Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Holosko transferi büyük yalan. Antalyaspor şuanda isterse alabilir ancak o kadar para vermez Holosko'ya.

Ancak şimdi Tita Ankaragücü'ne transfer oldu, o kaybı unutturmak için, ucuz transfer yapılıyor diye yüklenilen başkan düşünebilir de bence başka alternatifler vardır.

Hemen inanmamak lazım Holosko'ya falan ben büyük ihtimalle olmaz diyorum.

evet yönetime yakınım hehe

hehe önceki sayfada yazmışım;

küheylan said:

Holosko-Antalyaspor dedikoduları dolaşıyor ya o büyük yalan ya, Antalyaspor o kadar para vermez Holosko'ya.
Sosyal ağlarda paylaş

tita jajadan falan 2 gömlek üstün mesela trabzona baya giderdi. fakat büyükler hep adı olan topçu peşinde artık. tita gsye gelse amaan yabancı kontenjanını nası doldururlar bu adamla yuh der herkes, ertesi gün gider slovakya liginden (bizim 2. lig kalitesinde) orta karar bi adam getirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tita Türk olalı baya oldu ya, hatta adı Melih Gökçek. 3 yıldır Tita'yı çıplak gözle izliyorum istediği zaman mükemmel futbolcu ama 3 İstanbul takımında oynayacak bir futbolcu olcağını düşünmüyor. Burda çok rahat oynuyordu, taraftarın sevgilisi idi.

Yalnız her yıl böyle oluyor Tita gidiyor, Ankaraspor Ankaragücü ile antremanlara çıkıyor sonra dönüyor Antalya'ya. Yine böyle bir durum olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...