Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PDF index

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
google desktop search yapıyor bunu.

Bu ama senin aradığın sanırım: http://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer

İçinde bir klasör içindeki pdflerde arama yapma şeyi vardı ama free versiyon ne kadar şey sunuyor bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

program bilmiyorum ama hazir pdften soz acilmisken benim de bir sorum var. ama once dasaaa nin sorunu halledilsin sonra bakarsiniz benimkine.

pdf uzerinde not tutma

okulda derslerde lazim oluyo genelde. duvara yansitilip anlatilanlar bize pdf formatinda veriliyo. tabi pdfte yazandan baska seyler de anlatiyorlar. bir yandan dinlerken bir yandan da bilgisayarda o pdfin uzerine spoiler gibi birsey koyup kendi notlarimi yazabilicegim tool tarzi pratik birsey var mi? adobe reader uzerinde yapilsa guzel olur.

Sosyal ağlarda paylaş

foxit yapar.

tabletin varsa en iyisi one note ama

hatta dünyanın en iyi programı olabilir!!!!

ok abarttım

ifilter gibi bişiler ile hallettim.
kk thx tşk bye bişiler

foxit'te save ettiğinde "PARALI VERSİYONUNU ALMADIĞIN İÇİN ÜSTÜNE YAZI YAZICAM BÖLE VE SEN DE AAA ÇOK KÖTÜ DİYECEKSİN" tarzı yazı ekleyebilir

primo pdf ile yeni bi çıktısını alırsın pdf olarak. bişi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir kaç gün önce aynı sorunla karşılaştım. İçi PDF formatında paper dolu bi klasörüm var. Bu klasör my documents içinde ve index'li. Eskiden windows search'te bi kelime yazdığımda pdf içini de arıyordu. Bir süredir aramamaya başladı. Adobe Reader 10 kurduğumdan beri olabilir diye şüpheleniyorum.

Adobe sitesinden IFilter çektim. "32 bit Windows'larda Reader'lar kendi IFilter ile geliyor, çekmenize gerek yok" dedi ama yine de çektim kurdum (32 bit W7 kullanıyorum). Şimdi control panel'den index'leme ayarlarından pdf uzantılı dosyalara bakınca IFilter gözüküyor ve dosya içeriği arama seçeneği de işaretli. Her şeyi baştan index'ledim. Yine de içeriği arayamıyorum.

Foxit IFilter da paralıymış. Şu Google Desktop Search zımbırtısını deniyeyim en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
PDF reader olarak da çok iyi. Bir deneyin; şimdi baktım, free versiyonda da varmış arama olayı.

Hatta:

http://dl.dropbox.com/u/313996/Screenshots/pdfxviewer.PNG

dasaaa said:

pdf içindeki textleri search ettiğimde bekletmeden sonuç versin istiyorum.

Burayı kaçırmışım ben. Arama yapıyor bu sadece, ama epey hızlı yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...