ettiğinde "PARALI VERSİYONUNU ALMADIĞIN İÇİN ÜSTÜNE YAZI YAZICAM BÖLE VE SEN DE AAA ÇOK KÖTÜ DİYECEKSİN" tarzı yazı ekleyebilir primo pdf ile yeni bi çıktısını alırsın pdf olarak. bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adam pdf master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi fizban, ardeth vs benden fazla kullanıyordur inan.. oku oku bitmiyor nalet olasıcalar =( mutsuz surat yapmakta zorlanmam (/ yaptım ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ben de bir kaç gün önce aynı sorunla karşılaştım. İçi PDF formatında paper dolu bi klasörüm var. Bu klasör my documents içinde ve index'li. Eskiden windows search'te bi kelime yazdığımda pdf içini de arıyordu. Bir süredir aramamaya başladı. Adobe Reader 10 kurduğumdan beri olabilir diye şüpheleniyorum. Adobe sitesinden IFilter çektim. "32 bit Windows'larda Reader'lar kendi IFilter ile geliyor, çekmenize gerek yok" dedi ama yine de çektim kurdum (32 bit W7 kullanıyorum). Şimdi control panel'den index'leme ayarlarından pdf uzantılı dosyalara bakınca IFilter gözüküyor ve dosya içeriği arama seçeneği de işaretli. Her şeyi baştan index'ledim. Yine de içeriği arayamıyorum. Foxit IFilter da paralıymış. Şu Google Desktop Search zımbırtısını deniyeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Yukarde verdiğim program yapıyor o istediğinizi, kasmayın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 PDF reader olarak da çok iyi. Bir deneyin; şimdi baktım, free versiyonda da varmış arama olayı. Hatta: http://dl.dropbox.com/u/313996/Screenshots/pdfxviewer.PNG dasaaa said: pdf içindeki textleri search ettiğimde bekletmeden sonuç versin istiyorum. Burayı kaçırmışım ben. Arama yapıyor bu sadece, ama epey hızlı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 İyi gözüküyor. Teşekkür. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yeni surumu ne zaman cikti bilmiyorum ama ben anca bu sabah guncelledim adobe readeri adobe reader x 10.0.1 e. adamlar sesimi duyup annotation ozelligi koymuslar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar