fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Cuce said: bazıları cok outdated zatende, 16) It is possible to be good in all respects. 12) Anyone who completely trusts anyone else is asking for trouble. sanıyorum 16 yalan söylemeye bakış açısıyla ilgili olan soruları, 12 de dürüst olmakla ilgili olan soruları ters yönden inceliyor. outdated olanları bilemicem. makyavelizmi o kadar fazla incelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 outdated kısmı şöle, mesela bi soruda hayatta ilerlemiş adam derken ne kast ediyo, 16. yüzyıl için pek öle dğeil ama günümüz icin cok havada bir acıklama mesela bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://i51.tinypic.com/fk312f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben niye 82 çıktım ya, katılmıyorum ki bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 said: The Machiavelli personality test has a range of 0-100 Your Machiavelli score is: 55 "low Mach", you reject Machiavelli's opinions. Most people fall somewhere in the middle, but there's a significant minority at either extreme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 testi makiciler yapmış zaten, 60 la baslıyo testin defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Cuce said: outdated kısmı şöle, mesela bi soruda hayatta ilerlemiş adam derken ne kast ediyo, 16. yüzyıl için pek öle dğeil ama günümüz icin cok havada bir acıklama mesela bu. kariyer yolunu kastediyodur. 16. yy dan farkı var mı ki şuanda? yine çevren olacak, yükselmek için ihtiyaç duyduğun adamların duymak istediklerin söyleyeceksin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 he Machiavelli personality test has a range of 0-100 Your Machiavelli score is: 58 "low Mach", you reject Machiavelli's opinions. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hah işte kariyer yolunu kastediyoda, giderek kariyer yolunun populerliği azalıyo dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 79.. daha yüksek çıkmasını beklerdim. Hatta dilerdim. Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Your Machiavelli score is: 72 ne olcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Makiyaveli olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Of ne tırt bir adam bu ya. Olm adam gibi adam testi koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Your Machiavelli score is: 73 Eeee....? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 tey tey nerde o eski realistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 xunn said: Olm adam gibi adam testi koyun. su testisi? o değil de amma prens varmış içimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 8 çıktı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 machiavelli savaştan çok iyi kaçarmış rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: 8 çıktı benim uydurma la, en az 10 cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 huun said: xunn said: Olm adam gibi adam testi koyun. su testisi? o değil de amma prens varmış içimizde. boş konuşma gel bana SC çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Cuce said: kermit said: 8 çıktı benim uydurma la, en az 10 cıkıyo 18 dir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 xunn said: huun said: xunn said: Olm adam gibi adam testi koyun. su testisi? o değil de amma prens varmış içimizde. boş konuşma gel bana SC çalıştır madem sert giriyosun konuşmaya devamında "boş konuşma gel scye seni bi tkoatlayayım" diye getirmeni bekliyodum. çalıştır dedin orda bitti benim için herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sen cekirdenten maki olmuşun zaten kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bende prens %63 ile...ben böyle biri değildim amayaw,hayat beni bu hale getirdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar